Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 585507" data-attributes="member: 63993"><p>Toliko ulja je pojeo a nije bolje stanje,to tvoje ulje je lose men se cini,al neki ljudi nemaju jednostavno srece i prekasno im je i za ulje,al necu da te obeshrabrujem,nemoj bacat ulje nikako ikad,Ja sam sa uljem izljecio i cancere i mnoge druge bolesti i to vise puta.Ulje je majka, ja uvjek svima govorim ako neko ima cancer da maknu totalno terapiju,i rokanje uljem i do 3 grama dnevno, i duvanje doslovno.Mjenjanje komplet prehrane,izbacivanje crvenog mesa,sto vise vlakana,(sjemenki).Necu da ispadne da sad pricam nebuloze,al svatko normalan ce ti rec pa tako i sam Jindrich i Rick da dok netko lijeci cancer sa uljem,najbolje je uklonit svu drugu terapiju i niakd ne otic na kemo.Jer ce ulje izbacivat vec samu terapiju i kemikalije,pogotovo ako ima opijatsku terapiju,onda ce malo malo imat one smrdljive proljeve...Nemoras mene slusat ako neces,al ja kad se uhvatim ljecenja nekog ovdje gdje ja zivim,ako me nece poslusat necu ih ni lijecit boli me briga.Ja sam uvjek zahtjevao izbacivanje totalne terapije ukoliko je moguce,samo da donose diagnoze sa pretraga da se moze provjeravat stanje.I stvarno jos ne kuzim kako je i dalje lose,ja sam covjeku u zagrebu napravio ulje,imo je gadne kancere i bio je jako star.Nakon mj dana markeri su pali sa 2000 na 300,dedi je dano 3 mj zivota,uklonili smo mu svu terapiju i jeo je samo ulje,5 godina on jos zivi,cancer free.Pojeo je sve skupa 80 ml ulja,i uz zadnji 20 ml smo ga nagovorili i da duva,i eto covjek ziv i zdrav,i mogu ti jos puno slucajeva opissat,al ovog se drzim jer je ovaj bio u uzasnom stanju,imam i nalaze negdje ako ih nadem evo poslat cu ti.Ja mislim da je lose ulje tvoj problem.Ovaj deda iz ZGa sad preventive radi dan danas jede ulje po bobu dve dnevno,a u pocetku se rusio i po 20 sati spavo.Ako mu maknes ulje morat ces ponovo ispocetka gradit toleranciju al to je najgore moguce sto moze bit.Vjeruj mi kanabinodi koji su trenutno u njemu pomazu mu vise nego bilo koji lijek koji postoji,stoga bi bilo glupo ga micat sa ulja,i od ulja se nemoras cistit vec ulje cisti sve pa tako i cjeli organizam,dok mu nonstop nadograduje imunoloski sustav putem endokanabinoidnog sistema.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 585507, member: 63993"] Toliko ulja je pojeo a nije bolje stanje,to tvoje ulje je lose men se cini,al neki ljudi nemaju jednostavno srece i prekasno im je i za ulje,al necu da te obeshrabrujem,nemoj bacat ulje nikako ikad,Ja sam sa uljem izljecio i cancere i mnoge druge bolesti i to vise puta.Ulje je majka, ja uvjek svima govorim ako neko ima cancer da maknu totalno terapiju,i rokanje uljem i do 3 grama dnevno, i duvanje doslovno.Mjenjanje komplet prehrane,izbacivanje crvenog mesa,sto vise vlakana,(sjemenki).Necu da ispadne da sad pricam nebuloze,al svatko normalan ce ti rec pa tako i sam Jindrich i Rick da dok netko lijeci cancer sa uljem,najbolje je uklonit svu drugu terapiju i niakd ne otic na kemo.Jer ce ulje izbacivat vec samu terapiju i kemikalije,pogotovo ako ima opijatsku terapiju,onda ce malo malo imat one smrdljive proljeve...Nemoras mene slusat ako neces,al ja kad se uhvatim ljecenja nekog ovdje gdje ja zivim,ako me nece poslusat necu ih ni lijecit boli me briga.Ja sam uvjek zahtjevao izbacivanje totalne terapije ukoliko je moguce,samo da donose diagnoze sa pretraga da se moze provjeravat stanje.I stvarno jos ne kuzim kako je i dalje lose,ja sam covjeku u zagrebu napravio ulje,imo je gadne kancere i bio je jako star.Nakon mj dana markeri su pali sa 2000 na 300,dedi je dano 3 mj zivota,uklonili smo mu svu terapiju i jeo je samo ulje,5 godina on jos zivi,cancer free.Pojeo je sve skupa 80 ml ulja,i uz zadnji 20 ml smo ga nagovorili i da duva,i eto covjek ziv i zdrav,i mogu ti jos puno slucajeva opissat,al ovog se drzim jer je ovaj bio u uzasnom stanju,imam i nalaze negdje ako ih nadem evo poslat cu ti.Ja mislim da je lose ulje tvoj problem.Ovaj deda iz ZGa sad preventive radi dan danas jede ulje po bobu dve dnevno,a u pocetku se rusio i po 20 sati spavo.Ako mu maknes ulje morat ces ponovo ispocetka gradit toleranciju al to je najgore moguce sto moze bit.Vjeruj mi kanabinodi koji su trenutno u njemu pomazu mu vise nego bilo koji lijek koji postoji,stoga bi bilo glupo ga micat sa ulja,i od ulja se nemoras cistit vec ulje cisti sve pa tako i cjeli organizam,dok mu nonstop nadograduje imunoloski sustav putem endokanabinoidnog sistema. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom