Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 622962" data-attributes="member: 63251"><p>Pozdrav [USER=30235]@mario339[/USER], [USER=54538]@Sensi Star[/USER]</p><p>Imala bi pitanje. Moj tata je na ulju od 7/2017. Tumor prostate, marker PSA 0-4,5. Markeri su bili pali sa 700 na 8, ali su u 10/17 poceli rasti sve do 04/18 kada su dosli na 86. Magnetska, scintigrafija uredna, MSCT znacajno povlacenje, ali markeri rastu. Tada smo krenuli na biomix. A i dobije novi lijek. Markeri su bili 10.09. -6,95 zatim 30.10. - 2,66 i sada 04.01. - 1,08. Sto znaci da su vec vise od 3 mjeseca u normali. Onkologica je rekla sada na zadnjem pregledu - sto se prostate tice, prostata je u redu. Jel bi to znacilo da nema tumora? Je li moguce?? Mi smo na punoj dozi biomix. Kako sad dalje? Jos mjesec dana puna doza pa skidanje po cetvrtinu?? Ili da cekamo sljedeci MSCT da vidimo ima li kakvih sumnjivih limfa? Kako dalje, molim vas za savjet.</p><p>Kako je mama prestajala na 2 tjedna? Pa jel ne ide postepeno skidanje? Ili je ona samo na odrzavanju???</p><p>Puno hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 622962, member: 63251"] Pozdrav [USER=30235]@mario339[/USER], [USER=54538]@Sensi Star[/USER] Imala bi pitanje. Moj tata je na ulju od 7/2017. Tumor prostate, marker PSA 0-4,5. Markeri su bili pali sa 700 na 8, ali su u 10/17 poceli rasti sve do 04/18 kada su dosli na 86. Magnetska, scintigrafija uredna, MSCT znacajno povlacenje, ali markeri rastu. Tada smo krenuli na biomix. A i dobije novi lijek. Markeri su bili 10.09. -6,95 zatim 30.10. - 2,66 i sada 04.01. - 1,08. Sto znaci da su vec vise od 3 mjeseca u normali. Onkologica je rekla sada na zadnjem pregledu - sto se prostate tice, prostata je u redu. Jel bi to znacilo da nema tumora? Je li moguce?? Mi smo na punoj dozi biomix. Kako sad dalje? Jos mjesec dana puna doza pa skidanje po cetvrtinu?? Ili da cekamo sljedeci MSCT da vidimo ima li kakvih sumnjivih limfa? Kako dalje, molim vas za savjet. Kako je mama prestajala na 2 tjedna? Pa jel ne ide postepeno skidanje? Ili je ona samo na odrzavanju??? Puno hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom