Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mamma" data-source="post: 606832" data-attributes="member: 65852"><p>To je konkretno....i ohrabrujuce za mene i kod moje mame karc. pluća koji je operiran prije 2 tjedna. I meni ste preporucili biomix ja vas molim kako ste vi radili kapsule s obzirom da je kod vasih primjera također cancer pluća. Ja sam laik 100% dakle prvu puta se srecem sa svim. Mama je prije operacije troslia smolu RSO koji nisam testirala ali je nabavljen od osobe koja radi za sebe pa višakproda, sada je na rektalnim cepicima ujutro i uveče, cepici kupljeniu Sloveniji. Sada je super taman ima sve nuspojave koje treba imati. Povecavamo joj prema dobivenom protokolu svaka 4 dana. I sadasam mislila na biomix kada testiram ulje i nabavim sve potrebno a do tada cu ju ostaviti na cepicima. Prehrana je alkalna od prvog dana dijagnoze cca 2 mj. I sokovnik smo uvrli hladno presanje povrce ujutro, popodne voće. Sto mislite o svem sto sam napisala, ako predlazete da predem na biomix....dali cu ja to znati? Voljna sam naučiti nema mi druge. Forum čitamod prvog dana dijagnoze.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mamma, post: 606832, member: 65852"] To je konkretno....i ohrabrujuce za mene i kod moje mame karc. pluća koji je operiran prije 2 tjedna. I meni ste preporucili biomix ja vas molim kako ste vi radili kapsule s obzirom da je kod vasih primjera također cancer pluća. Ja sam laik 100% dakle prvu puta se srecem sa svim. Mama je prije operacije troslia smolu RSO koji nisam testirala ali je nabavljen od osobe koja radi za sebe pa višakproda, sada je na rektalnim cepicima ujutro i uveče, cepici kupljeniu Sloveniji. Sada je super taman ima sve nuspojave koje treba imati. Povecavamo joj prema dobivenom protokolu svaka 4 dana. I sadasam mislila na biomix kada testiram ulje i nabavim sve potrebno a do tada cu ju ostaviti na cepicima. Prehrana je alkalna od prvog dana dijagnoze cca 2 mj. I sokovnik smo uvrli hladno presanje povrce ujutro, popodne voće. Sto mislite o svem sto sam napisala, ako predlazete da predem na biomix....dali cu ja to znati? Voljna sam naučiti nema mi druge. Forum čitamod prvog dana dijagnoze..... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom