Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 592539" data-attributes="member: 63993"><p>Me ne zahvaljuj meni,zahvaljuj ulju sto postoji,i hebi majke u sebi svima sto zato nisi znao prije,jer eto to je tako dizajnirao,dok su ljudi bolesni medicina kupi pare,zamisli da nitko nije bolestan, nebi je ni bilo.Eto ulje po meni ima toliku medicinsku moc da prijeti modernoj medicini u svakom aspektu.Dobro ne pricam o strucnjacima koji rade kirurske zahvate,i krpe lomljavu,to su ljudi kojima ja skidam kapu.</p><p>Ali eto svi ostali,ukljucujuci vladu crkve,medije,zakon prvenstveno.Sve je to tako posolzeno,da neko iz fotelje kad se legalizira trava kupi pare na tom.Dok oni nebudu u politici sigurni da ce profitirat legalizacijom tek tad ce bit legalno,boli njih k.sto ljudi pate i umiru (cast izuzecima)</p><p>Pronadi medicinska studija,i diplomske radove radene na konoplji,i sam se uvjeri u to sve sto sam ti ja sad reko.l</p><p>Trazi Lester Grispon Harvard university,Jindrich Bayer oil produce whit Rick Simson book.</p><p>To su sve pdf datoteke koje nades na googlu.</p><p>Takoder mos se javit Dr.Hanušu,ja ga imam na fbu,al samo na eng mos pricat snjim hbg,Javit ce ti se on,on uvjek oce pomoc.40 godina je buljio u mikroskop i gledo kako THC ubija rak.</p><p>Da je pokojni Franco ziv,imo sam ga na icmagu,on je bio hodajuca knjiga.Arjan naspran njega sprdacina,u biti Arjan kupi pare a Franco je bio dusa biznisa.Taj je izljecio stotine ljudi isto,on bi ti reko isto sto i ja za ulje.Samo to jedite i duvajte i uzmiajte sve od trave,majke mi njegove rijeci,lik je oso na kraju u afriku ja mislim,borit se za legalizaciju u tom mjestu,i to ga je ubilo jbg.Popusio je malariju i paf gotovo,a bio je mlad.</p><p>Malo uci o tom to ti zelim rec,mozes se javit i Koma Trichomi,on je jedan on najbolji growera na svijetu,samo njegova trava je smatrana najace ikad uzgojenom.Covjek je majstor baketrija i zivota u zemlji,javi mu se.Egomanijak je jer zna da je vjerovatno i najbolji ali sto god ti on kaze je svetinja,mislim pogledaj njegove biljke.</p><p>AL se moras potrudit ga malo nac,ja sam ga dobio putem fba pricali smo na kraju video callom,ja mu slao slike biljaka i tako,unistili su mu stranicu.Mos ga i dalje nac al sad samo na forumu,na fbu je to sad dolsovno nemoguce,isto ko da ides dodat neku poznatu licnost,tipa al pacino,nemos doc na red...</p><p>Nek ti ucenje o tom postane hobi,na kraju ti nece trebat nitko ako se tome posvetis,sam ces uzgojit i kuvat i znat ces da je primo,zahebi sve druge fore price i gluposti.Idi odma po najbolje i najkvalitetnije,ne cekaj na nista,sve ili nista to ti je moj savjest.</p><p>I shvati kolko para tolko muzike,ako stvarno nesto odlucis uzgojit,nemoj puno izmisljat sto jednostavnije,otvori dnevnik,svi cemo te ovdje pogurat,dopbit ces heda ok kojeg ces se usrat,ki to sve uzmi otopi u ulje,i doslovno rijeseno je sve.Ja znam osobno samo jednu osobu koja se lijecila uljem i nije uspijela,bilo je prekasno i umrla je.Svi ostali koej samk ja lijecio,i za koje znam da se trenutno lijeci i lijecili su se,svi imasju pozitivan stav,vecina je u potpunosti izljecena.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 592539, member: 63993"] Me ne zahvaljuj meni,zahvaljuj ulju sto postoji,i hebi majke u sebi svima sto zato nisi znao prije,jer eto to je tako dizajnirao,dok su ljudi bolesni medicina kupi pare,zamisli da nitko nije bolestan, nebi je ni bilo.Eto ulje po meni ima toliku medicinsku moc da prijeti modernoj medicini u svakom aspektu.Dobro ne pricam o strucnjacima koji rade kirurske zahvate,i krpe lomljavu,to su ljudi kojima ja skidam kapu. Ali eto svi ostali,ukljucujuci vladu crkve,medije,zakon prvenstveno.Sve je to tako posolzeno,da neko iz fotelje kad se legalizira trava kupi pare na tom.Dok oni nebudu u politici sigurni da ce profitirat legalizacijom tek tad ce bit legalno,boli njih k.sto ljudi pate i umiru (cast izuzecima) Pronadi medicinska studija,i diplomske radove radene na konoplji,i sam se uvjeri u to sve sto sam ti ja sad reko.l Trazi Lester Grispon Harvard university,Jindrich Bayer oil produce whit Rick Simson book. To su sve pdf datoteke koje nades na googlu. Takoder mos se javit Dr.Hanušu,ja ga imam na fbu,al samo na eng mos pricat snjim hbg,Javit ce ti se on,on uvjek oce pomoc.40 godina je buljio u mikroskop i gledo kako THC ubija rak. Da je pokojni Franco ziv,imo sam ga na icmagu,on je bio hodajuca knjiga.Arjan naspran njega sprdacina,u biti Arjan kupi pare a Franco je bio dusa biznisa.Taj je izljecio stotine ljudi isto,on bi ti reko isto sto i ja za ulje.Samo to jedite i duvajte i uzmiajte sve od trave,majke mi njegove rijeci,lik je oso na kraju u afriku ja mislim,borit se za legalizaciju u tom mjestu,i to ga je ubilo jbg.Popusio je malariju i paf gotovo,a bio je mlad. Malo uci o tom to ti zelim rec,mozes se javit i Koma Trichomi,on je jedan on najbolji growera na svijetu,samo njegova trava je smatrana najace ikad uzgojenom.Covjek je majstor baketrija i zivota u zemlji,javi mu se.Egomanijak je jer zna da je vjerovatno i najbolji ali sto god ti on kaze je svetinja,mislim pogledaj njegove biljke. AL se moras potrudit ga malo nac,ja sam ga dobio putem fba pricali smo na kraju video callom,ja mu slao slike biljaka i tako,unistili su mu stranicu.Mos ga i dalje nac al sad samo na forumu,na fbu je to sad dolsovno nemoguce,isto ko da ides dodat neku poznatu licnost,tipa al pacino,nemos doc na red... Nek ti ucenje o tom postane hobi,na kraju ti nece trebat nitko ako se tome posvetis,sam ces uzgojit i kuvat i znat ces da je primo,zahebi sve druge fore price i gluposti.Idi odma po najbolje i najkvalitetnije,ne cekaj na nista,sve ili nista to ti je moj savjest. I shvati kolko para tolko muzike,ako stvarno nesto odlucis uzgojit,nemoj puno izmisljat sto jednostavnije,otvori dnevnik,svi cemo te ovdje pogurat,dopbit ces heda ok kojeg ces se usrat,ki to sve uzmi otopi u ulje,i doslovno rijeseno je sve.Ja znam osobno samo jednu osobu koja se lijecila uljem i nije uspijela,bilo je prekasno i umrla je.Svi ostali koej samk ja lijecio,i za koje znam da se trenutno lijeci i lijecili su se,svi imasju pozitivan stav,vecina je u potpunosti izljecena. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom