Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zumbul04" data-source="post: 641591" data-attributes="member: 69262"><p>Bok!</p><p>Mojoj mački na temelkj simptoma dojagnosticiran je tumor na mozgu prije 14 mjeseci (nismo radili CT zato što bi za to morala biti sedirana, a bilo nas je strah da bi to moglo pogoršati smptome s obzirom na to da se radi o neurološkom simptomima i starijoj dobi). Tada sam se odlučila pokušati sa RSO. Ulje sam nabavila iz Slovenije, osobno sam ga probala, te imala prilike vidjeti čuda koja je na njoj napravio. Trebalo joj je vremena da se na ulje navikne, ali već nakon tjedan dana počeli su pozitivni pomaci. Iako joj se vid nije vratio, gotovo se prestala vrtiti u lijevo, počela je opet koristiti pri čišćenju desnu šapu, mogla je opet okretati glavu u desno, podignuti pogled gore i nasloniti glavu, počela je lijepo spavati i biti mirnija, opet je počela ići u svoj wc (prije toga kakala je i pišala gdje bi stigla) te je opet počela presti (što vjerujem da prije toga fizički nije bila u mogućnosti). Jedini problem bio je taj da je od veće doze (koja je za nju najviše napravila) počela patiti jetra i drastično se smanjio apetit, no to smo riješili Silimarinom te su apetit i jetrebe pretrage nakon toga uredne, generalno je krvna slika savršena za mladu mačku, kamoli za nju od 15 godina.</p><p>Problem je nastao kada smo potrošile tih 5 ml ulja dobre kvalitete. Nažalost ljudi su nam prodali ulje koje ne radi apsolutno ništa i tako smo izgubile više mjeseci. Do nedavno ona je bila dobro, ali vidim kroz zadnjih mjesec dana da se simptomi polako počinju vraćati. Odlučili smo se napraviti svoje ulje. Koristili smo cca 45 gr i kao otapalo koristili medicinski benzin (8 dl). Pratili smo upute, no već nakon cca 5 minuta na rižinom kuhalu otapalo je isparilo i ulje se jako zguslo. Ugasili smo ga na tren te opet upalili (kako upute i kažu) [ATTACH=full]282514[/ATTACH]sa ciljem da se ugrije kako bi ga mogli izvući na špricu. Ulja je bilo jako malo te je bilo iznimno gusto. Izvadili smo lonac iz kuhala i stavili ga iznad posude sa toplom vodom te smo na taj način uspjeli veći dio izvući van, no sada se ono nalazi u zdjelici i pre gusto je da bi ga izvukla na špricu, čak i kada zdjelicu stavim iznad tople vode, jednostavno je pre gusto.</p><p>Moje pitanje je dali da ga ostavim tako i jednostavno uzimam čačkalicom ili postoji način da ga razrijedim dovoljno da može ići u špricu? Čitala sam malo i spominje se varijanta maslinovo ulje + grijač za kavu, dal bi to bilo ok?</p><p>Ispričavam se ako već negdje postoji odgovor na slično pitanje, nažalost ne stignem iščitat cijelu temu...</p><p>Unaprijd hvala na odgovoru i srdačan pozdrav!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zumbul04, post: 641591, member: 69262"] Bok! Mojoj mački na temelkj simptoma dojagnosticiran je tumor na mozgu prije 14 mjeseci (nismo radili CT zato što bi za to morala biti sedirana, a bilo nas je strah da bi to moglo pogoršati smptome s obzirom na to da se radi o neurološkom simptomima i starijoj dobi). Tada sam se odlučila pokušati sa RSO. Ulje sam nabavila iz Slovenije, osobno sam ga probala, te imala prilike vidjeti čuda koja je na njoj napravio. Trebalo joj je vremena da se na ulje navikne, ali već nakon tjedan dana počeli su pozitivni pomaci. Iako joj se vid nije vratio, gotovo se prestala vrtiti u lijevo, počela je opet koristiti pri čišćenju desnu šapu, mogla je opet okretati glavu u desno, podignuti pogled gore i nasloniti glavu, počela je lijepo spavati i biti mirnija, opet je počela ići u svoj wc (prije toga kakala je i pišala gdje bi stigla) te je opet počela presti (što vjerujem da prije toga fizički nije bila u mogućnosti). Jedini problem bio je taj da je od veće doze (koja je za nju najviše napravila) počela patiti jetra i drastično se smanjio apetit, no to smo riješili Silimarinom te su apetit i jetrebe pretrage nakon toga uredne, generalno je krvna slika savršena za mladu mačku, kamoli za nju od 15 godina. Problem je nastao kada smo potrošile tih 5 ml ulja dobre kvalitete. Nažalost ljudi su nam prodali ulje koje ne radi apsolutno ništa i tako smo izgubile više mjeseci. Do nedavno ona je bila dobro, ali vidim kroz zadnjih mjesec dana da se simptomi polako počinju vraćati. Odlučili smo se napraviti svoje ulje. Koristili smo cca 45 gr i kao otapalo koristili medicinski benzin (8 dl). Pratili smo upute, no već nakon cca 5 minuta na rižinom kuhalu otapalo je isparilo i ulje se jako zguslo. Ugasili smo ga na tren te opet upalili (kako upute i kažu) [ATTACH type="full" alt="DSC_0066.JPG"]282514[/ATTACH]sa ciljem da se ugrije kako bi ga mogli izvući na špricu. Ulja je bilo jako malo te je bilo iznimno gusto. Izvadili smo lonac iz kuhala i stavili ga iznad posude sa toplom vodom te smo na taj način uspjeli veći dio izvući van, no sada se ono nalazi u zdjelici i pre gusto je da bi ga izvukla na špricu, čak i kada zdjelicu stavim iznad tople vode, jednostavno je pre gusto. Moje pitanje je dali da ga ostavim tako i jednostavno uzimam čačkalicom ili postoji način da ga razrijedim dovoljno da može ići u špricu? Čitala sam malo i spominje se varijanta maslinovo ulje + grijač za kavu, dal bi to bilo ok? Ispričavam se ako već negdje postoji odgovor na slično pitanje, nažalost ne stignem iščitat cijelu temu... Unaprijd hvala na odgovoru i srdačan pozdrav! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom