Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 608288" data-attributes="member: 31288"><p>Jurio,</p><p>Kod astme treba dete uzimati 5mg do 10mg Cbd kanabinoida u biomix kapsulama 3-4 puta dnevno.</p><p>Najvažnije je, da za dete nabavite vaporizer, na koji će da udiše Cbd konoplju ili Cbd smolu. To najviše pomaže.</p><p></p><p>Žena, 45g,</p><p>Rak pljuča, ne tumorom nego na više lokacija, 2 mjeseca, ostale još točkice od raka.</p><p>2 mjeseca uzima terapiju biomix kapsula. Tu se vidi rezultat, kod pravilnog pristupa liječenju.</p><p></p><p>Izgleda, da so me pogrešno obavijestili. Bio je i jedan velik tumor.</p><p>Juče sam bio kod njih i pogledao lekarske nalaze. Tumor je bio veličine 4,2cm x 3,7cm x 3,2cm. Smanjio se za više od pola u dobi dva mjeseca. Moja ocjena je, da će trajati još dva mjeseca, da bude žena bez raka. Zadnje novosti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 608288, member: 31288"] Jurio, Kod astme treba dete uzimati 5mg do 10mg Cbd kanabinoida u biomix kapsulama 3-4 puta dnevno. Najvažnije je, da za dete nabavite vaporizer, na koji će da udiše Cbd konoplju ili Cbd smolu. To najviše pomaže. Žena, 45g, Rak pljuča, ne tumorom nego na više lokacija, 2 mjeseca, ostale još točkice od raka. 2 mjeseca uzima terapiju biomix kapsula. Tu se vidi rezultat, kod pravilnog pristupa liječenju. Izgleda, da so me pogrešno obavijestili. Bio je i jedan velik tumor. Juče sam bio kod njih i pogledao lekarske nalaze. Tumor je bio veličine 4,2cm x 3,7cm x 3,2cm. Smanjio se za više od pola u dobi dva mjeseca. Moja ocjena je, da će trajati još dva mjeseca, da bude žena bez raka. Zadnje novosti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom