Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sensi Star" data-source="post: 597186" data-attributes="member: 54538"><p>Za doziranje sam stavio link par postova iznad.</p><p></p><p>Da bi ulje imalo ikakvog efekta za lijecenje mora doci do grama, grama i pol dnevno (0.33 gr 3 puta dnevno).</p><p></p><p>Ukratko vezano za doziranje - pocinje se sa pola zrna rize. Nakon 3-4 dana se doza dupla, ide se na zrno rize tri puta dnevno. Opet nakon 3-4 dana se doza dupla, dva zrna rize tri puta dnevno, pa onda 4 zrna, pa osam zrna.....</p><p></p><p>Prati kako ti zena reagira na povecanje doze i povecanje prilagodi tome.</p><p></p><p>Najveca greska koju ljudi rade je da uzimaju premalo ulja, odnosno ne dodju do minimalno 1 grama dnevno. Idealno bi bilo 1.5 gram do 2 grama.</p><p></p><p>Takodjer jos jedna stvar - kako si zenu dizao do grama tako je i spustaj ako ce ti faliti ulja. Nemoj je nikako ostaviti bez ulja na tim visokim kolicinama jer ce organizam burno reagirati (povracanje, treskavica).</p><p></p><p>Bilo bi dobro da das testirati ulje da vidis koliko ima THC-a pa se po tome dozira terapija.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sensi Star, post: 597186, member: 54538"] Za doziranje sam stavio link par postova iznad. Da bi ulje imalo ikakvog efekta za lijecenje mora doci do grama, grama i pol dnevno (0.33 gr 3 puta dnevno). Ukratko vezano za doziranje - pocinje se sa pola zrna rize. Nakon 3-4 dana se doza dupla, ide se na zrno rize tri puta dnevno. Opet nakon 3-4 dana se doza dupla, dva zrna rize tri puta dnevno, pa onda 4 zrna, pa osam zrna..... Prati kako ti zena reagira na povecanje doze i povecanje prilagodi tome. Najveca greska koju ljudi rade je da uzimaju premalo ulja, odnosno ne dodju do minimalno 1 grama dnevno. Idealno bi bilo 1.5 gram do 2 grama. Takodjer jos jedna stvar - kako si zenu dizao do grama tako je i spustaj ako ce ti faliti ulja. Nemoj je nikako ostaviti bez ulja na tim visokim kolicinama jer ce organizam burno reagirati (povracanje, treskavica). Bilo bi dobro da das testirati ulje da vidis koliko ima THC-a pa se po tome dozira terapija. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom