Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Slobodasan" data-source="post: 624692" data-attributes="member: 67478"><p>Video sam neke dnevnike koji prilično dobro izgledaju sa Vtac, ili Brilight sijalicama i to mi se u ovom trenutku čini prilično zanimljivo i cenovno prihvatljivo. Cenovno u smislu materijala, a ne g/w, jer mi to sad nije bitno. Kako sam tamo zaključio, trebalo bi mi nekih 30 kom po 10w za 1m2, svaki komplet (sijalica + grlo) mogu da kupim za 2,5-3 E... Naravno, ako su cobovi daleko bolji, naručio bi njih</p><p>Više se bojim pregrejavanja, nego dogrejavanja, pa zbog toga naginjem ka tom rešenju.</p><p>Izvinjavam se ako odgovor nije za ovu temu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Slobodasan, post: 624692, member: 67478"] Video sam neke dnevnike koji prilično dobro izgledaju sa Vtac, ili Brilight sijalicama i to mi se u ovom trenutku čini prilično zanimljivo i cenovno prihvatljivo. Cenovno u smislu materijala, a ne g/w, jer mi to sad nije bitno. Kako sam tamo zaključio, trebalo bi mi nekih 30 kom po 10w za 1m2, svaki komplet (sijalica + grlo) mogu da kupim za 2,5-3 E... Naravno, ako su cobovi daleko bolji, naručio bi njih Više se bojim pregrejavanja, nego dogrejavanja, pa zbog toga naginjem ka tom rešenju. Izvinjavam se ako odgovor nije za ovu temu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom