Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yami_Raziel" data-source="post: 632888" data-attributes="member: 1730"><p>Ok, stoji.</p><p>Mogao sam biti malo primireniji ali nemozes mi ovo napisat:</p><p></p><p>Ima tu još dezinformacija u onom klobasa postu od člana <strong>[USER=1730]@Yami_Raziel[/USER]-a </strong>koje se plasiraju u javnom dijelu foruma.</p><p></p><p>i onda mi dati analogiju radjenja ulja i rosina kao da se radi o grozdju i vinu.</p><p> </p><p>Ako mi to napises, onda mi citiraj informaciju koju sam naveo i reci di grijesim. Sto do sad nitko od vas nije napravio, samo iznosite vlastito negodovanje zbog uvrijedjenosti mog pristupa jer se zamarate povrsnim umjesto informacijama koje su prilozene.</p><p></p><p>Nisam ja tu doso vrijedjat inteligenciju, bilo tko s imalo znanja o kemiji ce ti rec da benzin nije kvalitetno otapalo za selektivnu extrakciju. Tocka. </p><p>Ako ti to vrijedja inteligenciju onda je vrijeme da preispitas sta znas. </p><p>Nije to stvar ukusa, to je stvar cinjenica. Ja uskoro se nadam pocet i testirat samplove svog rosina da znam tocno omjere kanabinoida unutra pa cu znat tocno sto konzumiram.</p><p></p><p>Odi molim te u bilo koji napredni labaratorij za ekstrakciju kanabisa u svijetu i reci im da radis rick simpsonovu metodu extrakcije ekipa ce ti plakat nad tobom.</p><p></p><p>Upoznao sam tehnicare iz labosa u americi koji rade stvari koje mi tu ni neznamo da postoje... daj molim te. Zasto bi itko htio se zadovoljvati dovoljnim ako definitivno moze bolje i sigurnije? Ja kad sam njima pricao kako se tu ulje radi i na sta to lici pa ekipa se zgrazala.</p><p></p><p>Gle vratio sam se na forum nakon skoro 10 godina izbivanja cist da vidim na kojoj smo razini tocno i vidim nije se puno toga promjenilo, svi sve id alje osobno shvacaju i odbijaju zdravorazumne faktualne cinjenice prihvatiti.</p><p></p><p>Svaki put kad sam vidio ulje u zadnjih 10 godina na ovim prostorima sve je bilo ekstremno lose kvalitete, hrpu puta je zaudaralo na alkohol i bengu, i hrpa njih mi je pazi ovo rekla da je na ovom forumu gledala kako se to radi i ucila. Sve to super par pojedinaca tu radi siguran sam ulje koje je prihvatljivo i procisceno dovoljno ali ja osobno u svom stanju nikad ne bi vjerovao takvom ulju je jednostavno ne mozes garantirati sto je unutra bez labaratorijskog testa jer je to mulj jebeni jer opet, ponavljam... benzin je krajnje neselektivno otapalo. Izvuci ce gotovo sve van.</p><p></p><p>Ako je vama to tesko za prihvatit onda fkt neznam, mozda necu ni cekat ban da se sam odsetam jer toliko o vrijedjanju inteligencije.</p><p>Da bilo bi idealno da sam odma napravio tutorial al evo sad kad sam dosao tu i citao par stranica tek sam vidio da cu fakat morat jer sam se nacitao takvih gluposti a nisam vas htio citirat i disprovat tu jer eto, neam nist od toga, al kaj ste tako nastrojeni na cinjenice?</p><p></p><p>citiraj me i reci di grijesim i pokazi mi ako vec grijesim, ako ne zasto napadati na temelju osobnosti? ja nisam nikog prozivao svojim postom specificno osim ovoga NAKON sto je napisao da pisem dezinformacije na sto sam morao napisati citablu pa eto frende, sad fino procitaj i reci mi sta je tu tocno neistina svojom analogijom vina i grozdja molim te.</p><p></p><p>Nisam lagana osoba da, znam to jer moram zivjet sam sa sobom, al ovo nema veze s vezom sto vi mene napadate, ako vam se ne svidja moj stav ignoriraj nije da vas prozivam ikog ali ako ocete raspravu onda mi dajte objasnite tocno kako je to benzin sigurniji od butana pri ekstrakciji i kako je moguce da ekstrakcija neselektivnim otapalom moze dati bolje rezultate od extrakcije selektivnim otapalom?</p><p></p><p>Samo to. Dalje cu se sam ispratit jer nisam se tu dosao borit s vama, kad odlucite poslusat glas razuma mozda shvatite da nisam mislio nista lose.</p><p>Najbolje da se ni ne javljam dok ne napravim tutorial tako da eto, vidimo se tamo pa budete tamo mogli postavljat pitanja i reci mi tocno kako je to extrakcija benzinom bolja od butana.</p><p></p><p>Pozdrav</p><p></p><p>All <em>truth</em> passes through <em>three</em> stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. <em>Third</em>, it is <em>accepted</em> as being self-evident. </p><p></p><p>Arthur Schopenhauer</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yami_Raziel, post: 632888, member: 1730"] Ok, stoji. Mogao sam biti malo primireniji ali nemozes mi ovo napisat: Ima tu još dezinformacija u onom klobasa postu od člana [B][USER=1730]@Yami_Raziel[/USER]-a [/B]koje se plasiraju u javnom dijelu foruma. i onda mi dati analogiju radjenja ulja i rosina kao da se radi o grozdju i vinu. Ako mi to napises, onda mi citiraj informaciju koju sam naveo i reci di grijesim. Sto do sad nitko od vas nije napravio, samo iznosite vlastito negodovanje zbog uvrijedjenosti mog pristupa jer se zamarate povrsnim umjesto informacijama koje su prilozene. Nisam ja tu doso vrijedjat inteligenciju, bilo tko s imalo znanja o kemiji ce ti rec da benzin nije kvalitetno otapalo za selektivnu extrakciju. Tocka. Ako ti to vrijedja inteligenciju onda je vrijeme da preispitas sta znas. Nije to stvar ukusa, to je stvar cinjenica. Ja uskoro se nadam pocet i testirat samplove svog rosina da znam tocno omjere kanabinoida unutra pa cu znat tocno sto konzumiram. Odi molim te u bilo koji napredni labaratorij za ekstrakciju kanabisa u svijetu i reci im da radis rick simpsonovu metodu extrakcije ekipa ce ti plakat nad tobom. Upoznao sam tehnicare iz labosa u americi koji rade stvari koje mi tu ni neznamo da postoje... daj molim te. Zasto bi itko htio se zadovoljvati dovoljnim ako definitivno moze bolje i sigurnije? Ja kad sam njima pricao kako se tu ulje radi i na sta to lici pa ekipa se zgrazala. Gle vratio sam se na forum nakon skoro 10 godina izbivanja cist da vidim na kojoj smo razini tocno i vidim nije se puno toga promjenilo, svi sve id alje osobno shvacaju i odbijaju zdravorazumne faktualne cinjenice prihvatiti. Svaki put kad sam vidio ulje u zadnjih 10 godina na ovim prostorima sve je bilo ekstremno lose kvalitete, hrpu puta je zaudaralo na alkohol i bengu, i hrpa njih mi je pazi ovo rekla da je na ovom forumu gledala kako se to radi i ucila. Sve to super par pojedinaca tu radi siguran sam ulje koje je prihvatljivo i procisceno dovoljno ali ja osobno u svom stanju nikad ne bi vjerovao takvom ulju je jednostavno ne mozes garantirati sto je unutra bez labaratorijskog testa jer je to mulj jebeni jer opet, ponavljam... benzin je krajnje neselektivno otapalo. Izvuci ce gotovo sve van. Ako je vama to tesko za prihvatit onda fkt neznam, mozda necu ni cekat ban da se sam odsetam jer toliko o vrijedjanju inteligencije. Da bilo bi idealno da sam odma napravio tutorial al evo sad kad sam dosao tu i citao par stranica tek sam vidio da cu fakat morat jer sam se nacitao takvih gluposti a nisam vas htio citirat i disprovat tu jer eto, neam nist od toga, al kaj ste tako nastrojeni na cinjenice? citiraj me i reci di grijesim i pokazi mi ako vec grijesim, ako ne zasto napadati na temelju osobnosti? ja nisam nikog prozivao svojim postom specificno osim ovoga NAKON sto je napisao da pisem dezinformacije na sto sam morao napisati citablu pa eto frende, sad fino procitaj i reci mi sta je tu tocno neistina svojom analogijom vina i grozdja molim te. Nisam lagana osoba da, znam to jer moram zivjet sam sa sobom, al ovo nema veze s vezom sto vi mene napadate, ako vam se ne svidja moj stav ignoriraj nije da vas prozivam ikog ali ako ocete raspravu onda mi dajte objasnite tocno kako je to benzin sigurniji od butana pri ekstrakciji i kako je moguce da ekstrakcija neselektivnim otapalom moze dati bolje rezultate od extrakcije selektivnim otapalom? Samo to. Dalje cu se sam ispratit jer nisam se tu dosao borit s vama, kad odlucite poslusat glas razuma mozda shvatite da nisam mislio nista lose. Najbolje da se ni ne javljam dok ne napravim tutorial tako da eto, vidimo se tamo pa budete tamo mogli postavljat pitanja i reci mi tocno kako je to extrakcija benzinom bolja od butana. Pozdrav All [I]truth[/I] passes through [I]three[/I] stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. [I]Third[/I], it is [I]accepted[/I] as being self-evident. Arthur Schopenhauer [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom