Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cobbreti" data-source="post: 597793" data-attributes="member: 63853"><p>Pozdrav svima , evo mene ponovo sa vestima. Žena kašlje i dalje, s tim da je dobila antibiotik i pije ga 4-5 dana, međutim izgleda mi kao da kašlje šlajm tako reći da iskašljava. E sad pošto ona uglavnom leži i spava ( pod dejstvom ulja) verovatno teže iskašljava, negde u knjizi ricka simpsona sam pročitao da su ljudi iskašljavali tumore, da je to prirodni način kako se telo čisti i da se za tumor pluća može kombinovati oralno uzimanje, rektalno i inhalacija sa uređajima kako on to opisuje, to su verovatno vaporizeri , negde sam video da je leonardo da vinči jedan od boljih.</p><p>Jel ok da se kapsule koriste i za rektalnu upotrebu ili mora biti čepić i ako mora čepić kako se pravi, tj ima li negde neki link o tome?</p><p>Može li se desiti da je CPR u krvi povišen zbog korišćenja ulja tj. da je to znak da ulje deluje na tumorske i ostale loše ćelije?</p><p>I može li se kašljanje takođe pripisati ulju kao direktna posledica toga da ulje deluje pa telo ima potrebu da se oslobodi nečega što tamo ne pripada pa je potrebno malo strpljenja ili treba da se obratimo doktoru ponovo?</p><p>Inače doze povećavam, sve ide po planu, čak sam i malo ispred plana tj. dajem malo veće doze jer primećujem da dobro podnosi, puno spava, odmara, nema nikakvih muka, povraćanja, tako da idemo do 1 gr dnevno pa i više.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cobbreti, post: 597793, member: 63853"] Pozdrav svima , evo mene ponovo sa vestima. Žena kašlje i dalje, s tim da je dobila antibiotik i pije ga 4-5 dana, međutim izgleda mi kao da kašlje šlajm tako reći da iskašljava. E sad pošto ona uglavnom leži i spava ( pod dejstvom ulja) verovatno teže iskašljava, negde u knjizi ricka simpsona sam pročitao da su ljudi iskašljavali tumore, da je to prirodni način kako se telo čisti i da se za tumor pluća može kombinovati oralno uzimanje, rektalno i inhalacija sa uređajima kako on to opisuje, to su verovatno vaporizeri , negde sam video da je leonardo da vinči jedan od boljih. Jel ok da se kapsule koriste i za rektalnu upotrebu ili mora biti čepić i ako mora čepić kako se pravi, tj ima li negde neki link o tome? Može li se desiti da je CPR u krvi povišen zbog korišćenja ulja tj. da je to znak da ulje deluje na tumorske i ostale loše ćelije? I može li se kašljanje takođe pripisati ulju kao direktna posledica toga da ulje deluje pa telo ima potrebu da se oslobodi nečega što tamo ne pripada pa je potrebno malo strpljenja ili treba da se obratimo doktoru ponovo? Inače doze povećavam, sve ide po planu, čak sam i malo ispred plana tj. dajem malo veće doze jer primećujem da dobro podnosi, puno spava, odmara, nema nikakvih muka, povraćanja, tako da idemo do 1 gr dnevno pa i više. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom