Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mario339" data-source="post: 642079" data-attributes="member: 30235"><p>Ja sam davno bio pokrenu temu o rektalnom koristenju ulja i cinilo mi se kao odlican nacin uzimanja jer sam bio procitao studiju koja je bila dokazivala bolju ucinkovitost ali nisam odmah shvati da je studia radjena sa sintetickim kanbioidom koji je topiv u vodi dok nase ulje nije i istrazivajuci dalje ostao sam u nedoumici dali je to ispravan nacin ali kako je clan obitelji uspio ozdravit a zivot mi je donijeo tisuce drugih obaveza zbog koji nisam u stanju trenutno odvojit vremena i ponovno istrazivat i pomoc koliko bih zelio ali vec sam pisao o tome i trebalo bi biti tema za i protiv pa ako pogledate na moj profil negdje postoje teme pa bacite oko i krenite istrazivat tamo gdje sam ja stao jer ipak ja sam pokrenu temu o rektalnom uzimanju ali nisam siguran da ima efekt o kojem sam pisao i nebi zelio da neko gubi dragocijeno vrijeme na osnovu necega u sto vise ni sam nisam siguran.</p><p></p><p>Sretno svima sa lijecenje i samo naprijed jer nema predaje a tu sam slobodno posaljite PM nacu vremena da odgovorim na vase nedoumice koliko znam.</p><p></p><p>Lp. Mario339</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mario339, post: 642079, member: 30235"] Ja sam davno bio pokrenu temu o rektalnom koristenju ulja i cinilo mi se kao odlican nacin uzimanja jer sam bio procitao studiju koja je bila dokazivala bolju ucinkovitost ali nisam odmah shvati da je studia radjena sa sintetickim kanbioidom koji je topiv u vodi dok nase ulje nije i istrazivajuci dalje ostao sam u nedoumici dali je to ispravan nacin ali kako je clan obitelji uspio ozdravit a zivot mi je donijeo tisuce drugih obaveza zbog koji nisam u stanju trenutno odvojit vremena i ponovno istrazivat i pomoc koliko bih zelio ali vec sam pisao o tome i trebalo bi biti tema za i protiv pa ako pogledate na moj profil negdje postoje teme pa bacite oko i krenite istrazivat tamo gdje sam ja stao jer ipak ja sam pokrenu temu o rektalnom uzimanju ali nisam siguran da ima efekt o kojem sam pisao i nebi zelio da neko gubi dragocijeno vrijeme na osnovu necega u sto vise ni sam nisam siguran. Sretno svima sa lijecenje i samo naprijed jer nema predaje a tu sam slobodno posaljite PM nacu vremena da odgovorim na vase nedoumice koliko znam. Lp. Mario339 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom