Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="form" data-source="post: 631996" data-attributes="member: 43183"><p>[USER=66419]@Stanaccc[/USER] tebi treba ulje, 50-70 gr. suhog ide na litru benzina, kad se skuha i kad dobro izvrtiš posudu u kojoj se kuha ulje (kuhalo za rižu) kad zadimi dvije kapi vode i još vrtiš lagano sadržaj po dnu posude, u nekom trenutku će i te dvije kapljice ishlapiti, onda posuda s uljem ide u štednjak i tako još 1-1,5 sat dekarboksilacije na 100-110 stupnjeva i onda imaš proizvod koji možeš koristiti na više načina kao lijek...da sam na tvom mjestu odmah bi napravio kremu, a možeš i direktno iz šprice progutati određenu količinu ulja prema vlastitim potrebama. Što se tiče izbora strain-ova, to je opet do tebe i tvojih sposobnosti funkcioniranja na thc-u, i dakako o onom što želiš liječiti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="form, post: 631996, member: 43183"] [USER=66419]@Stanaccc[/USER] tebi treba ulje, 50-70 gr. suhog ide na litru benzina, kad se skuha i kad dobro izvrtiš posudu u kojoj se kuha ulje (kuhalo za rižu) kad zadimi dvije kapi vode i još vrtiš lagano sadržaj po dnu posude, u nekom trenutku će i te dvije kapljice ishlapiti, onda posuda s uljem ide u štednjak i tako još 1-1,5 sat dekarboksilacije na 100-110 stupnjeva i onda imaš proizvod koji možeš koristiti na više načina kao lijek...da sam na tvom mjestu odmah bi napravio kremu, a možeš i direktno iz šprice progutati određenu količinu ulja prema vlastitim potrebama. Što se tiče izbora strain-ova, to je opet do tebe i tvojih sposobnosti funkcioniranja na thc-u, i dakako o onom što želiš liječiti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom