Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="karamela" data-source="post: 582570" data-attributes="member: 63560"><p>Dragi/a [USER=54538]@Sensi Star[/USER] ne znam tačno koji je postotak. Ulje je išlo na ispitivanje i zadovoljava RSO protokol, dakle, sumnjam da je slabije od 60%. kako god da bilo, ja ću uraditi ovo što je Chill spomenuo. On je sada na 2 zrna puta 3 puta i poprilično ga voza. kad mu dođe vrhunac nije u stanju da komunicira i samo mu se spava i jede. dakle, ulje radi lijepo, ali kada se približi ovoj nekoj poželjnoj terapijskoj dozi, ja ću mu uduplat s čepovima jer oni nemaju psihoaktivni momenat tako intenzivan. ah čuj, šta ću mu, ima da sluša i da bude jak. nema nam druge.</p><p></p><p>Ne znam kako da vam opišem svoj zaključak, ali mislim da je jako bitno biti faktor ohrabrenja i podrške bolesnicima kada prelaze na jače doze. Ja sam shvatila da to mom ocu jako pomaže. Kada pojačamo dozu, skupa to nekako odradimo i nazdravimo pomaku ka ozdravljenju.</p><p>Mislim da je taj psihološki efekat jako bitan, koliko god da vam se stuži i koliko god da vam je teško, nađite vremena sami za sebe i iz sebe to izbacite, ali budite jaki i odlučni pred bolesnicima jer to mnogo znači.</p><p>Hvala svima, ne mogu vam opisati koliko mi je drago i značajno što sam vas našla. Šaljem svima mnogo ljubavi, podrške i zagrljaja <3</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karamela, post: 582570, member: 63560"] Dragi/a [USER=54538]@Sensi Star[/USER] ne znam tačno koji je postotak. Ulje je išlo na ispitivanje i zadovoljava RSO protokol, dakle, sumnjam da je slabije od 60%. kako god da bilo, ja ću uraditi ovo što je Chill spomenuo. On je sada na 2 zrna puta 3 puta i poprilično ga voza. kad mu dođe vrhunac nije u stanju da komunicira i samo mu se spava i jede. dakle, ulje radi lijepo, ali kada se približi ovoj nekoj poželjnoj terapijskoj dozi, ja ću mu uduplat s čepovima jer oni nemaju psihoaktivni momenat tako intenzivan. ah čuj, šta ću mu, ima da sluša i da bude jak. nema nam druge. Ne znam kako da vam opišem svoj zaključak, ali mislim da je jako bitno biti faktor ohrabrenja i podrške bolesnicima kada prelaze na jače doze. Ja sam shvatila da to mom ocu jako pomaže. Kada pojačamo dozu, skupa to nekako odradimo i nazdravimo pomaku ka ozdravljenju. Mislim da je taj psihološki efekat jako bitan, koliko god da vam se stuži i koliko god da vam je teško, nađite vremena sami za sebe i iz sebe to izbacite, ali budite jaki i odlučni pred bolesnicima jer to mnogo znači. Hvala svima, ne mogu vam opisati koliko mi je drago i značajno što sam vas našla. Šaljem svima mnogo ljubavi, podrške i zagrljaja <3 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom