Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 603899" data-attributes="member: 63251"><p>Pozdrav,</p><p></p><p>Evo da se javim nakon duzeg vremena sa pozitivnim rezultatima. Znaci moj tata ima tumor prostate sa metastazama na ledjima koje su ociscene 23.06.2017. CT i magnet su cijelo vrijem u redu, ali su markeri u prvo vrijeme padali sa 700 na 8,16. Da bi od 10 mjeseca prosle godine do 4 mjeseca ove godine ponovo rasli. Svaki mjesec smo mjerili i svaki mjesec padali u ocaj.</p><p>Zadnja 4 rezultata jesu</p><p>PSA</p><p>27.03. - 74</p><p>24.04. - 86</p><p>19.06. - 62</p><p>10.09. - 6.95</p><p></p><p>Kao sto vidite do 4 mjeseca su rasli i sad su poceli padati. Interval za PSA je 0,00-6,5. Znaci blizu smo.</p><p>Htjela bi naglasiti 2 stvari koje mislim da su jako bitne:</p><p>1 - tata je poceo 10.05. koristiti biomix kapsule</p><p>2 - kada su markeri pali sa 700 na 8,16 prosle godine 11.10 i kako se tata super osjecao u odnosu na dijagnoze (govore da je cudo), tata je potrosio prvu turu od 70grama 18.10. Kako smo mi njemu dali 10 grama vise i kako se tata stvarno super osjecao mislili smo da nije vise potrebno jer je ionako uzeo vise od preporucenog. Mislim da smo tu itekako pogrijesili, jer tada nisam znala koliko znam sada. I zelim reci svima koji tek pocinju da 60grama je neka minimalna mjera, ali sve je individualno. Nemojte stati dok se ne izljecite do kraja. Mi cemo sada tati davati biomix i mjesec dana nakon sto markeri budu (nadamo se i vjerujemo) u intervalu. </p><p>Puno hvala na podrsci i savjetima @sensi.star @cill [USER=30235]@mario339[/USER] </p><p></p><p></p><p>Zelim samo reci da uz ulje i prehranu puno jos toga moj tata uzima.</p><p>Nadam se da cemo i dalje tako napredovati. </p><p>Javim sljedece rezultate</p><p></p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 603899, member: 63251"] Pozdrav, Evo da se javim nakon duzeg vremena sa pozitivnim rezultatima. Znaci moj tata ima tumor prostate sa metastazama na ledjima koje su ociscene 23.06.2017. CT i magnet su cijelo vrijem u redu, ali su markeri u prvo vrijeme padali sa 700 na 8,16. Da bi od 10 mjeseca prosle godine do 4 mjeseca ove godine ponovo rasli. Svaki mjesec smo mjerili i svaki mjesec padali u ocaj. Zadnja 4 rezultata jesu PSA 27.03. - 74 24.04. - 86 19.06. - 62 10.09. - 6.95 Kao sto vidite do 4 mjeseca su rasli i sad su poceli padati. Interval za PSA je 0,00-6,5. Znaci blizu smo. Htjela bi naglasiti 2 stvari koje mislim da su jako bitne: 1 - tata je poceo 10.05. koristiti biomix kapsule 2 - kada su markeri pali sa 700 na 8,16 prosle godine 11.10 i kako se tata super osjecao u odnosu na dijagnoze (govore da je cudo), tata je potrosio prvu turu od 70grama 18.10. Kako smo mi njemu dali 10 grama vise i kako se tata stvarno super osjecao mislili smo da nije vise potrebno jer je ionako uzeo vise od preporucenog. Mislim da smo tu itekako pogrijesili, jer tada nisam znala koliko znam sada. I zelim reci svima koji tek pocinju da 60grama je neka minimalna mjera, ali sve je individualno. Nemojte stati dok se ne izljecite do kraja. Mi cemo sada tati davati biomix i mjesec dana nakon sto markeri budu (nadamo se i vjerujemo) u intervalu. Puno hvala na podrsci i savjetima @sensi.star @cill [USER=30235]@mario339[/USER] Zelim samo reci da uz ulje i prehranu puno jos toga moj tata uzima. Nadam se da cemo i dalje tako napredovati. Javim sljedece rezultate Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom