Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="acim03" data-source="post: 623885" data-attributes="member: 67546"><p>Pozdrav, ja bih imala par pitanja za vas. Mama je prije ne punih 5 godina oboljela od karcinoma dojke, sto je nakon hemoterapija i odstranjivanja jedne dojke izlijeceno. Da bi prije godinu dana ponovo otkrili da ima metastaze na limfnim zlijezdama na vratu i na drugoj dojci. To su joj pokusali lijeciti hemoterapijama, ali nije imalo efekta. Cak su se na vratu i povecali tumori. Nakon tri ciklusa terapija, dali su joj terapiju lijekovima. Zalila se mjesec, dva da je boli kicma i grudni kos. U medjuvremeni je uzimala ulje koje je brat pripremio, gledajuci vas klip. Nisu bile neke vece kolicine, jer je uzeo nekih 100 gr.da napravi ulje. Kada uzme malo na vrh cackalice, uspavljivalo ju je i nije bas bila prisutna i ako bi bila budna. Prije 4 dana je otisla doktorima, da bi ustanovili preko snimaka da joj se prosirilo na jetru, kosti, pluca, grudni kos na kojem ima veca masa. I jos ima i ugrusak i vodu u plucima. Rekli su da ce joj dati samo zracenje kako joj kosti ne bi pucale. Mene interesuje sada da li je kasno da pravimo jos ulja i da joj dajemo? Ne bismo voljeli da je izgubimo jos. Hvala puno svima koji odgovore. Izvinite na dugom postu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="acim03, post: 623885, member: 67546"] Pozdrav, ja bih imala par pitanja za vas. Mama je prije ne punih 5 godina oboljela od karcinoma dojke, sto je nakon hemoterapija i odstranjivanja jedne dojke izlijeceno. Da bi prije godinu dana ponovo otkrili da ima metastaze na limfnim zlijezdama na vratu i na drugoj dojci. To su joj pokusali lijeciti hemoterapijama, ali nije imalo efekta. Cak su se na vratu i povecali tumori. Nakon tri ciklusa terapija, dali su joj terapiju lijekovima. Zalila se mjesec, dva da je boli kicma i grudni kos. U medjuvremeni je uzimala ulje koje je brat pripremio, gledajuci vas klip. Nisu bile neke vece kolicine, jer je uzeo nekih 100 gr.da napravi ulje. Kada uzme malo na vrh cackalice, uspavljivalo ju je i nije bas bila prisutna i ako bi bila budna. Prije 4 dana je otisla doktorima, da bi ustanovili preko snimaka da joj se prosirilo na jetru, kosti, pluca, grudni kos na kojem ima veca masa. I jos ima i ugrusak i vodu u plucima. Rekli su da ce joj dati samo zracenje kako joj kosti ne bi pucale. Mene interesuje sada da li je kasno da pravimo jos ulja i da joj dajemo? Ne bismo voljeli da je izgubimo jos. Hvala puno svima koji odgovore. Izvinite na dugom postu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom