Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pomorac" data-source="post: 592429" data-attributes="member: 64881"><p>mario339 hvala na informacijama. Ulje dolazi iz Makedonije,mozda je iz tog izvora. Snadjbevac je rodjak,tako da u njega nema sumnje,on to sam pravi,samo mi je jos nije rekao koliko% ima svega(laik sam,izvini na ovakvim komentarima),kad kazem svega,mislim na thc,cbd,onda jos neke stvari koje sam citao ovdje na rorumu ,ali sam zaboravio(pogubljen sam potpuno),nesto sto je neko komentarisao tipa,ako ne osjetis nista,onda ima manje ovoga ili onoga...ne znam kako se to zvase. Moja zena je sinoc uzela prvu dozu("malu kap"),i nista se nije desilo osim sto je zaspala,ali je vec bilo kasno i vrijeme za spavanje,danas je uzela"malo vecu kap",malo manje od zrna,ali isto nema jos neku reakciju,uzela je prije 20-tak minuta.neki savjet/misljenje?</p><p>Naravno da planiram u ponedjeljak da ga posaljem u Sloveniju na analizu(ti si mi poslao link za Francusku,hvala ti na tome)mislim Slovenija je blize,pa zato cu to odraditi tamo i pitacu tipa da mi kaze kiliko cega ima.Molim te kazi mi,sto TACNO da ga pitam?</p><p>(10ml = 500e,cisto informacije radi).</p><p>Pocela je isto juce,sa Todoxinom(mnogo nekih kapsula,melema,sirupa),napravljen od Prim. Dr. sci Todora Jovanovica.</p><p>Ima li neko iskustva sa njim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pomorac, post: 592429, member: 64881"] mario339 hvala na informacijama. Ulje dolazi iz Makedonije,mozda je iz tog izvora. Snadjbevac je rodjak,tako da u njega nema sumnje,on to sam pravi,samo mi je jos nije rekao koliko% ima svega(laik sam,izvini na ovakvim komentarima),kad kazem svega,mislim na thc,cbd,onda jos neke stvari koje sam citao ovdje na rorumu ,ali sam zaboravio(pogubljen sam potpuno),nesto sto je neko komentarisao tipa,ako ne osjetis nista,onda ima manje ovoga ili onoga...ne znam kako se to zvase. Moja zena je sinoc uzela prvu dozu("malu kap"),i nista se nije desilo osim sto je zaspala,ali je vec bilo kasno i vrijeme za spavanje,danas je uzela"malo vecu kap",malo manje od zrna,ali isto nema jos neku reakciju,uzela je prije 20-tak minuta.neki savjet/misljenje? Naravno da planiram u ponedjeljak da ga posaljem u Sloveniju na analizu(ti si mi poslao link za Francusku,hvala ti na tome)mislim Slovenija je blize,pa zato cu to odraditi tamo i pitacu tipa da mi kaze kiliko cega ima.Molim te kazi mi,sto TACNO da ga pitam? (10ml = 500e,cisto informacije radi). Pocela je isto juce,sa Todoxinom(mnogo nekih kapsula,melema,sirupa),napravljen od Prim. Dr. sci Todora Jovanovica. Ima li neko iskustva sa njim? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom