Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="form" data-source="post: 632867" data-attributes="member: 43183"><p><strong>[USER=66419]Stanaccc[/USER] </strong>stari, bio sam ti gore već napisao svoje mišljenje i dao neke smjernice. Dok sam ne isprobaš nećeš nikad znati što je što, a da nešto ne učiniš krivo pri izradi ulja moraš znati napamet metodu kojom se koristiš. Ulje koje se radi od biljki sa 25 % thc i više je koncentrat i ne može ne djelovati psihoaktivno i to naročito kad ga uzmeš recimo gram dnevno.</p><p>Može se krenuti i s mikro doziranjima jer kod tebe se ne radi o karcinomu da bi morao slijediti neki protokol od grama ili manje dnevno.</p><p>Ako Pantagan veli da to koristi godinama, ja malo kraće, a evo nas tu među vama onda nebi trebao strepiti od ulja koje ćeš si sam napraviti od svojih biljka, koje si uzgojio s gnojivima i zemljom koja je najmanje štetna.</p><p>Ako ti je problem pospanost, onda si napravi ulje od industrijske konoplje koju legalno možeš kupiti i napravit si cbd ulje kojem je postotak thc zanemariv, a postotak cbd-a dosta visok.</p><p>Ako ti je sve do sada spomenuto nije dovoljno onda imaš soluciju napraviti maslac (trihomi se najbolje otapaju u benzinu, ali i masnoće iz maslaca isto urade dobar posao), to se da uraditi brzo i bez ikakvih problema, ali isto očekuj pospanost i kljucanje kao kod ulja po RS metodi ako pretjeraš s njim, i to je naravno recept bez benzina, a identičnog djelovanja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="form, post: 632867, member: 43183"] [B][USER=66419]Stanaccc[/USER] [/B]stari, bio sam ti gore već napisao svoje mišljenje i dao neke smjernice. Dok sam ne isprobaš nećeš nikad znati što je što, a da nešto ne učiniš krivo pri izradi ulja moraš znati napamet metodu kojom se koristiš. Ulje koje se radi od biljki sa 25 % thc i više je koncentrat i ne može ne djelovati psihoaktivno i to naročito kad ga uzmeš recimo gram dnevno. Može se krenuti i s mikro doziranjima jer kod tebe se ne radi o karcinomu da bi morao slijediti neki protokol od grama ili manje dnevno. Ako Pantagan veli da to koristi godinama, ja malo kraće, a evo nas tu među vama onda nebi trebao strepiti od ulja koje ćeš si sam napraviti od svojih biljka, koje si uzgojio s gnojivima i zemljom koja je najmanje štetna. Ako ti je problem pospanost, onda si napravi ulje od industrijske konoplje koju legalno možeš kupiti i napravit si cbd ulje kojem je postotak thc zanemariv, a postotak cbd-a dosta visok. Ako ti je sve do sada spomenuto nije dovoljno onda imaš soluciju napraviti maslac (trihomi se najbolje otapaju u benzinu, ali i masnoće iz maslaca isto urade dobar posao), to se da uraditi brzo i bez ikakvih problema, ali isto očekuj pospanost i kljucanje kao kod ulja po RS metodi ako pretjeraš s njim, i to je naravno recept bez benzina, a identičnog djelovanja. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom