Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nofear" data-source="post: 644802" data-attributes="member: 66775"><p>Pozdrav. Ja vam mogu reci da kanabis je lijek iz vlastitog iskustva. Mama je umrla ( rak kada smo otkrili bio je u poodmakloj fazi, ali....). Mama je imala rak dojke, prosiren u linfne cvorove ( grupa cca 12 cm ispod pazuha), prepuna pluca metastaza na plucima ( citaj preko 20), rebro. Bilo ih je jos, 3 na mozgu, ali nije raden ct mozga, tek kasnije. Od prvog rtg-a krenila je s uljem, doveli smo je i do 2 grama dnevno. Ono sto je bitno je, da se cvor ispod ruke poceo smanjivati prije kemo i imunoterapije. I tako znam da je djelovalo ulje. Sa svim zajedno, kroz par mjeseci, cvor koji nije mogao stat u rastvoreni dlan, dosao je na velivinu oraha, meta na plucima najveca, s 2.6 cm na 1.7 cm itd. Bez bolova, pokretna, vesela, aktivna. Nazalost, ove na mozgu za koje se nije znalo, napravile su sranje. Serijske EPI napadaje koji su uzrokovali ostecenje srca,vec osteceno imunoterapijom, infarkt i gotovo. </p><p>Al u ulje ne sumnjajte, dignite dozu sto prije, nista joj se ne moze dogodit. Mama je u pola godina "pojela" 190 grama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nofear, post: 644802, member: 66775"] Pozdrav. Ja vam mogu reci da kanabis je lijek iz vlastitog iskustva. Mama je umrla ( rak kada smo otkrili bio je u poodmakloj fazi, ali....). Mama je imala rak dojke, prosiren u linfne cvorove ( grupa cca 12 cm ispod pazuha), prepuna pluca metastaza na plucima ( citaj preko 20), rebro. Bilo ih je jos, 3 na mozgu, ali nije raden ct mozga, tek kasnije. Od prvog rtg-a krenila je s uljem, doveli smo je i do 2 grama dnevno. Ono sto je bitno je, da se cvor ispod ruke poceo smanjivati prije kemo i imunoterapije. I tako znam da je djelovalo ulje. Sa svim zajedno, kroz par mjeseci, cvor koji nije mogao stat u rastvoreni dlan, dosao je na velivinu oraha, meta na plucima najveca, s 2.6 cm na 1.7 cm itd. Bez bolova, pokretna, vesela, aktivna. Nazalost, ove na mozgu za koje se nije znalo, napravile su sranje. Serijske EPI napadaje koji su uzrokovali ostecenje srca,vec osteceno imunoterapijom, infarkt i gotovo. Al u ulje ne sumnjajte, dignite dozu sto prije, nista joj se ne moze dogodit. Mama je u pola godina "pojela" 190 grama. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom