Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pantagan" data-source="post: 623516" data-attributes="member: 44650"><p>Ako od ulja spava to je dobro, znači da me ulje zadovoljavajuče kvalitete i da je od indika sorti, to je dobro. Pospanost u početku je normalna stvar, treba proči period navikavanja pa če bit lakše. A i bilo bi dobro da šta prije krenete u svoj uzgoj radi kontrole kvalitete ulja i onda se može napravit dvije vrste ulja, jedno za preko dana da joj se ne spava i jedno za noć za bolje spavanje. Od sadnje do berbe u prosjeku prođe nešto preko tri mjeseca. Ako niste vični uzgoju potražite mentora da vas provede kroz uzgoj sa šta manje problema.</p><p>Nebi bilo loše napravit kremu od ulja za mazanje bolnog mjesta. 0.5 dcl maslinovog ulja, 0.5 dcl kokosovog ulja, 1 do 2 ml konopljinog ulja (to koje je trenutno u upotrebi) i jedna žlica pčelinjeg voska, mora bit čisti prirodni pčelinji vosak. To se sve ubaci u jednu čašu i stavi u toplu vodu dok se vosak ne otopi i kad se ohladi stisne se u kremu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pantagan, post: 623516, member: 44650"] Ako od ulja spava to je dobro, znači da me ulje zadovoljavajuče kvalitete i da je od indika sorti, to je dobro. Pospanost u početku je normalna stvar, treba proči period navikavanja pa če bit lakše. A i bilo bi dobro da šta prije krenete u svoj uzgoj radi kontrole kvalitete ulja i onda se može napravit dvije vrste ulja, jedno za preko dana da joj se ne spava i jedno za noć za bolje spavanje. Od sadnje do berbe u prosjeku prođe nešto preko tri mjeseca. Ako niste vični uzgoju potražite mentora da vas provede kroz uzgoj sa šta manje problema. Nebi bilo loše napravit kremu od ulja za mazanje bolnog mjesta. 0.5 dcl maslinovog ulja, 0.5 dcl kokosovog ulja, 1 do 2 ml konopljinog ulja (to koje je trenutno u upotrebi) i jedna žlica pčelinjeg voska, mora bit čisti prirodni pčelinji vosak. To se sve ubaci u jednu čašu i stavi u toplu vodu dok se vosak ne otopi i kad se ohladi stisne se u kremu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom