Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 586592" data-attributes="member: 63993"><p>Kao prvo izvinjam vam se na dugackom postu al da to blize priblizim doticnoj sta je ceka.Previse filozofiras al nemoj se ljutit,znam da zelis sve najbolje svojima al stvaras i sebi i drugima bezveze pritisak.Outdoor odnesi biljke na livadu u neke sume,nikakva sadnja u kotacice,premjestanja po kuci,susjedi.Zarokat ce te svi i gulit robiju,ili napravi posten indoor i od tog imas najkvalitetnije ulje,ili napravi posten outdoor i izvuci veliku kolicinu a ulja kolko hoces.Ako vec oces sadi prvo se o tome informiraj a ne o kuhanju ulja,jer ti jos nemas materijal i kompliciras previse oko svega.Ulje ljeci sve i ako ga pravilno koristis izljecit ce i rak,ni prvi ni zadnji put.Ali prvo ti treba pravilno ulje,e sad oces ti kupit dobar materijal od nekog pa kuhat da imas odma jer je brza solucija a to je na tebi...Nemoj kupovat vec skuhano ulje,jer vecina samo misli da zna da ga pravi.A ako ces vec sadit,tu se onda hvataj knjige kako god znas,jer ti nece svi stic odgovarat na tolika pitanja,tisuce ljudi ima rak i kojekakve bolestine,i mnogi su dosli vamo po pomoc,potrebno ti je samo znanje i nista vise.A najvise ces naucit kad sama sve radis,reci sta bi ti htjela,oces unutra ili van?koliki ti je cilj uopce da imas ulja?ja sam sa samo 10ml zeni u Zg izljecio kompletan rak dojke.Nista nikad nije ni uzimala za rak,ja sam mislio da ce trebat jos ali eto jedna sprica je vec bila dovoljna.Ne kompliciraj oko sorti sta bi sadila,dovoljno je sorta 70%indica 30% sativa,najednostavnije i efikasno koliko je moguce.Sad da mixas sorte sve tu ima svoje,ali kolko god ti mislis da ces imat para ovo ce te izut do bola ako ces to sve radit.Samo 5 sjemenki moze doc i do 100e,a vec ih mozes nac i po15e,a znas onu "kolko para tolko muzike" a da ti ne spominjem opremu i stvari za unutra.Vani je teze al je jeftinije,i kolicinski isplatljivije,dobro je vrijeme i iskoristi ga na jesen beres kolicinu dobrog heda,ja bi to na tvom mjestu napravio.I onda dodi sa materijalom i naucit cemo te kuhat i kraj price.Ako zapnes u growu tu smo,samo ako ej rak u pitanju zna se svasta na brzinu desit,pa za svaki slucaj nabavi jos makar spricu dvije ulja,tj.materijala pa se na njemu sama nauci skuhat i znat ces kako slijedeci put.A ako te sve bas tolko zanima u detalj javi mi se pm.al samo da ti odma kazem,ja to ne prodajem nit cu prodat,sadim za sebe jer sam i sam bolestan,vec sam lezo u zatvoru i nebih ponovo,ali pomoc sa znanjem uvjek mogu.Eto tolko od mene</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 586592, member: 63993"] Kao prvo izvinjam vam se na dugackom postu al da to blize priblizim doticnoj sta je ceka.Previse filozofiras al nemoj se ljutit,znam da zelis sve najbolje svojima al stvaras i sebi i drugima bezveze pritisak.Outdoor odnesi biljke na livadu u neke sume,nikakva sadnja u kotacice,premjestanja po kuci,susjedi.Zarokat ce te svi i gulit robiju,ili napravi posten indoor i od tog imas najkvalitetnije ulje,ili napravi posten outdoor i izvuci veliku kolicinu a ulja kolko hoces.Ako vec oces sadi prvo se o tome informiraj a ne o kuhanju ulja,jer ti jos nemas materijal i kompliciras previse oko svega.Ulje ljeci sve i ako ga pravilno koristis izljecit ce i rak,ni prvi ni zadnji put.Ali prvo ti treba pravilno ulje,e sad oces ti kupit dobar materijal od nekog pa kuhat da imas odma jer je brza solucija a to je na tebi...Nemoj kupovat vec skuhano ulje,jer vecina samo misli da zna da ga pravi.A ako ces vec sadit,tu se onda hvataj knjige kako god znas,jer ti nece svi stic odgovarat na tolika pitanja,tisuce ljudi ima rak i kojekakve bolestine,i mnogi su dosli vamo po pomoc,potrebno ti je samo znanje i nista vise.A najvise ces naucit kad sama sve radis,reci sta bi ti htjela,oces unutra ili van?koliki ti je cilj uopce da imas ulja?ja sam sa samo 10ml zeni u Zg izljecio kompletan rak dojke.Nista nikad nije ni uzimala za rak,ja sam mislio da ce trebat jos ali eto jedna sprica je vec bila dovoljna.Ne kompliciraj oko sorti sta bi sadila,dovoljno je sorta 70%indica 30% sativa,najednostavnije i efikasno koliko je moguce.Sad da mixas sorte sve tu ima svoje,ali kolko god ti mislis da ces imat para ovo ce te izut do bola ako ces to sve radit.Samo 5 sjemenki moze doc i do 100e,a vec ih mozes nac i po15e,a znas onu "kolko para tolko muzike" a da ti ne spominjem opremu i stvari za unutra.Vani je teze al je jeftinije,i kolicinski isplatljivije,dobro je vrijeme i iskoristi ga na jesen beres kolicinu dobrog heda,ja bi to na tvom mjestu napravio.I onda dodi sa materijalom i naucit cemo te kuhat i kraj price.Ako zapnes u growu tu smo,samo ako ej rak u pitanju zna se svasta na brzinu desit,pa za svaki slucaj nabavi jos makar spricu dvije ulja,tj.materijala pa se na njemu sama nauci skuhat i znat ces kako slijedeci put.A ako te sve bas tolko zanima u detalj javi mi se pm.al samo da ti odma kazem,ja to ne prodajem nit cu prodat,sadim za sebe jer sam i sam bolestan,vec sam lezo u zatvoru i nebih ponovo,ali pomoc sa znanjem uvjek mogu.Eto tolko od mene [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom