Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.Smooke_Allot" data-source="post: 629946" data-attributes="member: 59808"><p>Pozdrav ljudi</p><p>Prije nekih desetak dana radio sam ulje od trima Crital Purple Kush, kao otapalo sam koristio Isoprpilni alkohol (ko i uvjek do sad) postupak sam radio ko sto je radeno u videu. Boja nakon 2x po 3 min je bila blago zeleno smeđa[ATTACH]265477[/ATTACH]</p><p>Jučer sam radio etilnim alkoholom od trima Chocolate Mint OG boja otopine je bila zelena i to dosta,[ATTACH]265482[/ATTACH] i dosta brze se skuhalo i na kraju kuhanja dosta ulja je ostalo po dnu zdjele (sto mi se prije nije dogadalo)[ATTACH]265486[/ATTACH][ATTACH]265485[/ATTACH]</p><p>([ATTACH]265488[/ATTACH] ovo je sa izopropilnim) </p><p>Zna li netko zasto je to tako?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.Smooke_Allot, post: 629946, member: 59808"] Pozdrav ljudi Prije nekih desetak dana radio sam ulje od trima Crital Purple Kush, kao otapalo sam koristio Isoprpilni alkohol (ko i uvjek do sad) postupak sam radio ko sto je radeno u videu. Boja nakon 2x po 3 min je bila blago zeleno smeđa[ATTACH]265477[/ATTACH] Jučer sam radio etilnim alkoholom od trima Chocolate Mint OG boja otopine je bila zelena i to dosta,[ATTACH]265482[/ATTACH] i dosta brze se skuhalo i na kraju kuhanja dosta ulja je ostalo po dnu zdjele (sto mi se prije nije dogadalo)[ATTACH]265486[/ATTACH][ATTACH]265485[/ATTACH] ([ATTACH]265488[/ATTACH] ovo je sa izopropilnim) Zna li netko zasto je to tako? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom