Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 594083" data-attributes="member: 63251"><p>Halo, halo,</p><p></p><p>Znaci moj tata uzima 5 biomix tableta dnevno, kako i pise po protokolu, svakih 5 sati. Samo navecer, kroz noc i rano u jutro uzima one sa duplom dozom, znaci koje smo napravili sa 20ml, a kroz dan uzima onu propisanu dozu, odnosno koje smo napravili po receptu od 10ml. Prije tih mjesec i pol uzimao je 1.3gr dnevno cistog ulja. Ulje tek saljemo na analizu, iskreno malo smo se bili pogubili u svemu. Ali evo mogu reci da bi ulje trebalo biti dosta jako. Danas je tocno godina od nase borbe. Od prognoza doktora i ovoga sto je sada moj tata nema nikakve veze. Eto bilo je tu jos jedno zariste, izgleda da je i ono pocelo da se rijesava. Mi nastavljamo po istom. Prijatelj moje prijateljice 34, dijagnoza rak pluca, tesko stanje, uzeo manje od zrna riza tog istog ulja udarilo ga, spavao cijeli dan, halucinirao... da je na kraju odustao. Ali eto opet se ipak predomislio. Cim dobijem postotak javiti cu. </p><p>Jos jednom, hvala svima na svim savjetima. Bila je ovo duga i teska godina, velika borba. Nikako mi nije bilo jasno zasto markeri ne padaju. Bas sam se bila zabrinula. Ulje je pomoglo, jer kao sto rekoh, doktori kazu da je tata cudo, ali nikako da spustimo te markere. 7 mjeseci uzastupnog rasta, vec smo postajali ocajni, ali evo ga.... sad smo opet dobili nadu.</p><p>Hvala jos jednom</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 594083, member: 63251"] Halo, halo, Znaci moj tata uzima 5 biomix tableta dnevno, kako i pise po protokolu, svakih 5 sati. Samo navecer, kroz noc i rano u jutro uzima one sa duplom dozom, znaci koje smo napravili sa 20ml, a kroz dan uzima onu propisanu dozu, odnosno koje smo napravili po receptu od 10ml. Prije tih mjesec i pol uzimao je 1.3gr dnevno cistog ulja. Ulje tek saljemo na analizu, iskreno malo smo se bili pogubili u svemu. Ali evo mogu reci da bi ulje trebalo biti dosta jako. Danas je tocno godina od nase borbe. Od prognoza doktora i ovoga sto je sada moj tata nema nikakve veze. Eto bilo je tu jos jedno zariste, izgleda da je i ono pocelo da se rijesava. Mi nastavljamo po istom. Prijatelj moje prijateljice 34, dijagnoza rak pluca, tesko stanje, uzeo manje od zrna riza tog istog ulja udarilo ga, spavao cijeli dan, halucinirao... da je na kraju odustao. Ali eto opet se ipak predomislio. Cim dobijem postotak javiti cu. Jos jednom, hvala svima na svim savjetima. Bila je ovo duga i teska godina, velika borba. Nikako mi nije bilo jasno zasto markeri ne padaju. Bas sam se bila zabrinula. Ulje je pomoglo, jer kao sto rekoh, doktori kazu da je tata cudo, ali nikako da spustimo te markere. 7 mjeseci uzastupnog rasta, vec smo postajali ocajni, ali evo ga.... sad smo opet dobili nadu. Hvala jos jednom [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom