Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pomorac" data-source="post: 606699" data-attributes="member: 64881"><p>Dobar dan svima.Nije me bilo malo duze iz opravdanih razloga...Molio bih za savjet/pomoc/komentar...Da li je svejedno da li se uzima 0,9 ili 1,0 dnevno.Moja supruga uzima ujutro i uvece po jednu kapsulu koje sam maximalno napunio i u 2 kapsule stane oko 0,9mg? Ulje je iz provjerenog izvora,ali moja supruga spava samo po danu(veci dio dana)a po noci moram konbinovati sa bensedinom od 2mg ili ponekad od 5mg i ne mogu nikako da je "vratim" na nocno spavanje,jednostavno je zamijenila noc za dan.Rijetko trazi tablete protiv bolova,cak ja mislim da nema bolove nego je problem ascites(tecnost u stomaku)pa joj to stvara osjecaj bola i cestog ustajanja do toaleta,ali u polovini slucajeva bude samo lazni nagon za mokrenjem. Ima li neko slicnih iskustava?Hvala unaprijed i veliki pozdrav za sve</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pomorac, post: 606699, member: 64881"] Dobar dan svima.Nije me bilo malo duze iz opravdanih razloga...Molio bih za savjet/pomoc/komentar...Da li je svejedno da li se uzima 0,9 ili 1,0 dnevno.Moja supruga uzima ujutro i uvece po jednu kapsulu koje sam maximalno napunio i u 2 kapsule stane oko 0,9mg? Ulje je iz provjerenog izvora,ali moja supruga spava samo po danu(veci dio dana)a po noci moram konbinovati sa bensedinom od 2mg ili ponekad od 5mg i ne mogu nikako da je "vratim" na nocno spavanje,jednostavno je zamijenila noc za dan.Rijetko trazi tablete protiv bolova,cak ja mislim da nema bolove nego je problem ascites(tecnost u stomaku)pa joj to stvara osjecaj bola i cestog ustajanja do toaleta,ali u polovini slucajeva bude samo lazni nagon za mokrenjem. Ima li neko slicnih iskustava?Hvala unaprijed i veliki pozdrav za sve [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom