Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 606701" data-attributes="member: 63993"><p>Ja ne znam da li je itko od vas svijestan cinjenice da su najnovija istrazivanja dokazala ako se konzumira kokosovo ulje da je to kao da covjek jede cisti otrov pogotovo ako je dugotrajno konzumiranje jer te masnoce nisu zdrave za tijelo nit pod koju cijenu, ako ne vjerujete meni googlajte profesore sa harvarda sto su proveli tek nedavno istrazivanje i ja nisam isto vjerovo.</p><p>JA i dalje kad dajem nekom ulje il ga sam uzimam dajem cisto ulje bez ikakvih dodataka,a pola sata prije svake konzumacije zaokupim jetru sa nekom hranom tipa kravlji sir i tek onda jedem ulje ili onaj tko se lijeci,sad vi prosudite sami sta ce te i kako ce te, bioraspolozivot je kljucna al postoji jos metoda osim mjesanja sa kokosom,tipa da covjek nesto pojede prije nego uzme ulje,ili jednostavno da trpa jos vise ulja u sebe.zena koja ima rak pluca trenutno uzimka 9x3 kapi dnevno,spava ko top,jede ko zvijer.trebalo je 30 danadadode do ove doze i sad je taku odrzavama,i zena kaze da joj je lakse vec sad ujutro kad se ustane iskasljava grude slajma,reko sam joj da ode na kontrolu za mj dana da vidimo na cem smo.I to je cisti rso protkol u biti jbo protokol bez ikakvih dodataka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 606701, member: 63993"] Ja ne znam da li je itko od vas svijestan cinjenice da su najnovija istrazivanja dokazala ako se konzumira kokosovo ulje da je to kao da covjek jede cisti otrov pogotovo ako je dugotrajno konzumiranje jer te masnoce nisu zdrave za tijelo nit pod koju cijenu, ako ne vjerujete meni googlajte profesore sa harvarda sto su proveli tek nedavno istrazivanje i ja nisam isto vjerovo. JA i dalje kad dajem nekom ulje il ga sam uzimam dajem cisto ulje bez ikakvih dodataka,a pola sata prije svake konzumacije zaokupim jetru sa nekom hranom tipa kravlji sir i tek onda jedem ulje ili onaj tko se lijeci,sad vi prosudite sami sta ce te i kako ce te, bioraspolozivot je kljucna al postoji jos metoda osim mjesanja sa kokosom,tipa da covjek nesto pojede prije nego uzme ulje,ili jednostavno da trpa jos vise ulja u sebe.zena koja ima rak pluca trenutno uzimka 9x3 kapi dnevno,spava ko top,jede ko zvijer.trebalo je 30 danadadode do ove doze i sad je taku odrzavama,i zena kaze da joj je lakse vec sad ujutro kad se ustane iskasljava grude slajma,reko sam joj da ode na kontrolu za mj dana da vidimo na cem smo.I to je cisti rso protkol u biti jbo protokol bez ikakvih dodataka. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom