Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="EdibB" data-source="post: 616828" data-attributes="member: 66581"><p>Volio bih ukoliko bi mi neko mogao pomoci pri odabiru medicinske sorte za indor uzgajanje. </p><p></p><p>Naime, moja mama trenutno koristi THC i CBD ulje na nacin da THC koristi kao nocnu dozu, dok CBD po danu, kako bi mogla obavljati svakodnevne obaveze. </p><p></p><p>Mama ima problema sa reumalnim artritiskom, te blazim oblikom auto imune bolesti (lupus). Stanje je takvo da se ove dvije bolesti smjenjuju (ukoliko vam to nesto znaci). Od kako koristi gore navedenu terapiju, stanje je sve bolje, ali bismo sada da uzgojimo vlastito, da zna šta koristi. Prema tome, da li mi možete preporučiti neku sortu iz koje bih napravio THC i CBD verzije ulja? </p><p></p><p>Moram pročitati još dosta ove teme, ali bi mi odgovor dobro došao jer moram napraviti narudžbu. Znam a je reklamiranje zabranjeno, ali stranice s kojih ja mogu naručiti su Royal queen seeds i Hanf & Hanf. Nadam se da mi moderator neće zamjeriti. Da li mi možete preporučiti nešto iz gore navedenih radnji?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EdibB, post: 616828, member: 66581"] Volio bih ukoliko bi mi neko mogao pomoci pri odabiru medicinske sorte za indor uzgajanje. Naime, moja mama trenutno koristi THC i CBD ulje na nacin da THC koristi kao nocnu dozu, dok CBD po danu, kako bi mogla obavljati svakodnevne obaveze. Mama ima problema sa reumalnim artritiskom, te blazim oblikom auto imune bolesti (lupus). Stanje je takvo da se ove dvije bolesti smjenjuju (ukoliko vam to nesto znaci). Od kako koristi gore navedenu terapiju, stanje je sve bolje, ali bismo sada da uzgojimo vlastito, da zna šta koristi. Prema tome, da li mi možete preporučiti neku sortu iz koje bih napravio THC i CBD verzije ulja? Moram pročitati još dosta ove teme, ali bi mi odgovor dobro došao jer moram napraviti narudžbu. Znam a je reklamiranje zabranjeno, ali stranice s kojih ja mogu naručiti su Royal queen seeds i Hanf & Hanf. Nadam se da mi moderator neće zamjeriti. Da li mi možete preporučiti nešto iz gore navedenih radnji? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom