Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nofear" data-source="post: 617180" data-attributes="member: 66775"><p>Moze mala pomoc. Prvi put smo radili ulje. Cvijetova 500 g ispalo nam je 70 ml ulja ( otapalo benzin za ciscenje). Ukuhali smo ga dok nisu nestali mjeruhici tj dok se nije smirilo. Iza tog je bilo 4 sata ( u tecici na drugoj teci s vodom) na nekih 60-70 stpnjeva. Boja je super, gustoca ok nije bas da se moram namucit da izide iz sprice ali nije ni rijetko. Ono sto me muci su sitni mjehurici u sprici...jel to znaci da nije sve isparilo ili je to normalno?[ATTACH=full]248666[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nofear, post: 617180, member: 66775"] Moze mala pomoc. Prvi put smo radili ulje. Cvijetova 500 g ispalo nam je 70 ml ulja ( otapalo benzin za ciscenje). Ukuhali smo ga dok nisu nestali mjeruhici tj dok se nije smirilo. Iza tog je bilo 4 sata ( u tecici na drugoj teci s vodom) na nekih 60-70 stpnjeva. Boja je super, gustoca ok nije bas da se moram namucit da izide iz sprice ali nije ni rijetko. Ono sto me muci su sitni mjehurici u sprici...jel to znaci da nije sve isparilo ili je to normalno?[ATTACH=full]248666[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom