Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 640957" data-attributes="member: 17768"><p>Pozdrav ekipi.</p><p>Pratim vas vec neko vrijeme, pa sam sad odlucila i da vam se pridruzim.</p><p>Naime, prije 4 mjeseca sam operirala recidiv dojke, uklonjena su mi i 4 limfna cvora ispod pazuha. Onda su me poslali na sve moguce pretrage da vide da li se negdje prosirio, i na kraju mi je pet ct pokazao da imam nekoliko metastaza na kralježnici i dvije male na jetri. Problem je i u tome sto mi je operacijom iklonjen prsni mišić jer je ispod njega bio implatatant, pa si morali i njega odstraniti. Imam kifozu kraljeznice i sad imam uzasne bolove od posljedice operacije, a ne smijem ni vjezbati. Moram napomenti da sam prije operacije bila u top formi, a sad, poslije 4 mjeseca jedva i hodam.</p><p>Pocela sam koristiti THC ulje prije 2mjeseca, u kolicini do 5cm prije spavanja. Ulje sam dobila i bilo ga je lako za istisnuti, pa smo i skontali da i nije bas najbolje.</p><p>S obzirom da mi sestra zivi u Nizozemskon, uspijela mi je nabaviti ulje preko neke legalne udruge koja ima i svoju stranicu, platila je 100eura. Oni vise propagiraju da sam sebi pravis, ali ako ne mozes, oni ga prodaju po simbolicnoj cijeni i samo drzavljanima Nizozemske. U kvalitetu sam poprilicno sigurna her me je zrno riže oborilo totalno, srce mi je lupalo do jutra.</p><p>E sad ono sto zelim vas pitati jer imam problem. Muz mi je pravio čepiće za analnu uporabu i ja sam uspijela u roku 3 tjedna doci na dozu malo manju od 1g. Moram reci da sam super podnosila sve do kemoterapije prosli tjedan, kad je sve nekako krenulo nizbrdo. Zaboravila sam reci i da su mi propisane tablete Zaldiar 3x1 dnevno radi bolova. Prije neki dan mi je doslo do općeg kolapsa, povracanje, proljev, konstantno lupanje srca. Preljicer sam uzela zadnje doze ulja i bas ni je bilo lose. Jucer me je bio strah išta uzeti, pa sam samo navecer uzela oralno zrno riže, lupalo mi je srce par sati, a u glavi užas. Sad se svega bojim. Prestala sam piti i Zaldiar jer mislim da mi i on pravi veliku štetu. Danas sam uzeka 1cm analno, nisam nista osjetila, pa planiram veceras uzeti 2cm, da se sto prije vratim na staru dozu. Da li smijem sad povecavati ubrzano, s obzirom da sam napravila neku pauzu od 1 i po dan? I kako da kontroliram toliko lupanje srca, imam dojam da cu umrijeti?</p><p>Ispricavam se na velikom postu, svaka pomoc mi je dobrodosla </p><p></p><p>N</p><p></p><p>N</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 640957, member: 17768"] Pozdrav ekipi. Pratim vas vec neko vrijeme, pa sam sad odlucila i da vam se pridruzim. Naime, prije 4 mjeseca sam operirala recidiv dojke, uklonjena su mi i 4 limfna cvora ispod pazuha. Onda su me poslali na sve moguce pretrage da vide da li se negdje prosirio, i na kraju mi je pet ct pokazao da imam nekoliko metastaza na kralježnici i dvije male na jetri. Problem je i u tome sto mi je operacijom iklonjen prsni mišić jer je ispod njega bio implatatant, pa si morali i njega odstraniti. Imam kifozu kraljeznice i sad imam uzasne bolove od posljedice operacije, a ne smijem ni vjezbati. Moram napomenti da sam prije operacije bila u top formi, a sad, poslije 4 mjeseca jedva i hodam. Pocela sam koristiti THC ulje prije 2mjeseca, u kolicini do 5cm prije spavanja. Ulje sam dobila i bilo ga je lako za istisnuti, pa smo i skontali da i nije bas najbolje. S obzirom da mi sestra zivi u Nizozemskon, uspijela mi je nabaviti ulje preko neke legalne udruge koja ima i svoju stranicu, platila je 100eura. Oni vise propagiraju da sam sebi pravis, ali ako ne mozes, oni ga prodaju po simbolicnoj cijeni i samo drzavljanima Nizozemske. U kvalitetu sam poprilicno sigurna her me je zrno riže oborilo totalno, srce mi je lupalo do jutra. E sad ono sto zelim vas pitati jer imam problem. Muz mi je pravio čepiće za analnu uporabu i ja sam uspijela u roku 3 tjedna doci na dozu malo manju od 1g. Moram reci da sam super podnosila sve do kemoterapije prosli tjedan, kad je sve nekako krenulo nizbrdo. Zaboravila sam reci i da su mi propisane tablete Zaldiar 3x1 dnevno radi bolova. Prije neki dan mi je doslo do općeg kolapsa, povracanje, proljev, konstantno lupanje srca. Preljicer sam uzela zadnje doze ulja i bas ni je bilo lose. Jucer me je bio strah išta uzeti, pa sam samo navecer uzela oralno zrno riže, lupalo mi je srce par sati, a u glavi užas. Sad se svega bojim. Prestala sam piti i Zaldiar jer mislim da mi i on pravi veliku štetu. Danas sam uzeka 1cm analno, nisam nista osjetila, pa planiram veceras uzeti 2cm, da se sto prije vratim na staru dozu. Da li smijem sad povecavati ubrzano, s obzirom da sam napravila neku pauzu od 1 i po dan? I kako da kontroliram toliko lupanje srca, imam dojam da cu umrijeti? Ispricavam se na velikom postu, svaka pomoc mi je dobrodosla N N [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom