Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cobbreti" data-source="post: 593728" data-attributes="member: 63853"><p>[USER=63560]@karamela[/USER] </p><p></p><p>Pročitao sam nekoliko tvojih postova, najviše me interesuje što si napisala u vezi alkalne ishrane tj. ishrane uopšte. Treba izbaciti belo brašno, meso, i mlečne proizvode? Zanima me onako konkretno ako bi mi mogla napisati šta dajete tvom ocu da jede za doručak , ručak i večeru, neki meni za 3 , 4 dana? Pitam jer ja već duže vreme pokušavam da nabavim ulje, ali do sada još nisam uspeo u tome....,međutim ishrana mi je problem jer nisam neki naoročiti kuvar pa ne znam šta da pripremim ženi a da joj bude dobro i naravno da ne šteti. Svaka pomoć bi mi dobro došla, jer više nemam ideju šta da spremam.</p><p>hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cobbreti, post: 593728, member: 63853"] [USER=63560]@karamela[/USER] Pročitao sam nekoliko tvojih postova, najviše me interesuje što si napisala u vezi alkalne ishrane tj. ishrane uopšte. Treba izbaciti belo brašno, meso, i mlečne proizvode? Zanima me onako konkretno ako bi mi mogla napisati šta dajete tvom ocu da jede za doručak , ručak i večeru, neki meni za 3 , 4 dana? Pitam jer ja već duže vreme pokušavam da nabavim ulje, ali do sada još nisam uspeo u tome....,međutim ishrana mi je problem jer nisam neki naoročiti kuvar pa ne znam šta da pripremim ženi a da joj bude dobro i naravno da ne šteti. Svaka pomoć bi mi dobro došla, jer više nemam ideju šta da spremam. hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom