Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 606778" data-attributes="member: 31288"><p>Žao mi, ostao si u prošlim vremenima, što se tiče liječenja raka. Sve šta opisuješ je Rick Simpson protokol i modifikacije. Pola tvog pisanja, je hvalisanje samog sebe. Moje ulje, extra ulje, ja sam itd. Zato te ljudi teško probavljaju, sam kažeš ne vole. Zbog ega. Meni to ne smeta, a drugima smeta.</p><p></p><p>Cbd ulje, kako ga ti upotrebljavaš je potpuno pogrešno. Uvijek je kod liječenja jedan kanabinoid vodeći. To može biti Cbd ili thc kanabinoid. Čim je omjer blizu 3:1, to već ne valja, ker se u tijelu obadva svadžaju medžu sobom, Cbd i thc. </p><p></p><p>Zašto ulje kod nekih ne radi ili radi, tu nemaš pojma. Žao mi. Pričaš floskule, što svi pišu i pričaju na internetu, a na znaju zašto je tako.</p><p></p><p>Upuštaš se u razpravi o mastima i biomix kapsulama. Tijelo kanabinoide proizvodi iz masnoće. Za malu količinu u kapsulama, kokosovo ulje radiš paniku bez potrebe.</p><p>To ne pravi nikakvu štetu u tijelu. I kokosovo ulje u biomix kapsulah se upotrebljava zbog toga što produži rad kapsule u tijelu za okvirno jedan sat, ako se miješa pola s maslinovim uljem. Produži biološko razpoložljivost kanabinoida u tijelu.</p><p></p><p>Jbo protokol, nemoj srat. To je varijacija Rick Simpson protokola i još si bezobrazan, kada članove prozivaš "neznalice,".</p><p></p><p>"Ali nemos mi govorit takve stvari da to ne djeluje kad ti ja kazem da djeluje."</p><p>Ovo više da ne napišeš, tvoje mišljenje je tvoje pravo, a na forum se stavljaju tačne i korektne informacije, bez egoizma i ličnog hvalisanja i potom toga posiljevanje drugih ljudi s time moje pravo. </p><p></p><p>Ovakav pristup daje rezultate kod liječenja raka.</p><p><a href="https://www.vutra.org/threads/upute-za-liječenje-raka-koje-daju-rezultat-izlečenje.18626/" target="_blank">https://www.vutra.org/threads/upute-za-liječenje-raka-koje-daju-rezultat-izlečenje.18626/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 606778, member: 31288"] Žao mi, ostao si u prošlim vremenima, što se tiče liječenja raka. Sve šta opisuješ je Rick Simpson protokol i modifikacije. Pola tvog pisanja, je hvalisanje samog sebe. Moje ulje, extra ulje, ja sam itd. Zato te ljudi teško probavljaju, sam kažeš ne vole. Zbog ega. Meni to ne smeta, a drugima smeta. Cbd ulje, kako ga ti upotrebljavaš je potpuno pogrešno. Uvijek je kod liječenja jedan kanabinoid vodeći. To može biti Cbd ili thc kanabinoid. Čim je omjer blizu 3:1, to već ne valja, ker se u tijelu obadva svadžaju medžu sobom, Cbd i thc. Zašto ulje kod nekih ne radi ili radi, tu nemaš pojma. Žao mi. Pričaš floskule, što svi pišu i pričaju na internetu, a na znaju zašto je tako. Upuštaš se u razpravi o mastima i biomix kapsulama. Tijelo kanabinoide proizvodi iz masnoće. Za malu količinu u kapsulama, kokosovo ulje radiš paniku bez potrebe. To ne pravi nikakvu štetu u tijelu. I kokosovo ulje u biomix kapsulah se upotrebljava zbog toga što produži rad kapsule u tijelu za okvirno jedan sat, ako se miješa pola s maslinovim uljem. Produži biološko razpoložljivost kanabinoida u tijelu. Jbo protokol, nemoj srat. To je varijacija Rick Simpson protokola i još si bezobrazan, kada članove prozivaš "neznalice,". "Ali nemos mi govorit takve stvari da to ne djeluje kad ti ja kazem da djeluje." Ovo više da ne napišeš, tvoje mišljenje je tvoje pravo, a na forum se stavljaju tačne i korektne informacije, bez egoizma i ličnog hvalisanja i potom toga posiljevanje drugih ljudi s time moje pravo. Ovakav pristup daje rezultate kod liječenja raka. [URL]https://www.vutra.org/threads/upute-za-liječenje-raka-koje-daju-rezultat-izlečenje.18626/[/URL] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom