Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 614886" data-attributes="member: 63251"><p>ja sam probala jednom pomjesano u med, ali vrlo malo i osamutilo me. Malo, ali sam osjetila. Ja sam cepice tati pravila sa cera alba i witepsol. Nisam sa kakao maslacem. A biomix pravim sa maslinovim ulje. Kako sam u cijeloj toj situaciji skepticna prema svemu, maslinovo ulje kupim kod poznanika koji ima masline i znam da je to to </p><p>Moj tata je sada dobro. Navela sam vec da je magnetska odlicna. Sad umjesto svakih 6 mjeseci ide za godinu dana na pregled, CT znacajna regresija, a PSA marker interval je 0.00-4.50, a moj tata ima 2.66</p><p>Drzimo palceve da tako nastavi. I dalje smo na svemu 100%.</p><p>Nadam se da je i tvoj tata dobro. Samo hrabro naprijed. I nama su nakon velikog pada markera sa 700 na 8 opet poceli rasti. Uzastopno 8 mjeseci rast do 86. Vec smo postajali ocajni. I sad je evo dobro. Ali po naputku ovdje iskusnih jos ne smijemo stati. Tek kad (a nadam se da ce do toga doci) onkolog kaze da nema vise tumora. Onda jos mjesec dana pa tek onda smanjivati postepeno sve.</p><p>Ponavljam, samo hrabro naprijed</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 614886, member: 63251"] ja sam probala jednom pomjesano u med, ali vrlo malo i osamutilo me. Malo, ali sam osjetila. Ja sam cepice tati pravila sa cera alba i witepsol. Nisam sa kakao maslacem. A biomix pravim sa maslinovim ulje. Kako sam u cijeloj toj situaciji skepticna prema svemu, maslinovo ulje kupim kod poznanika koji ima masline i znam da je to to Moj tata je sada dobro. Navela sam vec da je magnetska odlicna. Sad umjesto svakih 6 mjeseci ide za godinu dana na pregled, CT znacajna regresija, a PSA marker interval je 0.00-4.50, a moj tata ima 2.66 Drzimo palceve da tako nastavi. I dalje smo na svemu 100%. Nadam se da je i tvoj tata dobro. Samo hrabro naprijed. I nama su nakon velikog pada markera sa 700 na 8 opet poceli rasti. Uzastopno 8 mjeseci rast do 86. Vec smo postajali ocajni. I sad je evo dobro. Ali po naputku ovdje iskusnih jos ne smijemo stati. Tek kad (a nadam se da ce do toga doci) onkolog kaze da nema vise tumora. Onda jos mjesec dana pa tek onda smanjivati postepeno sve. Ponavljam, samo hrabro naprijed [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom