Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 580414" data-attributes="member: 63251"><p>Drzi se [USER=63560]@karamela[/USER],</p><p>Potpuno te razumijem kako se osjecas. Ali mogu reci da ja jako vjerujem ulju. Moj tata je iznenadjenje doktorima. I urologu i neurokirurgu. Kao sto vec rekoh onkologica kaze da msct pokazuje da je staticno da tumor miruje, ali psa raste i to ju brine.</p><p>U svakom slucaju tata je puno bolje od onoga sto su oni ocekivali. Jucer mu je neurokirurg rekao da je bilo 95% da nece stati na noge, a moj tata hoda samostalno, vozi, neki dan je cak i zaplesao sa mamom lagano. Doduse jos je tu rada...</p><p>I ja sam vise luda od citanja, istrazivanja, prehrane, ostalih suplemenata, jacanja imuniteta....</p><p>Ovdje stvarno covjek ima veliku podrsku. Ja nemam bas znanja o svemu tome, samo sam kao sumanuta kupovala sto sam cula da je dobro.</p><p>@cill [USER=30235]@mario339[/USER] [USER=54538]@Sensi Star[/USER] vrlo su aktivni i puni znanja, prijateljski raspolozeni i uvijek spremni odgovoriti... skidam kapu.</p><p>Kemoterapija je sto je, mislim da si u pravu kad kazes da je ovo jucer mozda bilo upozorenje.</p><p>Drzi se i hrabro naprijed.... TATA <3</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 580414, member: 63251"] Drzi se [USER=63560]@karamela[/USER], Potpuno te razumijem kako se osjecas. Ali mogu reci da ja jako vjerujem ulju. Moj tata je iznenadjenje doktorima. I urologu i neurokirurgu. Kao sto vec rekoh onkologica kaze da msct pokazuje da je staticno da tumor miruje, ali psa raste i to ju brine. U svakom slucaju tata je puno bolje od onoga sto su oni ocekivali. Jucer mu je neurokirurg rekao da je bilo 95% da nece stati na noge, a moj tata hoda samostalno, vozi, neki dan je cak i zaplesao sa mamom lagano. Doduse jos je tu rada... I ja sam vise luda od citanja, istrazivanja, prehrane, ostalih suplemenata, jacanja imuniteta.... Ovdje stvarno covjek ima veliku podrsku. Ja nemam bas znanja o svemu tome, samo sam kao sumanuta kupovala sto sam cula da je dobro. @cill [USER=30235]@mario339[/USER] [USER=54538]@Sensi Star[/USER] vrlo su aktivni i puni znanja, prijateljski raspolozeni i uvijek spremni odgovoriti... skidam kapu. Kemoterapija je sto je, mislim da si u pravu kad kazes da je ovo jucer mozda bilo upozorenje. Drzi se i hrabro naprijed.... TATA <3 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom