Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiz" data-source="post: 623497" data-attributes="member: 63668"><p>Pozdrav svima,</p><p></p><p>Mama je operirala tumor rektuma 2. stadij. Unatoc dobrim prognozama nedavno smo saznali da je otislo na pluca, jetru i moguce na kosti (cekamo nalaz scintigrafije). Ima vise nodusa na plucima do 11mm i jedna lezija na jetri 8.5 mm. Ona inace ima dobar apetit, dobro se osjeca osim sto ima bol u trtici i desnoj potkoljenici pa radi toga ne moze bas da hoda, vise lezi.</p><p> Sve ovo mi je shok i u velikom sam strahu i panici. Vec dvadesetak dana uzima ulje po dvije vece kapi dnevno od kojih spava stalno, i pocela je nedavno sa kemoterapijom. </p><p>Sad trebam napraviti plan lijecenja sa uljem. Prvi problem je novac, ali hajde to bi nekako i rijesili, a drugi je kako doci do pravog ulja jer ako vec placamo trebamo biti sigurni da je to to. Citajuci vase postove najbolje i najsigurnije je raditi svoje ulje. Ja sam spremna na to iako sam potpuni laik, ali vidim da na ovom sajtu imaju upute za sve. Moze li me neko savjetovati koje sjemenke su najbolje za njenu bolest i gdje da ih nabavim? Kada je vrijeme sadnje i koliko dugo se ceka na cvjetove?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiz, post: 623497, member: 63668"] Pozdrav svima, Mama je operirala tumor rektuma 2. stadij. Unatoc dobrim prognozama nedavno smo saznali da je otislo na pluca, jetru i moguce na kosti (cekamo nalaz scintigrafije). Ima vise nodusa na plucima do 11mm i jedna lezija na jetri 8.5 mm. Ona inace ima dobar apetit, dobro se osjeca osim sto ima bol u trtici i desnoj potkoljenici pa radi toga ne moze bas da hoda, vise lezi. Sve ovo mi je shok i u velikom sam strahu i panici. Vec dvadesetak dana uzima ulje po dvije vece kapi dnevno od kojih spava stalno, i pocela je nedavno sa kemoterapijom. Sad trebam napraviti plan lijecenja sa uljem. Prvi problem je novac, ali hajde to bi nekako i rijesili, a drugi je kako doci do pravog ulja jer ako vec placamo trebamo biti sigurni da je to to. Citajuci vase postove najbolje i najsigurnije je raditi svoje ulje. Ja sam spremna na to iako sam potpuni laik, ali vidim da na ovom sajtu imaju upute za sve. Moze li me neko savjetovati koje sjemenke su najbolje za njenu bolest i gdje da ih nabavim? Kada je vrijeme sadnje i koliko dugo se ceka na cvjetove? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom