Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pantagan" data-source="post: 632832" data-attributes="member: 44650"><p>[USER=40000]@trubabuba[/USER] Jel imaš argumente za to, ili govoriš iz iskustva?</p><p>Ja kuham isključivo sa benzinom za čišćenje, konzumiram to ulje več godinama u količini oko 0.5 g dnevno i nikad nikakvih problema ni meni ni drugima, dapače svima pomaže nikome nije odmoglo, govorim o ukučanima i poznanicima sa zdravstvenim problemima. To isto ulje u kremi čuda radi na koži.</p><p>Tako da ja neznam o čemu pričate, kakva štetnost, govorim iz višegodišnjeg iskustva. Više štetnih tvari uneseš u sebe u jednoj šetnji prometnim gradom ili jednim točenje goriva na pumpi nego češ u 10 godina konzumacije ulja kuhanom sa benzinom za čišćenje. Na svakoj vreči zemlje u koju sadimo je navedena količina teških metala pa to nikoga ne zabrinjava a bitno je par molekula nečega u ulju. Nije mi to jasno a iz iskustva mogu potvrdit da je ulja kuhano sa benzinom za čišćenje jednako ljekovito ko i ulje napravljeno s nekim drugim otapalom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pantagan, post: 632832, member: 44650"] [USER=40000]@trubabuba[/USER] Jel imaš argumente za to, ili govoriš iz iskustva? Ja kuham isključivo sa benzinom za čišćenje, konzumiram to ulje več godinama u količini oko 0.5 g dnevno i nikad nikakvih problema ni meni ni drugima, dapače svima pomaže nikome nije odmoglo, govorim o ukučanima i poznanicima sa zdravstvenim problemima. To isto ulje u kremi čuda radi na koži. Tako da ja neznam o čemu pričate, kakva štetnost, govorim iz višegodišnjeg iskustva. Više štetnih tvari uneseš u sebe u jednoj šetnji prometnim gradom ili jednim točenje goriva na pumpi nego češ u 10 godina konzumacije ulja kuhanom sa benzinom za čišćenje. Na svakoj vreči zemlje u koju sadimo je navedena količina teških metala pa to nikoga ne zabrinjava a bitno je par molekula nečega u ulju. Nije mi to jasno a iz iskustva mogu potvrdit da je ulja kuhano sa benzinom za čišćenje jednako ljekovito ko i ulje napravljeno s nekim drugim otapalom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom