Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 645888" data-attributes="member: 17768"><p>[USER=1790]@balcan_smoke[/USER], razumno obrazloženo.</p><p>Mada, za ovoga sa benzinom moram komentirati. Moja situacija je također bila teška frka pa mi ipak nije palo na pamet da poslušam prvu glupost koju pokupim na netu. Već pomno studiranje i prosijavanje informacija. Izrada ulja ipak zahtjeva nekakvu pripremu. Što informativnu, što logističku. A lik koji na takav brzopotezni način pristupi spravljanju lijeka nije sposoban za tu rabotu i za njega je bolje da mu to radi netko drugi. Jednostavno, nisu svi sposobni za takve stvari.</p><p></p><p>A opet, sve ti ovo stoji što si rekao. I takve gluposti se moraju skidati s foruma jer su opasne. </p><p>I ne bi trebao netko u frci kada postavi pitanje dobiti odgovor: "sve ti piše na forumu. Čitaj, obrazuj se..."</p><p>Mislim, ako si već uzeo truda i napisao takav ciničan odgovor onda bi mogao barem staviti link gdje leži informacija (Što hvala Bogu vidim da mnogi rade) . </p><p>Ali reći čitaj ? </p><p>Temu od 140 i kusur stranica? </p><p>Pa čitaj ti dok ti žena cijelu noć plače od bolova i moli Boga da ju uzme. I tako noćima. </p><p>E, baš zbog takvih odgovora nisam bio raspoložen za registriranje i postavljanje pitanja ovdje pa sam dobio ulje koje je "provjereno" i koje je od nekog "gurua" za ulje iz SLO. Pa je žena mjesecima uzimala to ulje i pitala se zašto ne pomaže. A ja nisam znao odgovor. Odgovor sam pronašao slučajno tek neki dan ovdje na Vutra. Samo što sam ja do tog odgovora na teži način već došao sam prije nekih mjesec i po do dva. Pravodobna informacija može doslovno značiti razliku između života i smrti.</p><p></p><p>Inače, kažeš da je oralno uzimanje samo za rak želuca i gušterače. Ostalo, rektalno. </p><p>Ali šta je sa jetrom? Mnogi su ovdje spominjali da se jetra ne liječi rektalno već oralno. A onda su neki dalje pravili razliku između liječenja raka jetre i metastaza na jetri.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 645888, member: 17768"] [USER=1790]@balcan_smoke[/USER], razumno obrazloženo. Mada, za ovoga sa benzinom moram komentirati. Moja situacija je također bila teška frka pa mi ipak nije palo na pamet da poslušam prvu glupost koju pokupim na netu. Već pomno studiranje i prosijavanje informacija. Izrada ulja ipak zahtjeva nekakvu pripremu. Što informativnu, što logističku. A lik koji na takav brzopotezni način pristupi spravljanju lijeka nije sposoban za tu rabotu i za njega je bolje da mu to radi netko drugi. Jednostavno, nisu svi sposobni za takve stvari. A opet, sve ti ovo stoji što si rekao. I takve gluposti se moraju skidati s foruma jer su opasne. I ne bi trebao netko u frci kada postavi pitanje dobiti odgovor: "sve ti piše na forumu. Čitaj, obrazuj se..." Mislim, ako si već uzeo truda i napisao takav ciničan odgovor onda bi mogao barem staviti link gdje leži informacija (Što hvala Bogu vidim da mnogi rade) . Ali reći čitaj ? Temu od 140 i kusur stranica? Pa čitaj ti dok ti žena cijelu noć plače od bolova i moli Boga da ju uzme. I tako noćima. E, baš zbog takvih odgovora nisam bio raspoložen za registriranje i postavljanje pitanja ovdje pa sam dobio ulje koje je "provjereno" i koje je od nekog "gurua" za ulje iz SLO. Pa je žena mjesecima uzimala to ulje i pitala se zašto ne pomaže. A ja nisam znao odgovor. Odgovor sam pronašao slučajno tek neki dan ovdje na Vutra. Samo što sam ja do tog odgovora na teži način već došao sam prije nekih mjesec i po do dva. Pravodobna informacija može doslovno značiti razliku između života i smrti. Inače, kažeš da je oralno uzimanje samo za rak želuca i gušterače. Ostalo, rektalno. Ali šta je sa jetrom? Mnogi su ovdje spominjali da se jetra ne liječi rektalno već oralno. A onda su neki dalje pravili razliku između liječenja raka jetre i metastaza na jetri. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom