Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="djzoran" data-source="post: 626213" data-attributes="member: 67709"><p>Pozdrav, </p><p>Moja majka boluje od karcinoma na debelom crevu, iz tog razloga želim napraviti ulje od kanabisa za njeno lečenje.</p><p>Zamolio bih za par informacija u vezi nabavke semenki.</p><p>Šta bi ste mi preporučili gde da kupim semenke?</p><p>Koliko mi je semenki potrebno?</p><p>Koju vrstu semenki da kupim koju sortu ili koliko procenat THC-a i CBD-a?</p><p>Došao sam do flajera Royal Queen Seeds i tamo ima gomila semenki pa ne umem izabrati ono što bi meni trebalo.</p><p></p><p>Hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzoran, post: 626213, member: 67709"] Pozdrav, Moja majka boluje od karcinoma na debelom crevu, iz tog razloga želim napraviti ulje od kanabisa za njeno lečenje. Zamolio bih za par informacija u vezi nabavke semenki. Šta bi ste mi preporučili gde da kupim semenke? Koliko mi je semenki potrebno? Koju vrstu semenki da kupim koju sortu ili koliko procenat THC-a i CBD-a? Došao sam do flajera Royal Queen Seeds i tamo ima gomila semenki pa ne umem izabrati ono što bi meni trebalo. Hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom