Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 641778" data-attributes="member: 17768"><p>Hvala na brzim odgovorima.</p><p>Evo prekjučer uzela opet Zaldiar. Kaže da baš je briga i da će uzeti barem jedan svakih nekoliko dana da je izbistri, da joj skine veo sa očiju. I tako...uzme Zaldiar 3sata nakon ulja, negdje oko podne. I stvarno joj se izbistri u glavi. Bolovi smanjeni ali i dalje itekako prisutni. Nimalo manji nego kod ulja. Pa onda opet lupanje srca. E , to joj je onda opet poremetilo uzimanje ulja jer smo se bojali uzimanja sljedeće doze da opet ne nastane frka. Pa je onda sljedeću uzela tek predvečer. I to smanjenu. Pa je onda ona počela djelovati tek nakon 4-5 sati. Uglavnom, nema šanse više Zaldiar, reče.</p><p></p><p>Srećom pa spletom okolnosti imamo dobru vezu za kvalitetno ulje tako da ćemo tim kanalom ići za CBD. </p><p></p><p>Mislim da ću morati nabaviti neku bolju vagu jer ova moja ne može izvagati te vrijednosti : 150 mg, 40mg......</p><p></p><p>Kada kažeš da treba minim.150 mg THC i 40mg CBD, misliš li pod tim na Rick Simpson metodu ili na biomix? Jer RSO metodom je već na 0.6g dnevno.</p><p>Planiramo doći do 1g dn. Pa se gledati prebaciti na biomix ali sa ovim uljem po Ricku. A tu nisam načisto trebam li onda taj gram rasporediti dnevno u biomix kapsule ili smanjujemo količinu ulja kada prelazimo na biomix metodu? Čitao sam od Herbal Boba temu ali sam se utopio u stručnim izrazima i sve mi je zbrkano u moždanim procesorima. Pokušao sam obraditi previše podataka u kratko vrijeme.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 641778, member: 17768"] Hvala na brzim odgovorima. Evo prekjučer uzela opet Zaldiar. Kaže da baš je briga i da će uzeti barem jedan svakih nekoliko dana da je izbistri, da joj skine veo sa očiju. I tako...uzme Zaldiar 3sata nakon ulja, negdje oko podne. I stvarno joj se izbistri u glavi. Bolovi smanjeni ali i dalje itekako prisutni. Nimalo manji nego kod ulja. Pa onda opet lupanje srca. E , to joj je onda opet poremetilo uzimanje ulja jer smo se bojali uzimanja sljedeće doze da opet ne nastane frka. Pa je onda sljedeću uzela tek predvečer. I to smanjenu. Pa je onda ona počela djelovati tek nakon 4-5 sati. Uglavnom, nema šanse više Zaldiar, reče. Srećom pa spletom okolnosti imamo dobru vezu za kvalitetno ulje tako da ćemo tim kanalom ići za CBD. Mislim da ću morati nabaviti neku bolju vagu jer ova moja ne može izvagati te vrijednosti : 150 mg, 40mg...... Kada kažeš da treba minim.150 mg THC i 40mg CBD, misliš li pod tim na Rick Simpson metodu ili na biomix? Jer RSO metodom je već na 0.6g dnevno. Planiramo doći do 1g dn. Pa se gledati prebaciti na biomix ali sa ovim uljem po Ricku. A tu nisam načisto trebam li onda taj gram rasporediti dnevno u biomix kapsule ili smanjujemo količinu ulja kada prelazimo na biomix metodu? Čitao sam od Herbal Boba temu ali sam se utopio u stručnim izrazima i sve mi je zbrkano u moždanim procesorima. Pokušao sam obraditi previše podataka u kratko vrijeme. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom