Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="karamela" data-source="post: 580455" data-attributes="member: 63560"><p>[USER=63251]@RAMSAN[/USER] Ja sam čitala dosta o tome i šećer iz voća jeste šećer ali se brzo troši i organizam treba iz nečega da crpi snagu. On se brzo metabolizira i po mom mišljenju se ne može staviti u isti rang sa rafiniranim šećerom i ugljikohidratima koji se u konačnici metaboliziraju u šećer koji ostaje tu da hrani kancer. Ovo je neka kombinacija dr. Gersonove dijete u kojoj su voćni sokovi, smutiji ili kako već jako bitan temelj ishrane. Ja svome ocu pravim to uglavnom ujutro i kao snack u tijeku dana, stavim mrkve, cvekle, voća raznog u blender i to je to. Meso nikakvo ne jede, osim ako imamo domaću piletinu pa mu malo prsa damo jer je to koristan protein, isto vrijedi i za ribu. Kruh isto samo na bazi organskog sjemena.</p><p></p><p>Imam sada jedno pitanje za [USER=31288]@CilI[/USER] i [USER=30235]@mario339[/USER] - da li je ok s uljem pauzirati jedan dan. Otac sutra ima koronarografiju, primio je antikoagulanse i želi da je pribran pri zahvatu. Da li je ok da onda nakon jednog dana pauze nastavimo? Unaprijed hvala svima na odgovorima i podrđci beskrajnoj <3</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karamela, post: 580455, member: 63560"] [USER=63251]@RAMSAN[/USER] Ja sam čitala dosta o tome i šećer iz voća jeste šećer ali se brzo troši i organizam treba iz nečega da crpi snagu. On se brzo metabolizira i po mom mišljenju se ne može staviti u isti rang sa rafiniranim šećerom i ugljikohidratima koji se u konačnici metaboliziraju u šećer koji ostaje tu da hrani kancer. Ovo je neka kombinacija dr. Gersonove dijete u kojoj su voćni sokovi, smutiji ili kako već jako bitan temelj ishrane. Ja svome ocu pravim to uglavnom ujutro i kao snack u tijeku dana, stavim mrkve, cvekle, voća raznog u blender i to je to. Meso nikakvo ne jede, osim ako imamo domaću piletinu pa mu malo prsa damo jer je to koristan protein, isto vrijedi i za ribu. Kruh isto samo na bazi organskog sjemena. Imam sada jedno pitanje za [USER=31288]@CilI[/USER] i [USER=30235]@mario339[/USER] - da li je ok s uljem pauzirati jedan dan. Otac sutra ima koronarografiju, primio je antikoagulanse i želi da je pribran pri zahvatu. Da li je ok da onda nakon jednog dana pauze nastavimo? Unaprijed hvala svima na odgovorima i podrđci beskrajnoj <3 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom