Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mea" data-source="post: 598667" data-attributes="member: 64964"><p>Da se i ja ukljucim. Mama je na ulju 3 sedmice... Operisala rak dojke prosle godine, kancer se vratio i zahvatio limfne cvorove na vratu i pazuhu....</p><p>I dalje prima kemoterapije, ali ne redovno jer ima problema sa leukocitima. Da budem iskrena, vec mi je tih kemoterapija na vrh glave, a ne vidim da bas nesto pomazu.... ko ono nesto malo se to smanjilo, ali stalno otkriju neki novi cvor ili neku masu. Neki dan smo i pluca snimali, bilo vode 1,2 l. Sreca, zahtjevali da snimaju jer ju je gusilo.. inace nasi dr sve trpaju pod nuspojave kemoterapije. sto me strasno ljuti. I rekla sam, sad samo sebe slusam. kad posumljam, zahtjevam dodatni pregled. </p><p>E sad, htjela bi testirati ulje da vidim postotak THC-a. Vidjela sam da ima u Sloveniji lab koji to radi. Da li je neko vec slao njima ulje. AKo jeste, , možete li me uputiti kako da posaljem, kako da platim, kako se rezultati dostave.</p><p>Inace smo iz BiH.</p><p></p><p>hvala i sretno svima koji ovo prolaze. </p><p>Vase me price ohrabruju i sve sam sigurnija da je ispravna odluka donesena da se krene sa uljem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mea, post: 598667, member: 64964"] Da se i ja ukljucim. Mama je na ulju 3 sedmice... Operisala rak dojke prosle godine, kancer se vratio i zahvatio limfne cvorove na vratu i pazuhu.... I dalje prima kemoterapije, ali ne redovno jer ima problema sa leukocitima. Da budem iskrena, vec mi je tih kemoterapija na vrh glave, a ne vidim da bas nesto pomazu.... ko ono nesto malo se to smanjilo, ali stalno otkriju neki novi cvor ili neku masu. Neki dan smo i pluca snimali, bilo vode 1,2 l. Sreca, zahtjevali da snimaju jer ju je gusilo.. inace nasi dr sve trpaju pod nuspojave kemoterapije. sto me strasno ljuti. I rekla sam, sad samo sebe slusam. kad posumljam, zahtjevam dodatni pregled. E sad, htjela bi testirati ulje da vidim postotak THC-a. Vidjela sam da ima u Sloveniji lab koji to radi. Da li je neko vec slao njima ulje. AKo jeste, , možete li me uputiti kako da posaljem, kako da platim, kako se rezultati dostave. Inace smo iz BiH. hvala i sretno svima koji ovo prolaze. Vase me price ohrabruju i sve sam sigurnija da je ispravna odluka donesena da se krene sa uljem [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom