Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 585516" data-attributes="member: 63251"><p>Moj tata je skroz promjenio prehranu, izbacio crveno meso, bijelo brasno i secer. Nije bio na kemoterapiji. Ima ove hormonalne lijekove. Kazu doktori da je moj tata cudo. Oporavio se iznad ocekivanja, tako da je ulje ipak pomoglo. Imao je operaciju na 4 kraljeska jer je tamo imao metastaze prosle godine. Sad ih vise nema. I nema ih nigdje vise. Ali psa raste. I to mi nikako nije jasno. Poslati cu ulje na analizu gdje mi je rekao SensiStar. Ali stvarno je provjeren izvor. No nije na odmet provijeriti. Uglavnom, ocajna sam. Nije mi jasno zasto tati ne pomaze toliko ulja. On se osjeca super, izgleda super, hoda pa i lagano trci, a rekli su da ce ostati nepokretan. PSA je bio pao sa 700 na 8 pa je poceo ponovo rasti i dosao na 86. Nije mi jasno, stvarno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 585516, member: 63251"] Moj tata je skroz promjenio prehranu, izbacio crveno meso, bijelo brasno i secer. Nije bio na kemoterapiji. Ima ove hormonalne lijekove. Kazu doktori da je moj tata cudo. Oporavio se iznad ocekivanja, tako da je ulje ipak pomoglo. Imao je operaciju na 4 kraljeska jer je tamo imao metastaze prosle godine. Sad ih vise nema. I nema ih nigdje vise. Ali psa raste. I to mi nikako nije jasno. Poslati cu ulje na analizu gdje mi je rekao SensiStar. Ali stvarno je provjeren izvor. No nije na odmet provijeriti. Uglavnom, ocajna sam. Nije mi jasno zasto tati ne pomaze toliko ulja. On se osjeca super, izgleda super, hoda pa i lagano trci, a rekli su da ce ostati nepokretan. PSA je bio pao sa 700 na 8 pa je poceo ponovo rasti i dosao na 86. Nije mi jasno, stvarno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom