Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cobbreti" data-source="post: 594486" data-attributes="member: 63853"><p>[USER=63560]@karamela[/USER]</p><p></p><p>Hvala na opširnom odgovoru tebi i ostalima koji su se uključili. Ti markeri šta oni u stvari pokazuju? Da li je to u stvari pokazatelj koliko ima tumornih ćelija u organizmu ili oko ili u nekom organu gde se nalazi tumor?</p><p>Moja žena je uradila CT i ubrizgali su joj kontrast, međutim postoji i PET CT koji su sada preporučili takođe da uradi. U čemu je razlika?</p><p>Da li je ovaj PET bolji jer svetli i šta on u stvari pokazuje?</p><p>Koliko je potrebno vremena da ulje krene da deluje na organizam od trenutka uzimanja, kada kreće smeh ili taj osećaj u organizmu da ulje " radi "?</p><p>Pitam pošto sam malopre dao ženi jednu kap razređenog RSO ulja pomešanog sa konopljinim jestivim uljem , šta mogu da očekujem ili šta da pripremim, vodu, neko voće, neki sok ako bude tražila, ili šta da radim ako ne deluje da joj dam još jednu kap ili dve ?</p><p>Izvinjavam se ako sam preopširno pisao</p><p></p><p>BTW moja žena pije 2 ibuprufena na dan zbog bolova u ramenu,( jedna ujutru i jedna uveče) to je sve što uzima od tableta protiv bolova. Čitao sam da RSO deluje tako da joj vremenom ti ibuprufeni neće više trebati kao i da snižava šećer za one koji imaju probleme sa šećerom ili uzimaju insulin?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cobbreti, post: 594486, member: 63853"] [USER=63560]@karamela[/USER] Hvala na opširnom odgovoru tebi i ostalima koji su se uključili. Ti markeri šta oni u stvari pokazuju? Da li je to u stvari pokazatelj koliko ima tumornih ćelija u organizmu ili oko ili u nekom organu gde se nalazi tumor? Moja žena je uradila CT i ubrizgali su joj kontrast, međutim postoji i PET CT koji su sada preporučili takođe da uradi. U čemu je razlika? Da li je ovaj PET bolji jer svetli i šta on u stvari pokazuje? Koliko je potrebno vremena da ulje krene da deluje na organizam od trenutka uzimanja, kada kreće smeh ili taj osećaj u organizmu da ulje " radi "? Pitam pošto sam malopre dao ženi jednu kap razređenog RSO ulja pomešanog sa konopljinim jestivim uljem , šta mogu da očekujem ili šta da pripremim, vodu, neko voće, neki sok ako bude tražila, ili šta da radim ako ne deluje da joj dam još jednu kap ili dve ? Izvinjavam se ako sam preopširno pisao BTW moja žena pije 2 ibuprufena na dan zbog bolova u ramenu,( jedna ujutru i jedna uveče) to je sve što uzima od tableta protiv bolova. Čitao sam da RSO deluje tako da joj vremenom ti ibuprufeni neće više trebati kao i da snižava šećer za one koji imaju probleme sa šećerom ili uzimaju insulin? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom