Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cobbreti" data-source="post: 597040" data-attributes="member: 63853"><p>[USER=54538]@Sensi Star[/USER] </p><p>Da u vezi transfer pointa sam čitao da jedini ima 83% od svih beta glukana a za biobran 1000 piše da je zvanično najbolji imunomodulator na svetu proizveden u Japanu....za sok od pšenice sam probao i zasadio sam ali običnu pšenicu pa mi propalo...moraću ozbiljnije tim da se pozabavim jer svi hvale</p><p>@ procenat thc-a ne znam, iako sam ulje dobio od vrlo pouzdanog izvora isti izvor mi kaže da je vrlo visok procenat pa ipak pošto sam ja neverni TOma kupio sam manju količinu da vidim kako deluje a danas mi je ponovo stigla ista manja količina..tako radim.zbog novca i zbog rizika da mi se ne pojavi pa valjda mislim nisam puno izgubio, sledeći put ću verovatno uzeti veću količinu da sam miran, ali svakako planiram i da uradim testiranje, baš kao što kažeš da nasumično istiskivanje nije najsjajnije rešenje... Takođe kada se govori o zrnu pirinča, ne znam da li se misli da kuvani ili nekuvani, ja doziram momentalno jedno i po zrno kuvanog pirinča po dozi ujutru, popodne i uveče pred spavanje i mogu reći da razmišljam o minimalnom smanjenju jer mi ovo izgleda baš baš jako jako...</p><p>Moja žena je skoro po ceo dan u krevetu, osim što malo popije vode i malo jede većinu vremena provede ležeći</p><p>Takođe ne znam da li ulje utiče na pojavu vode u plućima i da li se ulje može koristiti parelelno s lekovima za izbacivanje vode?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cobbreti, post: 597040, member: 63853"] [USER=54538]@Sensi Star[/USER] Da u vezi transfer pointa sam čitao da jedini ima 83% od svih beta glukana a za biobran 1000 piše da je zvanično najbolji imunomodulator na svetu proizveden u Japanu....za sok od pšenice sam probao i zasadio sam ali običnu pšenicu pa mi propalo...moraću ozbiljnije tim da se pozabavim jer svi hvale @ procenat thc-a ne znam, iako sam ulje dobio od vrlo pouzdanog izvora isti izvor mi kaže da je vrlo visok procenat pa ipak pošto sam ja neverni TOma kupio sam manju količinu da vidim kako deluje a danas mi je ponovo stigla ista manja količina..tako radim.zbog novca i zbog rizika da mi se ne pojavi pa valjda mislim nisam puno izgubio, sledeći put ću verovatno uzeti veću količinu da sam miran, ali svakako planiram i da uradim testiranje, baš kao što kažeš da nasumično istiskivanje nije najsjajnije rešenje... Takođe kada se govori o zrnu pirinča, ne znam da li se misli da kuvani ili nekuvani, ja doziram momentalno jedno i po zrno kuvanog pirinča po dozi ujutru, popodne i uveče pred spavanje i mogu reći da razmišljam o minimalnom smanjenju jer mi ovo izgleda baš baš jako jako... Moja žena je skoro po ceo dan u krevetu, osim što malo popije vode i malo jede većinu vremena provede ležeći Takođe ne znam da li ulje utiče na pojavu vode u plućima i da li se ulje može koristiti parelelno s lekovima za izbacivanje vode? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom