Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Srale7" data-source="post: 626850" data-attributes="member: 66648"><p>Iskreno ne znam, vodim se onim pročitanim na netu, a spominju se ta dva načina dobivanja cbd-ulja. Dodatno zbunjuje opsi ovog ulja na stranici:</p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>"Pura Vida – CBD ulje Full Spectrum 15% (10ml)</strong></span></p><p></p><p>Pura Vida –<strong> CBD puni spektar ulja kanabinoidnih ekstrakta konoplje proizvedeni su od organski <u>uzgojenog konoplje cvijeća</u> u Sloveniji i Hrvatskoj. </strong>Upotrebljavamo Bio-Etanol (96%) kako bi napravili puni biljni ekstrakt kanabinoida i drugih vitalnih spojeva koji se prirodno pojavljuju u biljci. Svaka bočica sadrži preko 70 kanabinoida, a najčešći su CBD, CBDA, CBC, <0,2% THC, CBG-A. Drugi spojevi pronađeni u našim ekstraktima su terpeni, amino kiseline, proteini, klorofil, ketoni, alkani, glikozidi, lipidi, vitamini i flavonoidi. Ovi ekstrakti sadrže vitalne hranjive tvari za održavanje i podršku endocannabinoidnog sustava vašeg tijela koji je odgovoran za održavanje uravnoteženog i pravilnog funkcioniranja vašeg sustava.</p><p></p><p></p><p>Pura Vida – CBD ulje Full Spectrum 20% je organski proizvod od organski uzgojene konoplje bez dodatka maslinovog ulja.<strong><u> Dobiva se hladnim prešanjem konopljinog sjemena i pruža potporu endokanabionoidnom sistemu.</u></strong> 15% ulje sadrži <strong>1500mg CBD</strong> paste/ 4,0% CBD-a uključujući i ostale kanabinoide i terpene. Dostupan je u dva različita okusa Full Spectrum ulje konoplje i Full Spectrum ulje konoplje sa dodatkom maslinovog ulja. Definitvno najjeftiniji priripravak CBD ulja na hrvatskom tržištu."</p><p></p><p>Pa sad vise ni sam ne znam sta je i od čega.</p><p></p><p>Logično sam zaključio da je ovo jeftinije napravljenom losijim postupkom (hladno presanje sjemenki)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Srale7, post: 626850, member: 66648"] Iskreno ne znam, vodim se onim pročitanim na netu, a spominju se ta dva načina dobivanja cbd-ulja. Dodatno zbunjuje opsi ovog ulja na stranici: [SIZE=5][B]"Pura Vida – CBD ulje Full Spectrum 15% (10ml)[/B][/SIZE] Pura Vida –[B] CBD puni spektar ulja kanabinoidnih ekstrakta konoplje proizvedeni su od organski [U]uzgojenog konoplje cvijeća[/U] u Sloveniji i Hrvatskoj. [/B]Upotrebljavamo Bio-Etanol (96%) kako bi napravili puni biljni ekstrakt kanabinoida i drugih vitalnih spojeva koji se prirodno pojavljuju u biljci. Svaka bočica sadrži preko 70 kanabinoida, a najčešći su CBD, CBDA, CBC, <0,2% THC, CBG-A. Drugi spojevi pronađeni u našim ekstraktima su terpeni, amino kiseline, proteini, klorofil, ketoni, alkani, glikozidi, lipidi, vitamini i flavonoidi. Ovi ekstrakti sadrže vitalne hranjive tvari za održavanje i podršku endocannabinoidnog sustava vašeg tijela koji je odgovoran za održavanje uravnoteženog i pravilnog funkcioniranja vašeg sustava. Pura Vida – CBD ulje Full Spectrum 20% je organski proizvod od organski uzgojene konoplje bez dodatka maslinovog ulja.[B][U] Dobiva se hladnim prešanjem konopljinog sjemena i pruža potporu endokanabionoidnom sistemu.[/U][/B] 15% ulje sadrži [B]1500mg CBD[/B] paste/ 4,0% CBD-a uključujući i ostale kanabinoide i terpene. Dostupan je u dva različita okusa Full Spectrum ulje konoplje i Full Spectrum ulje konoplje sa dodatkom maslinovog ulja. Definitvno najjeftiniji priripravak CBD ulja na hrvatskom tržištu." Pa sad vise ni sam ne znam sta je i od čega. Logično sam zaključio da je ovo jeftinije napravljenom losijim postupkom (hladno presanje sjemenki) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom