Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 586618" data-attributes="member: 63993"><p>Onda unatoc tome,ako koga zaniam ista nek pita.Dok sam tu odgovorit cu,ne kazem da znam sve al znam dosta.Stvarno sam se nakuvo ulja,i sa dietil eterom,benzinom i alkoholom i to sa raznim brendovima.Znao sam skuvat classic ulje a znao sam i po 3 dana ga isparavat sa forama.I svasta sam skuzio,kad je tvrde,kad je mekse,kad je ljepljivije...koje boje sta znace,koji miris i okus sta znace..Te najbitnije kako ga koristit kao lijek,i izljecio sam svasta,ali moja ulja uvjek ispadnu najbolja za lokalnu uporabu, ne znam zasto.Ali ako ga mazes bome rijesava svaki problem,i uvjek udara jako,ljudi njemogu ni male doze podnjet.Jednom sam jednu stariju zenu skidao sa lijeka Targinakt,to je lijek na bazi opijata koji se koristi kao terapija za ublazavanje boli u ljudi oboljelih rakom.Izljecili smo zenu sa uljem,medutim navucena je na tablete.Koje su 20 mg a najjaci Subutex bez naloksona ima samo 8mg a sastojak tj.derivat je indentican.I zena je uzela jednu kap ulja a nije pila tablete cjeli jedan dan i pocele krize.I kad je uzela kap,doslovno ko zrno,za 30 40 minuta je sjela i rekla meni se spava idem lec,i nije proslo 5 minuta trci u wc i povraca 2 sata i ustaje se i onda proljev jos sat vremena.Zena je vristala,na kraju skontas da godine te kemije sto uzima doslovno stopilo se sa njom,kad je uzela ulje dok nije bila na terapiji pukla je,iscistilo je odma.Poslje toga je spavala 3 dana al se opet vratila na tablete.Povremeno uzme ulje jako je stara i tvrdoglava,al ja stiscem pa dokle ide.I eto jos je ziva cancer free,a imala je rak gusterace i melanome po cijelom tijelu.Sad nema nista,samo ovisnost o tabletama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 586618, member: 63993"] Onda unatoc tome,ako koga zaniam ista nek pita.Dok sam tu odgovorit cu,ne kazem da znam sve al znam dosta.Stvarno sam se nakuvo ulja,i sa dietil eterom,benzinom i alkoholom i to sa raznim brendovima.Znao sam skuvat classic ulje a znao sam i po 3 dana ga isparavat sa forama.I svasta sam skuzio,kad je tvrde,kad je mekse,kad je ljepljivije...koje boje sta znace,koji miris i okus sta znace..Te najbitnije kako ga koristit kao lijek,i izljecio sam svasta,ali moja ulja uvjek ispadnu najbolja za lokalnu uporabu, ne znam zasto.Ali ako ga mazes bome rijesava svaki problem,i uvjek udara jako,ljudi njemogu ni male doze podnjet.Jednom sam jednu stariju zenu skidao sa lijeka Targinakt,to je lijek na bazi opijata koji se koristi kao terapija za ublazavanje boli u ljudi oboljelih rakom.Izljecili smo zenu sa uljem,medutim navucena je na tablete.Koje su 20 mg a najjaci Subutex bez naloksona ima samo 8mg a sastojak tj.derivat je indentican.I zena je uzela jednu kap ulja a nije pila tablete cjeli jedan dan i pocele krize.I kad je uzela kap,doslovno ko zrno,za 30 40 minuta je sjela i rekla meni se spava idem lec,i nije proslo 5 minuta trci u wc i povraca 2 sata i ustaje se i onda proljev jos sat vremena.Zena je vristala,na kraju skontas da godine te kemije sto uzima doslovno stopilo se sa njom,kad je uzela ulje dok nije bila na terapiji pukla je,iscistilo je odma.Poslje toga je spavala 3 dana al se opet vratila na tablete.Povremeno uzme ulje jako je stara i tvrdoglava,al ja stiscem pa dokle ide.I eto jos je ziva cancer free,a imala je rak gusterace i melanome po cijelom tijelu.Sad nema nista,samo ovisnost o tabletama. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom