Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 591911" data-attributes="member: 63993"><p>Znaci ako si na opijatskoj terapiji, zahebi te spike bez tableta.U pravilu izbjegavas da do toga uopce ni ne dodes...Ako oces ulje,poanta i je da se izljecis i bacis tablete,ali ako si na opijatskoj nes se skinit tako lako.Cak ni uz velike kolicine ulja,treba ti ogromna volja za tako nesto,ne vrijedi uzet ulje i cekat da radi poso za tebe.</p><p>Ukoliko je drukcija situacija i nisi na opijatskoj,onda odma uzmi sve tablete i baci u wc solju, za neuropatske je ulje ok,ali ako imas tinkturu koja je prosla dekarbo,stavis 3 kapi ispod jezika i drzis 2 3 min to ce te tolko sasit da nes vise nikake bolove osjetit,bili neuro ili ne.</p><p>Ali ulje je majka svih lijekova, i njega jedes i kad si bolestan i preventive radi,ja nisam bio kod doktora,stovise nemam zdravstveno vec 16 godina.Nijedan pregled doktoru uopce,a bio sam 2 put klinicki mrtav u djetinjstvu,i srce mi ostalo osakaceno,lakat koljeno i imam rupu u lubanji i rupu u kicmi, jedem ulje ko stoka i nije mi nist,Razbolit se nemogu,ali ja udaram travu previse,i kolaci i ulje sve sto postoji doslovno,stalno sam izbijen al sam zdrav ko dren i malo sam skreno.</p><p>Bitno je da imas kvalitetno ulje mada ce svako lijecit,ali sto je koncentracija veca to je bolji lijek.Tebi bi vec sam CBD pomogao koji je legalan za neuro i bolove opcenito,ali pravo ti svakako treba,jer neuro je nekad nepodnosljiv,znam ja sta je to...nema spavanja dode ti da se ubijes.AKo ulje ima manje od70%THC nije bas ok,70%ti je granica od 70% pa do nadalje je pravo ulje,ali je tesko to postic i malo ljudi zna kuhat tako.Vecinom su oko 60 do 70%,i ucinkovito doslovno ubijaju i taka ulja rakove,ali ako hoces ultimativni lijek onda idi po najkvalitetniji.Ako hoces cupat informacije i engleski ti nije stran,posjeti ICMAG, Rick Simson phoenix tears.I googlaj JBO canna.A i ovdje na forumu imas mnostvo slucajeva vec izljecenih od sveg i svaceg,i onih koji se trenutno jos lijece.I vise je onih kojima pomaze,tj.ja ne znam kome nije pomoglo.Tako da mozes i tu gledat i tu ti je najlakse,koristi trazilicu pisi ulje medicina etc...</p><p>Iako te sad ne bih plasio,ali inace beningi kirurski odstranjeni se vratcaju i do 70% slucajeva,zariste koje je inficirano uvjek ostaje inficirano.I kad ga odstrane limfociti se naglo smanjuju i zlijezde koje imas u tijelu lako postanu maligni,i na isto mjesto di je rak uklonjen krene ponovo sam osa neke druge strane,i treba nekad par godina nekad jako brzo,a jako malo ljudi dozivi da se nikad ne vrati.Ostanu obiljezeni do kraja zivota da idu doktorima i zavrse kao ti,na drogama tolko jakim da nisi ni svijesna,a onda konoplju prikazuju kao davolji akt.Ovaj svijet je odvratno mjesto,ako se nemos liject biljkama,cemu uopce zivit,ni nemas zapravo slobodu,samo hodas po asfaltu koji ti je nametnut i trujes se sa govnima koje kupujes jer ti blinkaju dok spavas ne svijesno sve te svijetlece reklame da bi se ujutro ustala pretegniot noge i potrosit 200 kuna na govna iz trgovine,zabit se kuci i buljit u TV.Danasnja djeca ni nemaju perspektive,svi bulje u ekrane.Nije ni cudo sto nikto ni ne zna za ulje,ili sazna u zadnji cas,ili pak nikad ne sazna.</p><p>AL nikad ti niej kasno,sto prije pocni i prije ce ti bit bolje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 591911, member: 63993"] Znaci ako si na opijatskoj terapiji, zahebi te spike bez tableta.U pravilu izbjegavas da do toga uopce ni ne dodes...Ako oces ulje,poanta i je da se izljecis i bacis tablete,ali ako si na opijatskoj nes se skinit tako lako.Cak ni uz velike kolicine ulja,treba ti ogromna volja za tako nesto,ne vrijedi uzet ulje i cekat da radi poso za tebe. Ukoliko je drukcija situacija i nisi na opijatskoj,onda odma uzmi sve tablete i baci u wc solju, za neuropatske je ulje ok,ali ako imas tinkturu koja je prosla dekarbo,stavis 3 kapi ispod jezika i drzis 2 3 min to ce te tolko sasit da nes vise nikake bolove osjetit,bili neuro ili ne. Ali ulje je majka svih lijekova, i njega jedes i kad si bolestan i preventive radi,ja nisam bio kod doktora,stovise nemam zdravstveno vec 16 godina.Nijedan pregled doktoru uopce,a bio sam 2 put klinicki mrtav u djetinjstvu,i srce mi ostalo osakaceno,lakat koljeno i imam rupu u lubanji i rupu u kicmi, jedem ulje ko stoka i nije mi nist,Razbolit se nemogu,ali ja udaram travu previse,i kolaci i ulje sve sto postoji doslovno,stalno sam izbijen al sam zdrav ko dren i malo sam skreno. Bitno je da imas kvalitetno ulje mada ce svako lijecit,ali sto je koncentracija veca to je bolji lijek.Tebi bi vec sam CBD pomogao koji je legalan za neuro i bolove opcenito,ali pravo ti svakako treba,jer neuro je nekad nepodnosljiv,znam ja sta je to...nema spavanja dode ti da se ubijes.AKo ulje ima manje od70%THC nije bas ok,70%ti je granica od 70% pa do nadalje je pravo ulje,ali je tesko to postic i malo ljudi zna kuhat tako.Vecinom su oko 60 do 70%,i ucinkovito doslovno ubijaju i taka ulja rakove,ali ako hoces ultimativni lijek onda idi po najkvalitetniji.Ako hoces cupat informacije i engleski ti nije stran,posjeti ICMAG, Rick Simson phoenix tears.I googlaj JBO canna.A i ovdje na forumu imas mnostvo slucajeva vec izljecenih od sveg i svaceg,i onih koji se trenutno jos lijece.I vise je onih kojima pomaze,tj.ja ne znam kome nije pomoglo.Tako da mozes i tu gledat i tu ti je najlakse,koristi trazilicu pisi ulje medicina etc... Iako te sad ne bih plasio,ali inace beningi kirurski odstranjeni se vratcaju i do 70% slucajeva,zariste koje je inficirano uvjek ostaje inficirano.I kad ga odstrane limfociti se naglo smanjuju i zlijezde koje imas u tijelu lako postanu maligni,i na isto mjesto di je rak uklonjen krene ponovo sam osa neke druge strane,i treba nekad par godina nekad jako brzo,a jako malo ljudi dozivi da se nikad ne vrati.Ostanu obiljezeni do kraja zivota da idu doktorima i zavrse kao ti,na drogama tolko jakim da nisi ni svijesna,a onda konoplju prikazuju kao davolji akt.Ovaj svijet je odvratno mjesto,ako se nemos liject biljkama,cemu uopce zivit,ni nemas zapravo slobodu,samo hodas po asfaltu koji ti je nametnut i trujes se sa govnima koje kupujes jer ti blinkaju dok spavas ne svijesno sve te svijetlece reklame da bi se ujutro ustala pretegniot noge i potrosit 200 kuna na govna iz trgovine,zabit se kuci i buljit u TV.Danasnja djeca ni nemaju perspektive,svi bulje u ekrane.Nije ni cudo sto nikto ni ne zna za ulje,ili sazna u zadnji cas,ili pak nikad ne sazna. AL nikad ti niej kasno,sto prije pocni i prije ce ti bit bolje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom