Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yami_Raziel" data-source="post: 632872" data-attributes="member: 1730"><p>Ti covjece pojma nemas o cemu pricas.</p><p></p><p>Kakvo grozdje kakvo vino?</p><p></p><p>Vino se dobiva fermentacijom grozdja, tako da se seceri procesiraju kroz mikroorganizme koji nastanu i pretvore glukozu u alkohol.</p><p></p><p>To je proces fermentacije. Proces ekstrakcije bi bio izvlacenje tipa tog istog gvozdjanog secera van iz grozdja razlicitm procesima filtriranja di bi dosao do ciste esencije onoga sto zelis.</p><p></p><p>I radjenje ulja i rosina su METODA EXTRAKCIJE. Ti radjenjem ulja ne stvaras nista novo, ne fermentiras niti sintetiziras nove spojeve (ovaj dio je krajnje upitan ako koristis losu robu i ako ne prokuhas stvari kako spada moze dodji do stvaranja novih spojeva mijesanjem potencijalnih metala ili gnojiva i slicnih materijala u materiji al to nisu pozeljne interakcije ni spojevi tako da su to sve nuspojave lose extrakcije potencijalne s otapalima poput benzina i alkohola).</p><p></p><p>Ali ako pricamo o cistom proizvodu, flushanoj proper sushenoj i odkjuranoj vutri, tebi je u oba dva postupka, i radjenja ulja i rosina ideja izvuci sto veci spektar kanabinoida van (za selektivne metode postoji CO2 koji izvlaci direktno van THC ili proces destilacije bilokojeg esktrakta koji zahtjeva skupu aparaturu i s njime se od bilokojeg od navedenih ekstrakata u slici s mog posta moze razdvojiti sastav i dobiti posebno CBD, THC, lipidi, masti, ulja, terpeni cak i jos kojekakvi drugi molekularni sastavi ekstraktirani van iz biljke).</p><p></p><p></p><p>Tako da molim te ljepo, prestani mi se obracati na nekakvoj razini osobnoj da moj nacin komunikacije "neugodan" kad siris nebulozne dezinformacije nekakvim metaforama o vinu i grodzju iz kojih se vidi da nemas blage veze o cemu pricas.</p><p></p><p>Rosin je 100% cisti ekstrakt 100% cistog sastava kanabinoidnog spektra ovisno o temperaturi i pritisku na kojem ga izvodis.</p><p></p><p>TO JE JEDINA METODA EKSTRAKCIJE KOJA GARANTIRA da zavrsni produkt NECE IMATI IKAKVE OSTATKE OTAPALA.</p><p></p><p>Ovo nije capsano jer se ja derem, ovo je capsano da mozes procitat i shvatit o cemu se radi. Ne stavlja se bezveze na proizvode rosina "solvent - free" oznaka u trzistima di su legalni. Takodjer se stavlja na shattere i co2 extrakte koji su VACUME PURGED, odnosno koji ishlape u vakumskoj pecnici koju nitko od vas na forumu nema jer je preskupa za domacu uporabu.</p><p></p><p>Ti mozes improvizirati i na stednjaku zagrijavati na pari ili pustiti da hlapi na sobnoj temperaturi ali takav proizvod garantirano u sebi ima ostatke otapala koje si koristio, pogotovo ako si prerano zavrsio s procesom. To je cinjenica. Nema tu ja tebe hejtam ili sam dosao po vama srat, ovo je jebena cinjenica frende.</p><p></p><p>Ti nemozes GARANTIRATI osim uz koristenje vakuma s takvim extraktima da si posisao van sve ostatke otapala u zavrsnom extraktu.</p><p></p><p>Zato Rosin i je toliko cijenjen vani jer s njim nema laganja, svaki proces extrakcije moze od smeca napraviti dobru ili odlicnu robu jer su vecinom selektivni, ali s Rosinom kakav staff stavis takav extrakt ces dobit.</p><p></p><p>Rosin se dobiva temperaturom (55-115 stupnjeva) i pritiskom ( 1.5+ tona )</p><p></p><p>Na temperaturi od 110-115 stupnjeva ces dobiti puno tamniji Rosin nego na temperaturi od tipa 55-65 (taj ce biti svijetliji i full budderast) dok ce ovaj biti vise uljast i puno tamniji. Zasto? Jer se dogodila dekarboksilacija i viola, imas oralno aktivan Rosin.</p><p></p><p>Tako da ja pojma iskreno nemam o cemu ti meljes, s ovim zadnjim djelom svog posta jer ocito je da nemas pojma sta je Rosin.</p><p></p><p>Kao osoba koja je prosla sve od pljesnive albanke do Clear extrakata (co2 extrakt u kojem se odvoje van terpeni iz biljke, makne se miris i okus kanabisa iz extrakta i zamjeni se s terpenima ananasa, kokosa i slicnish stvari) koje komtno mozes pushiti u drustvu ili slicno jer mirisu na te biljke a ne na kanabis, radio sam hashishe, ulja, radio sam shattere, (co2 extrakcija je preskupa jer zahtjeva 50.000 dolara vrijednu opremu ali znam tocno kako se radi) i sad si radim vlastiti Rosin jer imam svoj rosin press.</p><p></p><p>Frende vjeruj mi nemas pojma o cem pricas. Ne postoji ulje koje je fino ko rosin jer ideja rosina je 100% prezervacija citavog spektra kanabinoida i terpena za potpuni medicinski ucinak.</p><p></p><p>Odi molim te googlaj slike Rick Simpson Oila i Rosin extrakata i molim te reci mi sta ti izgleda kao prava esencija ove biljke?</p><p></p><p>Taj crni gomolj od mjeshavine ili kristalno cisto tekuce zlato koje na med lici?</p><p></p><p>Molim te nemoj me napadati tako javno, ja shvacam da si se ti mozda uvrijedio ili te povrijedilo shvatiti da konzumiras sranje ali to je cinjenica ak ocemo pricati o kvaliteti extrakata nemas pojma o cem pricas. Zasto nitko u zemljama di je kompletno legalno u americi ne radi rick simpson oil vec svi rade samo Shatter, Co2 i Rosin ekstrakte? Jel to neka Big Weed zavjera di se jadnog Rick Simpsona pokusava izbacit s trzista ili jednostavno mu proizvod nije na razini pravog procesa DANAS DOSTUPNIH procesa koje smo otkrili?</p><p></p><p>Ja nisam tu dosao ikom pametovat, ja sam tu dosao obrazovat ljude jer sam osobno jako tesko bolesna osoba koja je prosla sve i kojoj su prodali sve moguce price ali se nikad nisam zadovoljvao s dobivenim jer sam znao da uvijek moze bolje cemu sam i tezio. Proces usavrsavanja.</p><p>Shvatis da si u krivu, i unaprijedis se kad vidis i naucis bolje.</p><p></p><p></p><p>Evo nazalost nemam sve potrepstine da danas slozim tutorial za shatter iako bi najradje, al vidit ces za tjedan dana kako u 10 minuta napraviti duplo bolji ekstrakt od ulja jer za razliku od ulja prvo JE SELEKTIVAN.</p><p></p><p>Butan na sebe veze samo kanabinoide i terpene te ostavlja skoro sve ostalo (povuce malo lipida al naspram namakanja citave biljke i ispustanja bog te pita cega kroz bengu koja je krajnje ne selektivna i izvlaci sve van). Sta mislis zasto je prozirniji?</p><p></p><p>Ako ga radis od lose robe ispast ce tamniji samo zato sto je thc degradirao te su amberi puno tamniji.</p><p>Ako radis shatter od kvalitetnog indoor ili outdoor uzgoja prepunog kristala dobit ces prakticki tekuce zlato covjece.</p><p></p><p></p><p>S OTAPALOM KOJE PARI NA SOBNOJ TEMPERATURI. Dakle kad ga zakuhas 10 minuta - 20 ti si se vec rjesio skoro 99% butana iz smjese, s tim da s iglicom ides i sjeckas baloncice. Naspram kuhanja ulja od par sati ako zelis biti siguran ovo je no contest covjece.</p><p></p><p>Nemoj mi pametovat molim te jer vidim da nisi probao sve metode i nemas pojma o cem pricas, nisam se tu dosao svadjat ja samo citav zivot ucim i uvjek sam znao da postoji bolji i sigurniji i kvalitetniji nacin konzumacije.</p><p></p><p>Tak da eto pricaj ti sta oces, ja ti radje preporucam da nucis malo sutit i slusat jer ovo nije nesto sto ja pricam da bi se tu kurchio ili sta vec ves zaista zelim dici razinu svijesti o extraktima na ovim podrucjima jer ko sto se na tvom primjeru vidi sa takvim priprostim metaforama koje cak ni smisla nemaju da ocigledno nemas pojma o cem pricas.</p><p></p><p>Ako vas smeta autoritivnost mog pristupa evo ispricavam se ali kad mi je muka takvih dezinformacija nepotrebnih zato i bolesnici tu to ulje smrdljivo konzumiraju jos se sjebavaju kad im ga debili prodavaju koji ga rade od smeca tu citaju te metode jos ih se ni ne pridrzavaju ma uzas jebeni.</p><p></p><p>Nisam od jucer, znam tocno sta se dogadja na ovim prostorima i koliko smo unazadjeni sto se tice znanja o svemu tom em zbog nelegalnosti em zbog zatucanosti ljudi opcenito.</p><p></p><p>Mi se tu jos svadjamo jel cheeba ili skunk a vani nema razlike jedino indoor ili outdoor to je jedina definicija.</p><p></p><p>Eto, neda mi se dalje da sad jos ekipa ne zabrije da tebe napadam, ako zelis tu ti je sve napisano u tockama tako ajde molim te quotaj me i dissmisaj moj info da vidimo di to tocno grijesim kad vidim da si ti sve to radio i znas tocno o cem pricas.</p><p></p><p>Ne kazem da ja nisam grijesio, ja sam si barem priznao svoje pogreske i zato i jesam sad tu di jesam jer sam uvijek tezio boljem. Dio procesa je priznat sebi da nisi u pravu i naucit bolje.</p><p></p><p>Ulje je bilo prihvatljivo do prije 20ak godina, ovo je ipak 21o stoljece covjece.</p><p>Vrijeme je da iskoristimo prednosti tog vremena, kad vec ima toliko jebenih nedostataka drugih i kad nas se vec truje na sve strane pobrinut se da se ne trujemo onim za sto mislimo da nam cini dobro, jer mozes ti meni pricat price i kaj god oces, ulje je prljva metoda koja zahtjeva previse a daje premalo.</p><p></p><p>"Neke od rečenica su i uvredljive i klevetničke jer kad nekog pljuješ a da dotični ne može odgovoriti je u najmanju ruku neprikladan način izražavanja i nije nimalo poticajan za daljnju komunikaciju."</p><p></p><p>nisam se apsolutno nikome obracao tim postom, quotao sam covjeka koji ima istu bolest kao i ja ali post nije uopce namjenjen njemu bio nego opcenitom stanju svijesti i ljudi koji misle da je ulje dobro koliko dobro moze biti i da ne trebaju se truditi bolje i kvalitetnije nesto si obezbjediti (kad je vec toliko faking jednostavno eto samo da taj tutorial napravim da i vama bude).</p><p></p><p>Nemoj toliko osobno shvacat stvari, ja sam tu samo da podjelim informacije i znanje.</p><p>Ak vidis da sam negdje pogrjesio ukazi mi nemoj mi te metaforicke spike bacat grozdja i vina frende nisi nist reko, uzmi moju recenicu i reci di grjesim jer vjeruj mi sto se tice ovog jebeno ne grijesim jer je citav moj zivotni put vodio do toga da sam sebi mogu pomoc.</p><p></p><p>A sad kad sam napokon pomogao sebi i vratio se u zivot vrijeme je da podjelim sto znam prije nego odem da i drugi mogu pomoc sebi.</p><p>Ugodan dan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yami_Raziel, post: 632872, member: 1730"] Ti covjece pojma nemas o cemu pricas. Kakvo grozdje kakvo vino? Vino se dobiva fermentacijom grozdja, tako da se seceri procesiraju kroz mikroorganizme koji nastanu i pretvore glukozu u alkohol. To je proces fermentacije. Proces ekstrakcije bi bio izvlacenje tipa tog istog gvozdjanog secera van iz grozdja razlicitm procesima filtriranja di bi dosao do ciste esencije onoga sto zelis. I radjenje ulja i rosina su METODA EXTRAKCIJE. Ti radjenjem ulja ne stvaras nista novo, ne fermentiras niti sintetiziras nove spojeve (ovaj dio je krajnje upitan ako koristis losu robu i ako ne prokuhas stvari kako spada moze dodji do stvaranja novih spojeva mijesanjem potencijalnih metala ili gnojiva i slicnih materijala u materiji al to nisu pozeljne interakcije ni spojevi tako da su to sve nuspojave lose extrakcije potencijalne s otapalima poput benzina i alkohola). Ali ako pricamo o cistom proizvodu, flushanoj proper sushenoj i odkjuranoj vutri, tebi je u oba dva postupka, i radjenja ulja i rosina ideja izvuci sto veci spektar kanabinoida van (za selektivne metode postoji CO2 koji izvlaci direktno van THC ili proces destilacije bilokojeg esktrakta koji zahtjeva skupu aparaturu i s njime se od bilokojeg od navedenih ekstrakata u slici s mog posta moze razdvojiti sastav i dobiti posebno CBD, THC, lipidi, masti, ulja, terpeni cak i jos kojekakvi drugi molekularni sastavi ekstraktirani van iz biljke). Tako da molim te ljepo, prestani mi se obracati na nekakvoj razini osobnoj da moj nacin komunikacije "neugodan" kad siris nebulozne dezinformacije nekakvim metaforama o vinu i grodzju iz kojih se vidi da nemas blage veze o cemu pricas. Rosin je 100% cisti ekstrakt 100% cistog sastava kanabinoidnog spektra ovisno o temperaturi i pritisku na kojem ga izvodis. TO JE JEDINA METODA EKSTRAKCIJE KOJA GARANTIRA da zavrsni produkt NECE IMATI IKAKVE OSTATKE OTAPALA. Ovo nije capsano jer se ja derem, ovo je capsano da mozes procitat i shvatit o cemu se radi. Ne stavlja se bezveze na proizvode rosina "solvent - free" oznaka u trzistima di su legalni. Takodjer se stavlja na shattere i co2 extrakte koji su VACUME PURGED, odnosno koji ishlape u vakumskoj pecnici koju nitko od vas na forumu nema jer je preskupa za domacu uporabu. Ti mozes improvizirati i na stednjaku zagrijavati na pari ili pustiti da hlapi na sobnoj temperaturi ali takav proizvod garantirano u sebi ima ostatke otapala koje si koristio, pogotovo ako si prerano zavrsio s procesom. To je cinjenica. Nema tu ja tebe hejtam ili sam dosao po vama srat, ovo je jebena cinjenica frende. Ti nemozes GARANTIRATI osim uz koristenje vakuma s takvim extraktima da si posisao van sve ostatke otapala u zavrsnom extraktu. Zato Rosin i je toliko cijenjen vani jer s njim nema laganja, svaki proces extrakcije moze od smeca napraviti dobru ili odlicnu robu jer su vecinom selektivni, ali s Rosinom kakav staff stavis takav extrakt ces dobit. Rosin se dobiva temperaturom (55-115 stupnjeva) i pritiskom ( 1.5+ tona ) Na temperaturi od 110-115 stupnjeva ces dobiti puno tamniji Rosin nego na temperaturi od tipa 55-65 (taj ce biti svijetliji i full budderast) dok ce ovaj biti vise uljast i puno tamniji. Zasto? Jer se dogodila dekarboksilacija i viola, imas oralno aktivan Rosin. Tako da ja pojma iskreno nemam o cemu ti meljes, s ovim zadnjim djelom svog posta jer ocito je da nemas pojma sta je Rosin. Kao osoba koja je prosla sve od pljesnive albanke do Clear extrakata (co2 extrakt u kojem se odvoje van terpeni iz biljke, makne se miris i okus kanabisa iz extrakta i zamjeni se s terpenima ananasa, kokosa i slicnish stvari) koje komtno mozes pushiti u drustvu ili slicno jer mirisu na te biljke a ne na kanabis, radio sam hashishe, ulja, radio sam shattere, (co2 extrakcija je preskupa jer zahtjeva 50.000 dolara vrijednu opremu ali znam tocno kako se radi) i sad si radim vlastiti Rosin jer imam svoj rosin press. Frende vjeruj mi nemas pojma o cem pricas. Ne postoji ulje koje je fino ko rosin jer ideja rosina je 100% prezervacija citavog spektra kanabinoida i terpena za potpuni medicinski ucinak. Odi molim te googlaj slike Rick Simpson Oila i Rosin extrakata i molim te reci mi sta ti izgleda kao prava esencija ove biljke? Taj crni gomolj od mjeshavine ili kristalno cisto tekuce zlato koje na med lici? Molim te nemoj me napadati tako javno, ja shvacam da si se ti mozda uvrijedio ili te povrijedilo shvatiti da konzumiras sranje ali to je cinjenica ak ocemo pricati o kvaliteti extrakata nemas pojma o cem pricas. Zasto nitko u zemljama di je kompletno legalno u americi ne radi rick simpson oil vec svi rade samo Shatter, Co2 i Rosin ekstrakte? Jel to neka Big Weed zavjera di se jadnog Rick Simpsona pokusava izbacit s trzista ili jednostavno mu proizvod nije na razini pravog procesa DANAS DOSTUPNIH procesa koje smo otkrili? Ja nisam tu dosao ikom pametovat, ja sam tu dosao obrazovat ljude jer sam osobno jako tesko bolesna osoba koja je prosla sve i kojoj su prodali sve moguce price ali se nikad nisam zadovoljvao s dobivenim jer sam znao da uvijek moze bolje cemu sam i tezio. Proces usavrsavanja. Shvatis da si u krivu, i unaprijedis se kad vidis i naucis bolje. Evo nazalost nemam sve potrepstine da danas slozim tutorial za shatter iako bi najradje, al vidit ces za tjedan dana kako u 10 minuta napraviti duplo bolji ekstrakt od ulja jer za razliku od ulja prvo JE SELEKTIVAN. Butan na sebe veze samo kanabinoide i terpene te ostavlja skoro sve ostalo (povuce malo lipida al naspram namakanja citave biljke i ispustanja bog te pita cega kroz bengu koja je krajnje ne selektivna i izvlaci sve van). Sta mislis zasto je prozirniji? Ako ga radis od lose robe ispast ce tamniji samo zato sto je thc degradirao te su amberi puno tamniji. Ako radis shatter od kvalitetnog indoor ili outdoor uzgoja prepunog kristala dobit ces prakticki tekuce zlato covjece. S OTAPALOM KOJE PARI NA SOBNOJ TEMPERATURI. Dakle kad ga zakuhas 10 minuta - 20 ti si se vec rjesio skoro 99% butana iz smjese, s tim da s iglicom ides i sjeckas baloncice. Naspram kuhanja ulja od par sati ako zelis biti siguran ovo je no contest covjece. Nemoj mi pametovat molim te jer vidim da nisi probao sve metode i nemas pojma o cem pricas, nisam se tu dosao svadjat ja samo citav zivot ucim i uvjek sam znao da postoji bolji i sigurniji i kvalitetniji nacin konzumacije. Tak da eto pricaj ti sta oces, ja ti radje preporucam da nucis malo sutit i slusat jer ovo nije nesto sto ja pricam da bi se tu kurchio ili sta vec ves zaista zelim dici razinu svijesti o extraktima na ovim podrucjima jer ko sto se na tvom primjeru vidi sa takvim priprostim metaforama koje cak ni smisla nemaju da ocigledno nemas pojma o cem pricas. Ako vas smeta autoritivnost mog pristupa evo ispricavam se ali kad mi je muka takvih dezinformacija nepotrebnih zato i bolesnici tu to ulje smrdljivo konzumiraju jos se sjebavaju kad im ga debili prodavaju koji ga rade od smeca tu citaju te metode jos ih se ni ne pridrzavaju ma uzas jebeni. Nisam od jucer, znam tocno sta se dogadja na ovim prostorima i koliko smo unazadjeni sto se tice znanja o svemu tom em zbog nelegalnosti em zbog zatucanosti ljudi opcenito. Mi se tu jos svadjamo jel cheeba ili skunk a vani nema razlike jedino indoor ili outdoor to je jedina definicija. Eto, neda mi se dalje da sad jos ekipa ne zabrije da tebe napadam, ako zelis tu ti je sve napisano u tockama tako ajde molim te quotaj me i dissmisaj moj info da vidimo di to tocno grijesim kad vidim da si ti sve to radio i znas tocno o cem pricas. Ne kazem da ja nisam grijesio, ja sam si barem priznao svoje pogreske i zato i jesam sad tu di jesam jer sam uvijek tezio boljem. Dio procesa je priznat sebi da nisi u pravu i naucit bolje. Ulje je bilo prihvatljivo do prije 20ak godina, ovo je ipak 21o stoljece covjece. Vrijeme je da iskoristimo prednosti tog vremena, kad vec ima toliko jebenih nedostataka drugih i kad nas se vec truje na sve strane pobrinut se da se ne trujemo onim za sto mislimo da nam cini dobro, jer mozes ti meni pricat price i kaj god oces, ulje je prljva metoda koja zahtjeva previse a daje premalo. "Neke od rečenica su i uvredljive i klevetničke jer kad nekog pljuješ a da dotični ne može odgovoriti je u najmanju ruku neprikladan način izražavanja i nije nimalo poticajan za daljnju komunikaciju." nisam se apsolutno nikome obracao tim postom, quotao sam covjeka koji ima istu bolest kao i ja ali post nije uopce namjenjen njemu bio nego opcenitom stanju svijesti i ljudi koji misle da je ulje dobro koliko dobro moze biti i da ne trebaju se truditi bolje i kvalitetnije nesto si obezbjediti (kad je vec toliko faking jednostavno eto samo da taj tutorial napravim da i vama bude). Nemoj toliko osobno shvacat stvari, ja sam tu samo da podjelim informacije i znanje. Ak vidis da sam negdje pogrjesio ukazi mi nemoj mi te metaforicke spike bacat grozdja i vina frende nisi nist reko, uzmi moju recenicu i reci di grjesim jer vjeruj mi sto se tice ovog jebeno ne grijesim jer je citav moj zivotni put vodio do toga da sam sebi mogu pomoc. A sad kad sam napokon pomogao sebi i vratio se u zivot vrijeme je da podjelim sto znam prije nego odem da i drugi mogu pomoc sebi. Ugodan dan [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom