Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 641237" data-attributes="member: 17768"><p>Ovo je CBD ulje koje imamo.</p><p>Što se tiče lupanja srca itd...to smo sredili u zadnja 3 dana. Jednostavno, izbacila je Zaldiar(tramadol) jer je to bilo doslovno nekoliko dana pakla dok ga je kombinirala s uljem. Umjesto toga popije neofen ili lekadol par puta dnevno. Mada od njih nema neke koristi. Više ulje pomogne.</p><p>Sada to ide ovako nekako: kombinirano analno i oralno: 3xdn. čepić (2 cm ulja ili 1 cm ulja, kako kad sa kokosovim uljem) i 2 ili 3 x dn. oralno ( cca zrno riže) </p><p>Analno uzimanje puno bolje podnese, ne puca u glavu ali s druge strane ne smanjuje toliko bolove. </p><p>Oralno je puno više odvali ali bolje djeluje na bolove. Pa smo na nekoj klackalici što se tiče toga.</p><p>Sinoć je uzela 2cm ulja analno + oralno zrno riže ( to je po našem mjerenju nekih 5mm) i to ju je uspavalo i opustilo. Spavala je cijelu noć bez bolova i nije se budila kao što je običavala. Kaže, ne sjeća se kad se tako naspavala. Zadnja dva dana je također dobro prošla osim što je bila omamljena. </p><p>Danas je uzela 1cm analno ujutro oko 9 h i 1cm analno oko 15h. Između toga je uzela zrno riže oralno. Nikakvih ružnih nuspojava. Smeta joj što je stalno omamljena i uspavana. Dobar dio dana je prespavala. Gravitacija, kaže, udvostručena . Naravno, svjesni smo oboje da tako mora biti. To ti je sada posao, rekoh joj.</p><p>Malo me smeta što danas uzima po 1 cm jer oboje znamo da može više. Ali obećao sam sebi da je neću tjerati na više nakon što sam je jednom predozirao. (Ukazala joj se Gospa na usisivaču,btw )</p><p>Inače, Zaldiar je puno bolje suzbijao bolove ali kad je došlo do ili-ili situacije, da bira hoće li liječiti simptome ili samu bolest, odluku je lako donijela.</p><p></p><p>Iskoristio bih priliku da istaknem neke popratne dobrobiti upotrebe ulja koje nam nisu bile u fokusu na početku upotrebe:</p><p>- izliječeni hemoroidi. </p><p>Apetit odličan nakon mjeseci gubljenja gubljenja kilaže</p><p>- krvna slika nakon mjeseci pada krenula ka gore. </p><p>Želučani problemi ( GERB) iščezli. </p><p>Vidjevši to sve na svojoj supruzi odlučio sam napraviti eksperiment na sebi. Budući da patim pola života od seboroičnog dermatitisa odlučio sam kokosovim uljem razrijediti hemp oil i mazati po licu samo jedan mali dio dok ostale dijelove lica nisam ničim tretirao. Ovaj dio lica kojim sam mazao nakon samo 4-5 dana iz krastave i crvene se prometnuo normalnu kožu. Nema te kreme koju sam koristio a da mi je ovako pomogla.</p><p></p><p></p><p>Inače, ne znamo koje sorte su korištene za ovo ulje ali imamo info da je od neke 100%indice.</p><p>Posađen je Citral ko[ATTACH]282063[/ATTACH][ATTACH]282064[/ATTACH][ATTACH]282065[/ATTACH]ji bi trebao biti dominantno indica. Ali to dolazi tek na jesen.</p><p></p><p>Proučit ćemo biomix kapsule koliko nam vrijeme dozvoli. Hvala na savjetima i ako imaš sta dodati ili kritizirati, slobodno. </p><p></p><p>[ATTACH=full]282063[/ATTACH][ATTACH=full]282064[/ATTACH][ATTACH=full]282065[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 641237, member: 17768"] Ovo je CBD ulje koje imamo. Što se tiče lupanja srca itd...to smo sredili u zadnja 3 dana. Jednostavno, izbacila je Zaldiar(tramadol) jer je to bilo doslovno nekoliko dana pakla dok ga je kombinirala s uljem. Umjesto toga popije neofen ili lekadol par puta dnevno. Mada od njih nema neke koristi. Više ulje pomogne. Sada to ide ovako nekako: kombinirano analno i oralno: 3xdn. čepić (2 cm ulja ili 1 cm ulja, kako kad sa kokosovim uljem) i 2 ili 3 x dn. oralno ( cca zrno riže) Analno uzimanje puno bolje podnese, ne puca u glavu ali s druge strane ne smanjuje toliko bolove. Oralno je puno više odvali ali bolje djeluje na bolove. Pa smo na nekoj klackalici što se tiče toga. Sinoć je uzela 2cm ulja analno + oralno zrno riže ( to je po našem mjerenju nekih 5mm) i to ju je uspavalo i opustilo. Spavala je cijelu noć bez bolova i nije se budila kao što je običavala. Kaže, ne sjeća se kad se tako naspavala. Zadnja dva dana je također dobro prošla osim što je bila omamljena. Danas je uzela 1cm analno ujutro oko 9 h i 1cm analno oko 15h. Između toga je uzela zrno riže oralno. Nikakvih ružnih nuspojava. Smeta joj što je stalno omamljena i uspavana. Dobar dio dana je prespavala. Gravitacija, kaže, udvostručena . Naravno, svjesni smo oboje da tako mora biti. To ti je sada posao, rekoh joj. Malo me smeta što danas uzima po 1 cm jer oboje znamo da može više. Ali obećao sam sebi da je neću tjerati na više nakon što sam je jednom predozirao. (Ukazala joj se Gospa na usisivaču,btw ) Inače, Zaldiar je puno bolje suzbijao bolove ali kad je došlo do ili-ili situacije, da bira hoće li liječiti simptome ili samu bolest, odluku je lako donijela. Iskoristio bih priliku da istaknem neke popratne dobrobiti upotrebe ulja koje nam nisu bile u fokusu na početku upotrebe: - izliječeni hemoroidi. Apetit odličan nakon mjeseci gubljenja gubljenja kilaže - krvna slika nakon mjeseci pada krenula ka gore. Želučani problemi ( GERB) iščezli. Vidjevši to sve na svojoj supruzi odlučio sam napraviti eksperiment na sebi. Budući da patim pola života od seboroičnog dermatitisa odlučio sam kokosovim uljem razrijediti hemp oil i mazati po licu samo jedan mali dio dok ostale dijelove lica nisam ničim tretirao. Ovaj dio lica kojim sam mazao nakon samo 4-5 dana iz krastave i crvene se prometnuo normalnu kožu. Nema te kreme koju sam koristio a da mi je ovako pomogla. Inače, ne znamo koje sorte su korištene za ovo ulje ali imamo info da je od neke 100%indice. Posađen je Citral ko[ATTACH]282063[/ATTACH][ATTACH]282064[/ATTACH][ATTACH]282065[/ATTACH]ji bi trebao biti dominantno indica. Ali to dolazi tek na jesen. Proučit ćemo biomix kapsule koliko nam vrijeme dozvoli. Hvala na savjetima i ako imaš sta dodati ili kritizirati, slobodno. [ATTACH type="full"]282063[/ATTACH][ATTACH type="full"]282064[/ATTACH][ATTACH type="full"]282065[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom