Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 642871" data-attributes="member: 17768"><p>Forum je ogroman. Ne znam gdje pisat ali čini mi se da je ovo dobro mjesto. Ako griješim neka me admini upute na pravo mjesto. Zahvaljujem svima una odgovorima, pomogli su puno.</p><p>Također, podjelio bih neka iskustva ali i nedoumice.</p><p>Supruga mi je trenutno na 0,7g ulja. Već je spremna za više ali čekamo da dođe sebi nakon druge kemo pa krećemo brzo na gram. Ulje ( ono kvalitetno a ne prevaru a o toj prevari mogu kasnije nešto reći) počela je uzimati nedugo prije prve kemo. Tako da nam je teško razlučiti šta je pozitivni učinak kemo a šta ulja. I to me živcira. Cijelo vrijeme otkako smo skontali kako i na koji način uzimati ulje te ga konstantno povećavati pri doziranju ona se osjeća sve bolje. Ima sve manje bolova. Tek, odlican. Spavanje skoro pa odlicno. Izbacila Zaldiar. Izbacila i obične analgetike. Pokretljivost vidljivo povećana i svakim danom sve bolja. ( radi se o raku dojke s metama na jetru, kralježnicu, rebrima i desnoj aksili.) Sad kad se sjetim da je pala u krevet na nekoliko dana i jaukala od bolova moleći Boga da je uzme, svi smo mislili to je to- umire...kraj...</p><p>A sada!? Hej!!!</p><p>E, sad dolazi zbunjujuća stvar: dva dana prije druge kemo TM su uvećani duplo. Stalno su se kretali ne puno iznad gornje granice normale, 40 i nešto. A sad odjednom 90 i nešto. I dok žena prima svoju drugu kemo ja i buraz filozofiramo u bircu: "paaa, možda ulje ubija stanice raka koje se raspadaju te onda markeri bivaju raspršeni po krvi." Guglam po netu i nigdje ne nalazim sličnu ideju. Dobijem suprotni odgovor: povišeni TM sugeriraju povećanje tumorske mase u tijelu.</p><p>Crnjak. Ali i zbunjoza. Jer kako to da je ona vidno sve bolje i bolje?</p><p>Navečer dobijemo mišljenje doktora koji je obiteljski prijatelj: "TM su povišeni jer kemo ubija stanice raka te markeri bivaju raspršeni po tijelu. Znak da kemo dobro radi posao". </p><p>I hajd sad budi pametan. </p><p>Mislim, ok....znam da TM nisu neko mjerilo. Ali doktori ih uzimaju kao mjerilo i putokaz. A koliko vidim oni koji se liječe uljem rade to isto. </p><p></p><p>Inače, danas ( 2 dana nakon druge kemo) žena mi kaže da mi nije htjela govoriti ali da je tumor na aksili mogla napipati ranije. A da ga sad više ne može napipati. Ajmeeee!</p><p>Imam toliko pitanja za postaviti ali ovo me sad jako zaokuplja: Do sada je supruga u svoj organizam unijela nekih 18 g RSO. Nekih desetak dana je na 0.7g. Iako vise nisam onaj koji vjeruje da je kanabis lijek već onaj koji to zna na osnovu raznih iskustava svejedno se pitam, je li moguće da je ulje imalo tako pozitivan učinak u tako kratkom vremenu?</p><p></p><p>S druge strane mi je također nevjerojatno da nakon jedne jedine terapije (docetaksel) bude toliko bolje. A da nakon druge ( docetaksel +herceptin+ne znam šta još) više ne osjeti metu pod pazuhom. Volio bih ovo pripisati ulju. Ali ne mogu još. Nemam dovoljno informacija. Zanimaju me vaša mišljenja i iskustva.</p><p>Toliko za sada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 642871, member: 17768"] Forum je ogroman. Ne znam gdje pisat ali čini mi se da je ovo dobro mjesto. Ako griješim neka me admini upute na pravo mjesto. Zahvaljujem svima una odgovorima, pomogli su puno. Također, podjelio bih neka iskustva ali i nedoumice. Supruga mi je trenutno na 0,7g ulja. Već je spremna za više ali čekamo da dođe sebi nakon druge kemo pa krećemo brzo na gram. Ulje ( ono kvalitetno a ne prevaru a o toj prevari mogu kasnije nešto reći) počela je uzimati nedugo prije prve kemo. Tako da nam je teško razlučiti šta je pozitivni učinak kemo a šta ulja. I to me živcira. Cijelo vrijeme otkako smo skontali kako i na koji način uzimati ulje te ga konstantno povećavati pri doziranju ona se osjeća sve bolje. Ima sve manje bolova. Tek, odlican. Spavanje skoro pa odlicno. Izbacila Zaldiar. Izbacila i obične analgetike. Pokretljivost vidljivo povećana i svakim danom sve bolja. ( radi se o raku dojke s metama na jetru, kralježnicu, rebrima i desnoj aksili.) Sad kad se sjetim da je pala u krevet na nekoliko dana i jaukala od bolova moleći Boga da je uzme, svi smo mislili to je to- umire...kraj... A sada!? Hej!!! E, sad dolazi zbunjujuća stvar: dva dana prije druge kemo TM su uvećani duplo. Stalno su se kretali ne puno iznad gornje granice normale, 40 i nešto. A sad odjednom 90 i nešto. I dok žena prima svoju drugu kemo ja i buraz filozofiramo u bircu: "paaa, možda ulje ubija stanice raka koje se raspadaju te onda markeri bivaju raspršeni po krvi." Guglam po netu i nigdje ne nalazim sličnu ideju. Dobijem suprotni odgovor: povišeni TM sugeriraju povećanje tumorske mase u tijelu. Crnjak. Ali i zbunjoza. Jer kako to da je ona vidno sve bolje i bolje? Navečer dobijemo mišljenje doktora koji je obiteljski prijatelj: "TM su povišeni jer kemo ubija stanice raka te markeri bivaju raspršeni po tijelu. Znak da kemo dobro radi posao". I hajd sad budi pametan. Mislim, ok....znam da TM nisu neko mjerilo. Ali doktori ih uzimaju kao mjerilo i putokaz. A koliko vidim oni koji se liječe uljem rade to isto. Inače, danas ( 2 dana nakon druge kemo) žena mi kaže da mi nije htjela govoriti ali da je tumor na aksili mogla napipati ranije. A da ga sad više ne može napipati. Ajmeeee! Imam toliko pitanja za postaviti ali ovo me sad jako zaokuplja: Do sada je supruga u svoj organizam unijela nekih 18 g RSO. Nekih desetak dana je na 0.7g. Iako vise nisam onaj koji vjeruje da je kanabis lijek već onaj koji to zna na osnovu raznih iskustava svejedno se pitam, je li moguće da je ulje imalo tako pozitivan učinak u tako kratkom vremenu? S druge strane mi je također nevjerojatno da nakon jedne jedine terapije (docetaksel) bude toliko bolje. A da nakon druge ( docetaksel +herceptin+ne znam šta još) više ne osjeti metu pod pazuhom. Volio bih ovo pripisati ulju. Ali ne mogu još. Nemam dovoljno informacija. Zanimaju me vaša mišljenja i iskustva. Toliko za sada. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom