Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 592537" data-attributes="member: 63993"><p>Da ne radi svako tu analizu,recimo mos tu preko foruma trazit da ti analiziraju,mos poslat uzorak i dat pare.</p><p>Je u pitanju je i oprema a ponajvise znanje,treba znat skuhat ulje tocno da ne izgori a opet treba znat kad je sve otapalo ispareno.Jer otapala su cisti otrov ako radis s benzinom,a po meni je ulje od benzina je najbolje.Sa alkoholom bude nekako tvrde ljepljivije,ne svida mi se struktura ulja,od benzina je idealno za lokalno,i lakse se manipulira s njim,a i nekako ko da ispadne jace ne znam.</p><p>Radio sam i sa dietil eterom,al sam prvo dekarbo travu pa onda otapo u eteru,a eter nije zapaljiv vec eksplozivan.I nigdje neces nac medical grade eter,eto ja sam imo litre toga jer sam se bavio extrakcijama alkaloida sa specificnih biljaka,radio sam cromatografije i separacije akaloida,i ostalo mi tog etera,i probo ja ulje s tim,i bilo je zahebano ulje.Eter ti eksplodira vec na 25 stupnjeva,pa kuhalo ne dolazi u obzir,vec drukcije radis sa njim.Al da ne duljim,sa 3 vrste otapala sam radio,i bitno je samo ovo.</p><p>Prvo da je trava najkvalitetnija moguca,ne treba tio neka smecarka ulicarka,treba ti trava koja je sorta bogata kanabinodima.</p><p>Drugo,ne vazno je otapalo, bitno je znat kad i kako djelovat dok kuhas ulje,nije to raketna znanost,svako to moze,ali ako hoces pravo ulje koje se zlati,onda moras ipak znat sta radis.</p><p>I trece mozes vec sam provjerit kvalitet ulja,uzmi kap i namazi na papir,ako ostaje zlatni trag,znaci cisti zlatni trag ko tekuce zlato,onda je jako cisto i dobro je ulje.Al ako ima zelene crne,smede povrsine,vec je prljavo,il je ostalo otapala,il se previse umakalo u otapalu pa je ispustilo klorofil.</p><p>Isto tako ako radis ulje od Outdoor heda,po meni je to u danasnjici idiotizam,jer puno prljavstine imas na vanjskom hedu koja lako prode kroz filtere.</p><p>A ako vec radis s takim materijalom onda moras upresat filtere i dok ti to procuri kroz filtere mos odgledat triologiju nekog filma kolko sporo kaplje,a mnogima se to ne da pa eto sam naprave neku gazu cjedilo i dovidenja a to je velika greska.</p><p>Ako se tvojoj zeni spava i veselija je a uzima mikro doze vjer je to ok ulje,al ako uzme tipa 0.2-0.8 u sutu to je mora brate moj satrat samo tako ako nije nikad uzimala ista od trave.</p><p>Postom se lako salje uzorak,sam u neku vrecicu foliju stavi malo,i napravi ko papiric i ubaci i salji.A za slanja se obrati nekom drugom za adrese,jer ja svoje ulje jos nisam testiro,nije bilo potrebe,ja sam izljecio i rakova ik psorijazi i svakaki govana se resio uljem.Moje ulje uvjek udara jako,i znam samo sto udara jace,ljudi kazu da bolje i lijeci.</p><p>Nemoj sekirat za slat,ja sam u spaniju slao kovanice eura u pismu i ceko preko njihove grane da mi posalju printove od spora gljiva,i nikad nikaki problema.</p><p>A kad radis bilo sta sa travom,nemoj mislit da ne trebas bit na oprezu,pogotovo sa travom,i nemoj biti glupi idiot koji ce na sva zvona pricat sta radis,jer ce te neko skenjat i neces vidit ni sunca ni mjeseca.</p><p>Ljudi su smece i govna,i iz glupih razloga ce ti naudit svjesno il ne,dovoljno je samo da nekom kretenu kazes sta imas i sta radis,i nahebes,vjeruj mi.Sam suti i ne bruji o tom.</p><p>I uvjek ocekuj probleme sa zakonom,jer ti trenutno krsis zakon,i imas se razloga bojat za zivot samo ako si glup,bez uvrede,radio sam nocnu i ne da mi se pisat,al ajd pisem da ti pomognem hbg.Zelim ti rec da zatvoris usta i to je to.Danas brat brata skenja.</p><p>Sam nek ona jede ulje i u bilo kojem pogledu ce joj pomoc,i bitno je to da sto prije dode na vece doze,i ako se radi o gadnim kancerima gadnim bolovima,treba tebi i do 60ml cak i vise nekad.A to su vec tisuce eura,i ako nisi spreman izdvojit toliki novac,i to za nesto sto znas da je kvalitetno.Uhvati se knjige kupuj sjeme i rokaj indoor.A do tad nek jede to sto ima,i vjeruj mi poslusaj moje savjete,i bit ce kako treba bit.</p><p>Nema straha,oboje izbacite iz glave da je neko uopce bolestan,ulje nek postane ko kisik,bez njeg nista,i to je to.Unisticete rak vidices,al mora ga demonski jest,a ne se igrat i strahovat sa bobicama na kojima ce bit tjednima mjesecima.To mora postat gram i na kraju 3 grama dnevno ulja.A to je doza da rusi konja.Samo tako unistavas gadne bolesti,al gdje ti nijedan doktor i (medicina) nece pomoc,ulje hoce!</p><p>To ti se kunem nerodenim djeteom,sa uljem neces pogrijesit.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 592537, member: 63993"] Da ne radi svako tu analizu,recimo mos tu preko foruma trazit da ti analiziraju,mos poslat uzorak i dat pare. Je u pitanju je i oprema a ponajvise znanje,treba znat skuhat ulje tocno da ne izgori a opet treba znat kad je sve otapalo ispareno.Jer otapala su cisti otrov ako radis s benzinom,a po meni je ulje od benzina je najbolje.Sa alkoholom bude nekako tvrde ljepljivije,ne svida mi se struktura ulja,od benzina je idealno za lokalno,i lakse se manipulira s njim,a i nekako ko da ispadne jace ne znam. Radio sam i sa dietil eterom,al sam prvo dekarbo travu pa onda otapo u eteru,a eter nije zapaljiv vec eksplozivan.I nigdje neces nac medical grade eter,eto ja sam imo litre toga jer sam se bavio extrakcijama alkaloida sa specificnih biljaka,radio sam cromatografije i separacije akaloida,i ostalo mi tog etera,i probo ja ulje s tim,i bilo je zahebano ulje.Eter ti eksplodira vec na 25 stupnjeva,pa kuhalo ne dolazi u obzir,vec drukcije radis sa njim.Al da ne duljim,sa 3 vrste otapala sam radio,i bitno je samo ovo. Prvo da je trava najkvalitetnija moguca,ne treba tio neka smecarka ulicarka,treba ti trava koja je sorta bogata kanabinodima. Drugo,ne vazno je otapalo, bitno je znat kad i kako djelovat dok kuhas ulje,nije to raketna znanost,svako to moze,ali ako hoces pravo ulje koje se zlati,onda moras ipak znat sta radis. I trece mozes vec sam provjerit kvalitet ulja,uzmi kap i namazi na papir,ako ostaje zlatni trag,znaci cisti zlatni trag ko tekuce zlato,onda je jako cisto i dobro je ulje.Al ako ima zelene crne,smede povrsine,vec je prljavo,il je ostalo otapala,il se previse umakalo u otapalu pa je ispustilo klorofil. Isto tako ako radis ulje od Outdoor heda,po meni je to u danasnjici idiotizam,jer puno prljavstine imas na vanjskom hedu koja lako prode kroz filtere. A ako vec radis s takim materijalom onda moras upresat filtere i dok ti to procuri kroz filtere mos odgledat triologiju nekog filma kolko sporo kaplje,a mnogima se to ne da pa eto sam naprave neku gazu cjedilo i dovidenja a to je velika greska. Ako se tvojoj zeni spava i veselija je a uzima mikro doze vjer je to ok ulje,al ako uzme tipa 0.2-0.8 u sutu to je mora brate moj satrat samo tako ako nije nikad uzimala ista od trave. Postom se lako salje uzorak,sam u neku vrecicu foliju stavi malo,i napravi ko papiric i ubaci i salji.A za slanja se obrati nekom drugom za adrese,jer ja svoje ulje jos nisam testiro,nije bilo potrebe,ja sam izljecio i rakova ik psorijazi i svakaki govana se resio uljem.Moje ulje uvjek udara jako,i znam samo sto udara jace,ljudi kazu da bolje i lijeci. Nemoj sekirat za slat,ja sam u spaniju slao kovanice eura u pismu i ceko preko njihove grane da mi posalju printove od spora gljiva,i nikad nikaki problema. A kad radis bilo sta sa travom,nemoj mislit da ne trebas bit na oprezu,pogotovo sa travom,i nemoj biti glupi idiot koji ce na sva zvona pricat sta radis,jer ce te neko skenjat i neces vidit ni sunca ni mjeseca. Ljudi su smece i govna,i iz glupih razloga ce ti naudit svjesno il ne,dovoljno je samo da nekom kretenu kazes sta imas i sta radis,i nahebes,vjeruj mi.Sam suti i ne bruji o tom. I uvjek ocekuj probleme sa zakonom,jer ti trenutno krsis zakon,i imas se razloga bojat za zivot samo ako si glup,bez uvrede,radio sam nocnu i ne da mi se pisat,al ajd pisem da ti pomognem hbg.Zelim ti rec da zatvoris usta i to je to.Danas brat brata skenja. Sam nek ona jede ulje i u bilo kojem pogledu ce joj pomoc,i bitno je to da sto prije dode na vece doze,i ako se radi o gadnim kancerima gadnim bolovima,treba tebi i do 60ml cak i vise nekad.A to su vec tisuce eura,i ako nisi spreman izdvojit toliki novac,i to za nesto sto znas da je kvalitetno.Uhvati se knjige kupuj sjeme i rokaj indoor.A do tad nek jede to sto ima,i vjeruj mi poslusaj moje savjete,i bit ce kako treba bit. Nema straha,oboje izbacite iz glave da je neko uopce bolestan,ulje nek postane ko kisik,bez njeg nista,i to je to.Unisticete rak vidices,al mora ga demonski jest,a ne se igrat i strahovat sa bobicama na kojima ce bit tjednima mjesecima.To mora postat gram i na kraju 3 grama dnevno ulja.A to je doza da rusi konja.Samo tako unistavas gadne bolesti,al gdje ti nijedan doktor i (medicina) nece pomoc,ulje hoce! To ti se kunem nerodenim djeteom,sa uljem neces pogrijesit. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom