Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 606764" data-attributes="member: 63993"><p>CBD dajem radi 2 razloga,prvi je taj sto vec sam CBD moze ubit neke vrste raka koje THC bez njeg nemoze,a drugi razlog je da umanjim nuspojave od THC ulja.Ja THC dajem ujutro popodne i navece al svako nocnu dozu dajem CBD.</p><p>A to da mogu imat extra ulje i necu izljecit rak mozes se obratit sestero ljudi zasad koji su se izljecili mojim uljem putem RSO protokola samo sto ja vise koristim JBO a to cu uskoro i objasnit neznalicama.</p><p>Uglavnom ako meni ne vjerujes javi mi se u pm i ja cu ti posloat brojeve ljudi koji danas zive cancerfree zbog rso/jbo protokola i odrzavane dijetalne ishrane.</p><p>Jbo je skracenica od jindricha bayera,covjeka koji je zapravo zasluzan za otkrivanje beneficije ulje a rik je bio taj koji ga je doslovno pokro i po tom napravio dokumentarac i poceo pisat knjige,svu slavu je pobro preko leda drugi.To mi je sam jindrich reko preko facea a mozete ga sami dodat pa razgovarajte s njim.</p><p>Isto tako on nije kao rik zaosta u vremenu kad je rso protokol krenio,i on radi biomix kapsule,dijete,dodavanja etericnih ulja bla bla da sad ne nabrajam a isto tako covjek tvrdi da je samo ulje vec dovoljno...</p><p>A ti ljudi koje sam izljecio su zapravo nista koliko sam ljudi pomogao,i djeci za epilepsiju,i neuropaticarima,ms etc..Nemos mi govorit da i da je extra nece ljecit.I bas sam usprkos kompletnom ovom temeom bio zgrozen jer se niko nije ni izljecio,i odna kad sam potegnio ja temu u kojoj trenutno lijecim jednu zenu od neoperabilnog raka pluca automatski su mi obrisali temu i njih par mi se javilu u pm i objasnilo razloge eto koe jja smatram glupim.</p><p>Da te postedim price ako je moguce tj.ako mi forum dozvoljava da ja ljude (pacijente) mogu vamo prikazat u trenutnom stanju sa svom zdravstvenom dokumentacijom sa kontrola i sveg sta je bilo onda se mos i sam uvjerit.</p><p>Nalaze ja imam zena jede ulje vec mj dana,trenutno je na gramu ulja,prekino sam sa svom njenom terapijom ukljucujuci i tablete za tlak,zena se trenutno osjeca izvrsno,spava jede nema bolova i kaslja." komsinice je zvala da im se pohvali a jedna od njih takoder ima rak i vec oce da i njima kuham.</p><p>Uglavnom rekao sam zeni da mora pojest od 60ml do 180ml na dijetu koju sam joj striktno izdiktiro i da se toga pridrzava ko pijan plota.Sljedeca kontrola je za mj dana tako sam ja trazio da znamo na cem smo.Nakon toga vidjet cemo tek sta slijedi,i sav taj slucaj sam htio popratit ovdje pred svima na forumu i direkt ste me skenjali.Pojeo vuk magare.</p><p>Ja sam sebi izljecio psorijazu i kancer koze sa uljem,isto tako doktora nisam vidio ima najmanje 15 godina,nemogu se cak ni prehladit da ne ureknem.</p><p>Ako te sta detaljnije zanima pitaj,ako hoces razgovarat sa ljudima koje sam ljecio i trenutno ih lijecim nemas problema oni stoje iza mene i ja cu ti dat kontakte ali samo tebi chill pa ti onda misli sta hoces,a da mi je dozvoljeno da dokumentiram trenutno lijecenje zene koju lijecim onda bi se svi na svoje oci uvjerili ovako nemamo o cemu vise pricat,vjerovatno ce i ovaj post u najmanju ruku zavrsit editovan ili obrisan pa ga vecina nece ni procitat.</p><p>Ja znam da sve ove godine odkad sam na forumu uvjek sam bio nekom trn u nozi,jer ja idem malo drugacijim putem koji takoder pali bio uzgoj il medicina,i znam da me ljudi ne vole, ne volim ni ja njih al sta je tu je.Znam samo jedno,a to je da nisam vamo doso glumit boga trave i baju koji je popio sve znanje ovog svijeta,vec sam jedan od onih koji je cito knjige o travi doslovno 20 godina,i uvjek sam bio u tom,leto po cannafestu,idem i ove godine.Prico sam i sa rikom,i sa jindrihom i sa mnogim growerima a i sam vec 20 godina uzgajam,pusim,experimentiram i znam kad sam u pravu za nesto nema sance da cu se predat pod pritiskom argumenata koji ni ne drze vodu,zapravo protuargumenata nit nema,samo valja ne valja,radi ne radi,oces neces.Tako ovdje to sve funkcionira odkad je foruma.</p><p>Onda m ise krv sledi kad se samo sjetim rasprave o h202,i sto je najgore ti isti ljudi i dalje vjeruju da su upravu usprkos cinjenicama.SToga ja da se vamo objasnjavam kako i zasto ulje radi i ne radi,kome cemu?kad me iovako niko ne slusa nit dozivljava ozbiljno.Ja sam svoj zivot posvetio travi,ne djeci, ne autu, ne ganjaju para,nemam cak ni jebeni smartfon.Zivim svijet trave vise nego sto ce mnogi ikad.Kad spavam vidim travu kad sam budan samo mislim o njoj,nista mi drugo nije osobito vazno osim moje zene.Koja takoder moze potvrdit sve sta pricam jer je vidjela na svoje oci, a i sama je jela moje ulje za menstrualne bolove,mazala na pristice i take sitnice.Sad obadvoje preventive radi stalno jedemo ulje i niko od nas nije popio lupocet nit brufen,nije nam ama bas nista,osim sto sam ja puknut u glavu zesce al tu bas i ne krivim travu.</p><p>Ne bitno chill oso sam offtopic,kapsule biomixa su ucinkovitije nego samo ulje to je istina,ali tolika kolicina masti u tijelu putem kapsule svakodnevnog uzimanja mislis da nema nekakve negativne efekte?pogotovo sa mmastima koje tijelo nit nemoze apsorbirat kako treba,vec tu razvijas zilne i srcane probleme.</p><p>Zar ti ne bi bilo lakse uzet tipa sir koji je mlijecna masnoca dat ga pacijentu 30 minuta priej uzimanja ulja i onda mu tek dat ulje?a uz to mozes davat i etericna ulja,ili bilo koaj ulja bogata terpenima.Bitan je kisik u tijelu,i da ti je tijelo vise alkalno,bitno je da u organizmu imas kiseline i aminokiseline.</p><p>A da to sve strpavas u jednu kapsulu mislim da za tim uopce nema potrebe,i nemoj mislit da te napad il vrijedam,postujem te vise od vecine ljudi sto se nalaze vamo,jer znam kolko si doprinjeo forumu.I uvjek si bio fer i korektan prema meni o cem god da je bila rijec.Stoga nek tako i ostane,mi mozemo razmjenjivat informacije ovdje javno pred svima ili privatno kako hoces.Ali nemos mi govorit takve stvari da to ne djeluje kad ti ja kazem da djeluje.</p><p>Bitno je pripremit tijelo za ulje,a bez toga nema nista ako si na to mislio,jer samo ulje po sebi ce zavrsit u govnetu ako tijelo nije spremno na njeg,samo mala kolicina ulja ide u organizam zapravo,ali ako ukljucis ishranu i pred jela prije ulja nemozes da pogrijesis,ja sam ti prvi svijedok i dokaz ako ih dosad nisi imo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 606764, member: 63993"] CBD dajem radi 2 razloga,prvi je taj sto vec sam CBD moze ubit neke vrste raka koje THC bez njeg nemoze,a drugi razlog je da umanjim nuspojave od THC ulja.Ja THC dajem ujutro popodne i navece al svako nocnu dozu dajem CBD. A to da mogu imat extra ulje i necu izljecit rak mozes se obratit sestero ljudi zasad koji su se izljecili mojim uljem putem RSO protokola samo sto ja vise koristim JBO a to cu uskoro i objasnit neznalicama. Uglavnom ako meni ne vjerujes javi mi se u pm i ja cu ti posloat brojeve ljudi koji danas zive cancerfree zbog rso/jbo protokola i odrzavane dijetalne ishrane. Jbo je skracenica od jindricha bayera,covjeka koji je zapravo zasluzan za otkrivanje beneficije ulje a rik je bio taj koji ga je doslovno pokro i po tom napravio dokumentarac i poceo pisat knjige,svu slavu je pobro preko leda drugi.To mi je sam jindrich reko preko facea a mozete ga sami dodat pa razgovarajte s njim. Isto tako on nije kao rik zaosta u vremenu kad je rso protokol krenio,i on radi biomix kapsule,dijete,dodavanja etericnih ulja bla bla da sad ne nabrajam a isto tako covjek tvrdi da je samo ulje vec dovoljno... A ti ljudi koje sam izljecio su zapravo nista koliko sam ljudi pomogao,i djeci za epilepsiju,i neuropaticarima,ms etc..Nemos mi govorit da i da je extra nece ljecit.I bas sam usprkos kompletnom ovom temeom bio zgrozen jer se niko nije ni izljecio,i odna kad sam potegnio ja temu u kojoj trenutno lijecim jednu zenu od neoperabilnog raka pluca automatski su mi obrisali temu i njih par mi se javilu u pm i objasnilo razloge eto koe jja smatram glupim. Da te postedim price ako je moguce tj.ako mi forum dozvoljava da ja ljude (pacijente) mogu vamo prikazat u trenutnom stanju sa svom zdravstvenom dokumentacijom sa kontrola i sveg sta je bilo onda se mos i sam uvjerit. Nalaze ja imam zena jede ulje vec mj dana,trenutno je na gramu ulja,prekino sam sa svom njenom terapijom ukljucujuci i tablete za tlak,zena se trenutno osjeca izvrsno,spava jede nema bolova i kaslja." komsinice je zvala da im se pohvali a jedna od njih takoder ima rak i vec oce da i njima kuham. Uglavnom rekao sam zeni da mora pojest od 60ml do 180ml na dijetu koju sam joj striktno izdiktiro i da se toga pridrzava ko pijan plota.Sljedeca kontrola je za mj dana tako sam ja trazio da znamo na cem smo.Nakon toga vidjet cemo tek sta slijedi,i sav taj slucaj sam htio popratit ovdje pred svima na forumu i direkt ste me skenjali.Pojeo vuk magare. Ja sam sebi izljecio psorijazu i kancer koze sa uljem,isto tako doktora nisam vidio ima najmanje 15 godina,nemogu se cak ni prehladit da ne ureknem. Ako te sta detaljnije zanima pitaj,ako hoces razgovarat sa ljudima koje sam ljecio i trenutno ih lijecim nemas problema oni stoje iza mene i ja cu ti dat kontakte ali samo tebi chill pa ti onda misli sta hoces,a da mi je dozvoljeno da dokumentiram trenutno lijecenje zene koju lijecim onda bi se svi na svoje oci uvjerili ovako nemamo o cemu vise pricat,vjerovatno ce i ovaj post u najmanju ruku zavrsit editovan ili obrisan pa ga vecina nece ni procitat. Ja znam da sve ove godine odkad sam na forumu uvjek sam bio nekom trn u nozi,jer ja idem malo drugacijim putem koji takoder pali bio uzgoj il medicina,i znam da me ljudi ne vole, ne volim ni ja njih al sta je tu je.Znam samo jedno,a to je da nisam vamo doso glumit boga trave i baju koji je popio sve znanje ovog svijeta,vec sam jedan od onih koji je cito knjige o travi doslovno 20 godina,i uvjek sam bio u tom,leto po cannafestu,idem i ove godine.Prico sam i sa rikom,i sa jindrihom i sa mnogim growerima a i sam vec 20 godina uzgajam,pusim,experimentiram i znam kad sam u pravu za nesto nema sance da cu se predat pod pritiskom argumenata koji ni ne drze vodu,zapravo protuargumenata nit nema,samo valja ne valja,radi ne radi,oces neces.Tako ovdje to sve funkcionira odkad je foruma. Onda m ise krv sledi kad se samo sjetim rasprave o h202,i sto je najgore ti isti ljudi i dalje vjeruju da su upravu usprkos cinjenicama.SToga ja da se vamo objasnjavam kako i zasto ulje radi i ne radi,kome cemu?kad me iovako niko ne slusa nit dozivljava ozbiljno.Ja sam svoj zivot posvetio travi,ne djeci, ne autu, ne ganjaju para,nemam cak ni jebeni smartfon.Zivim svijet trave vise nego sto ce mnogi ikad.Kad spavam vidim travu kad sam budan samo mislim o njoj,nista mi drugo nije osobito vazno osim moje zene.Koja takoder moze potvrdit sve sta pricam jer je vidjela na svoje oci, a i sama je jela moje ulje za menstrualne bolove,mazala na pristice i take sitnice.Sad obadvoje preventive radi stalno jedemo ulje i niko od nas nije popio lupocet nit brufen,nije nam ama bas nista,osim sto sam ja puknut u glavu zesce al tu bas i ne krivim travu. Ne bitno chill oso sam offtopic,kapsule biomixa su ucinkovitije nego samo ulje to je istina,ali tolika kolicina masti u tijelu putem kapsule svakodnevnog uzimanja mislis da nema nekakve negativne efekte?pogotovo sa mmastima koje tijelo nit nemoze apsorbirat kako treba,vec tu razvijas zilne i srcane probleme. Zar ti ne bi bilo lakse uzet tipa sir koji je mlijecna masnoca dat ga pacijentu 30 minuta priej uzimanja ulja i onda mu tek dat ulje?a uz to mozes davat i etericna ulja,ili bilo koaj ulja bogata terpenima.Bitan je kisik u tijelu,i da ti je tijelo vise alkalno,bitno je da u organizmu imas kiseline i aminokiseline. A da to sve strpavas u jednu kapsulu mislim da za tim uopce nema potrebe,i nemoj mislit da te napad il vrijedam,postujem te vise od vecine ljudi sto se nalaze vamo,jer znam kolko si doprinjeo forumu.I uvjek si bio fer i korektan prema meni o cem god da je bila rijec.Stoga nek tako i ostane,mi mozemo razmjenjivat informacije ovdje javno pred svima ili privatno kako hoces.Ali nemos mi govorit takve stvari da to ne djeluje kad ti ja kazem da djeluje. Bitno je pripremit tijelo za ulje,a bez toga nema nista ako si na to mislio,jer samo ulje po sebi ce zavrsit u govnetu ako tijelo nije spremno na njeg,samo mala kolicina ulja ide u organizam zapravo,ali ako ukljucis ishranu i pred jela prije ulja nemozes da pogrijesis,ja sam ti prvi svijedok i dokaz ako ih dosad nisi imo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom