Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 593887" data-attributes="member: 63993"><p>Kolko vidim tolko napise toga karmela a nigdje ne pominjes unos masti.Tvoja politika kolko god se cini zdravom tolko i nije,jer ako covijek ne unosi mastik sta onda sagorijeva?vlakna i hidrate,a sagorjevanjem njih mjesto mastio je takoder kancerogeno i negoduje nasem tijelu.U redu je izbacit crveno meso,i malo smanjit mljecne masnoce,ali uklonit u popunostri masnoce stim se ne slazem uopce.Od tog nema vajde draga moja.I vjeruj mi ta znanje kojih ima pregrst na internetu,to su samo "znanja" koja i nemoraju bit tocna.Internet je internet i svaka budala moze napisat nesto.Ja znam iz svog iskustva i iskustva drugi da je najbitniej od svega prekomjeran unos ulja u organizam rutiniski i ciljano i tako unistavas cancer.Ishrana je veoma vazna ali to sto ti pises je sve ok,ali bez unosa masti to sve pada u vodu.</p><p>I takoder moras shvatit da danasnji rakovi nisu samo problem ishrane,vec kompletna okolina je zagadena.Sam tvoj smartfon ako ti stoji pored glave dok spavas je kancerogen,svako buljenje u ekran stajanje poer bilo kakve odasiljacke jedinice tipa wio fi ruter je takoder radioaktivan i kancerogen.Covijek u ovom svijetu nemoze bit pametan.</p><p>Prvo svi idu zderat u mcdonalds,zderu cipsove, govna,idu na kojekakve djete.Bulje u ekrane a izbjegavaju cigarete....</p><p>Onda kad dobiju kancer pitaju se zbog cega,pa cigaru nisam zapalio,a rak ne dolazi bez razloga,on dode samo ako se ne znas cuvat.I onda je vec gotovo i prekasno i idu borbe sa lijecenjima,gdje opet ljudi koji se lijece uljem stvaraju panike,joj droga joj high,de onak boli me k os imat high il tripat il bilo sta,dolsovno to vrijedi za svakog.Jedina nuspojava je upravo to,i ako ej to cinjenica onda doslovno u sto kracem roku da si zatrpas organizam kanabinodima,da se ubijas od ulja,ne moras ni jest ni poit,ni hodat nist nemoras.Sam ose gazi ko demon.e tak osam ja u ljudi ubijo rakove.Mj dana vecini slusajeva ubijes rak dojke,rak pluca jako jednostavan za rijesit.GHusteraca, jetra i slicno je vec zahebano,i nekad iziskuje i 9mj jedenja ulja.Stoga ja kazem uzmi sprioci u trecinu u usta bum,i tako spricu na 3 puta pojedi.Ja znam da je skupo,al ako ti je zdravlje bitno onda nista niej vazno.A za sve ostalo tu je kemoterapija XD.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 593887, member: 63993"] Kolko vidim tolko napise toga karmela a nigdje ne pominjes unos masti.Tvoja politika kolko god se cini zdravom tolko i nije,jer ako covijek ne unosi mastik sta onda sagorijeva?vlakna i hidrate,a sagorjevanjem njih mjesto mastio je takoder kancerogeno i negoduje nasem tijelu.U redu je izbacit crveno meso,i malo smanjit mljecne masnoce,ali uklonit u popunostri masnoce stim se ne slazem uopce.Od tog nema vajde draga moja.I vjeruj mi ta znanje kojih ima pregrst na internetu,to su samo "znanja" koja i nemoraju bit tocna.Internet je internet i svaka budala moze napisat nesto.Ja znam iz svog iskustva i iskustva drugi da je najbitniej od svega prekomjeran unos ulja u organizam rutiniski i ciljano i tako unistavas cancer.Ishrana je veoma vazna ali to sto ti pises je sve ok,ali bez unosa masti to sve pada u vodu. I takoder moras shvatit da danasnji rakovi nisu samo problem ishrane,vec kompletna okolina je zagadena.Sam tvoj smartfon ako ti stoji pored glave dok spavas je kancerogen,svako buljenje u ekran stajanje poer bilo kakve odasiljacke jedinice tipa wio fi ruter je takoder radioaktivan i kancerogen.Covijek u ovom svijetu nemoze bit pametan. Prvo svi idu zderat u mcdonalds,zderu cipsove, govna,idu na kojekakve djete.Bulje u ekrane a izbjegavaju cigarete.... Onda kad dobiju kancer pitaju se zbog cega,pa cigaru nisam zapalio,a rak ne dolazi bez razloga,on dode samo ako se ne znas cuvat.I onda je vec gotovo i prekasno i idu borbe sa lijecenjima,gdje opet ljudi koji se lijece uljem stvaraju panike,joj droga joj high,de onak boli me k os imat high il tripat il bilo sta,dolsovno to vrijedi za svakog.Jedina nuspojava je upravo to,i ako ej to cinjenica onda doslovno u sto kracem roku da si zatrpas organizam kanabinodima,da se ubijas od ulja,ne moras ni jest ni poit,ni hodat nist nemoras.Sam ose gazi ko demon.e tak osam ja u ljudi ubijo rakove.Mj dana vecini slusajeva ubijes rak dojke,rak pluca jako jednostavan za rijesit.GHusteraca, jetra i slicno je vec zahebano,i nekad iziskuje i 9mj jedenja ulja.Stoga ja kazem uzmi sprioci u trecinu u usta bum,i tako spricu na 3 puta pojedi.Ja znam da je skupo,al ako ti je zdravlje bitno onda nista niej vazno.A za sve ostalo tu je kemoterapija XD. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom